Λίγα λόγια για εμάς...

ΕΤΑΙΡΙΑ

Η Εταιρεία ANATS ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1982 και από το 2008 έχει πάρει την νομική μορφή που έχει μέχρι σήμερα. Είναι μια σύγχρονη επιχείρηση στον τομέα υγείας με κύριο αντικείμενο εργασίας την εισαγωγή, εξαγωγή, κατασκευή και διακίνηση ιατρικών, νοσοκομειακών, παραφαρμακευτικών προϊόντων, ιατροτεχνολογικού υλικού, εξειδικευμένα προϊόντα ατομικής προστασίας, υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας. Εδρεύει σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Αθήνα. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει επεκτείνει της δραστηριότητες της και σε άλλους τομείς όπως τροφίμων, καλλυντικών, προϊόντων περιποίησης κ.λ.π. Δείτε περισσότερα...

Some of our trusted brands

Προτεινόμενα Προϊόντα

Απινιδωτής HeartGuardian HR-501 RADIAN AED

496-05-002
Aυτόματος Απινιδωτής RADIAN Mοντέλο HR501 Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας υποβάλλουμε αυτή την πρόταση για τον αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή RADIAN. O αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής RADIAN, είναι μια φορητή ηλεκτρική συσκευή (σε μέγεθος φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή), κατασκευασμένος στη Κορέα, και χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της ξαφνικής καρδιακής ανακοπής.

Ασύρματο Πιεσόμετρο Μπράτσου iHealth Clear BPM1

374-01-005
Το Ασύρματο Πιεσόμετρο Μπράτσου iHealth Clear μετρά την πίεση του αίματος και τον ρυθμό των παλμών. Έχει σχεδιαστεί για χρήση από δύο άτομα χάρη στα δύο κουμπιά στο περίβλημα που αρχίζουν τη μέτρηση. Η σύνδεση WiFi επιτρέπει στο πιεσόμετρο να συνδέεται αυτόματα με το ασφαλές iHealth Cloud και ο χρήστης μπορεί να συμβουλεύεται τις μετρήσεις τους ανά πάσα στιγμή στην εφαρμογή iHealth MyVitals.

Doppler Αγγείων Echo Sounder ES-101EX

012-05-018
ECHO SOUNDER ES-101EX 8MHz Doppler Αγγείων στο μέγεθος κινητού τηλεφώνου με ενσωματωμένο ηχείο και μετατροπέα.

Θερμοφόρα ηλεκτρική Termosafety 60w-Safety

324-16-001
Θερμοφόρα ηλεκτρική TERMO-SAFETY 60. Διαστάσεις : 32Χ40 cm. Iσχύς: 220-240V / 50 Hz / 60 WattΧειριστήριο 3 θέσεων θερμοκρασίας (1-2-3)..Με αφαιρούμενο πλενόμενο κάλυμμα.

Πιεσόμετρο Μπράτσου DS-11 Nissei

028-01-104
Αυτόματο ψηφιακό πιεσόμετρο μπράτσου Nissei DS 11 πολλαπλών χρήσεων και άνετο. Ειδικά για άτομα με αρρυθμία. Κλινικά ελεγμένο και πιστοποιημένο ESH2010. Υψηλής ποιότητας και σύγχρονης τεχνολογίας (Fuzzy measurement και I.Q. System). Mέτρηση κατά τη διάρκεια του φουσκώματος. Ενδειξη κίνησης σώματος. Περιχειρίδα 22-42cm. 60μνήμες. Ιαπωνίας NISSEI DS-11.

Ασύρματο Ρολόι Activity Tracker iHealth Wave AM4

374-05-006
Το Smartwatch iHealth Wave AM4 είναι ένα activity tracker σε σχήμα ρολογιού που καταγράφει τον αριθμό βημάτων σου, την απόσταση που διανύεις, τις θερμίδες που καις καθώς και τον ύπνο σου. Στην οθόνη του θα δεις όχι μόνο τα προηγούμενα, αλλά και την ώρα και την ημερομηνία. Μπορείς επίσης να ρυθμίσεις ακόμα και το ξυπνητήρι σου και να το φοράς συνεχώς, ιδανικά ακόμα κι εκτός των ωρών εξάσκησης, μιας και διαθέτει αντίσταση σε νερό, βροχή και ιδρώτα. Στο πακέτο θα βρεις 2 χρωματιστά λουράκια καρπού κι ένα κλιπ ζώνης για να το φοράς όπου θες και να ταιριάξει με κάθε στυλ!

Μετρητής Multicare In 3 παραμέτρων (Σάκχαρο - Χοληστερίνης - Τριγλυκεριδίων)

155-05-010
Μετρητής τριών (3) παραμέτρων Multicare In Σάκχαρο - Χοληστερίνης - Τριγλυκεριδίων In Vitro διαγνωστική συσκευή τριών (3) παραμέτρων Γλυκόζης - Τριγλυκεριδίων και Χοληστερόλης MULTICARE IN. Παρέχεται ειδικό λογισμικό για ανάλυση των μετρήσεων σε Η/Y (προαιρετικό). Κλινικά ελεγμένο και πιστοποιημένο από το νοσοκομείο Careggi και το τμήμα Κρίσιμης Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Φλωρεντίας, Ιταλίας. Η συσκευασία περιέχει μια 5αδα διαγνωστικών ταινιών χοληστερίνης.

Ασύρματος Μετρητής Σακχάρου iHealth Gluco+ (BG5S-kit)

374-05-007
Παρακολουθήστε τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σας με ή χωρίς smartphone. Έχουμε αναπτύξει τον ασύρματο μετρητή γλυκόζης αίματος iHealth Gluco για να δημιουργήσουμε το iHealth Gluco +, ενσωματώνοντας την τεχνολογία Bluetooth για να κάνουμε τη σύνδεση ακόμη πιο απλή. Το iHealth Gluco +, σχεδιασμένο για διαβητικούς ασθενείς, μετρά τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Τα αποτελέσματα εμφανίζονται στην οθόνη ή στην εφαρμογή iHealth Gluco-Smart. Παρακολουθήστε τα αποτελέσματα και συμβουλευτείτε το ιστορικό σας.Το iHealth Gluco + είναι ένα ιατροτεχνολογικό προϊόν in vitro διαγνωστικό .

Κρεβάτι νοσηλείας Υδραυλικό Mespa MS 1000

MS1000
Υδραυλικό Νοσοκομειακό Κρεβάτι Mespa MS 1000 με 2 μανιβέλες. Το κρεβάτι νοσηλείας MS 1000 είναι Με υδραυλική ρύθμιση ύψους, πλάτη, ρύθμιση βάσης ποδιού με στρόφαλο, πλατφόρμα στρώματος 4 στρωμάτων και βαθμιαία ρυθμιζόμενο στήριγμα ποδιών.

Φορείο Ασθενών MESPA VELO Basic

MSVELO
Φορείο Ασθενών Mespa Velo Basic τροχήλατο με χειροκίνητη ρύθμιση πλάτης , πτυσσόμενες, πλήρεις πλευρικές ράγες με μηχανισμό ασφάλισης και αποσπώμενες εργονομικές ράβδους ώθησης.

Φορείο Ασθενών Υδραυλικό MESPA MS 1200

MS1200
Υδραυλικό Φορείο Ασθενών Mespa MS 1200 με χειροκίνητη ρύθμιση πλάτης αερίου, υδραυλική ρύθμιση ύψους, πτυσσόμενες πλευρικές ράγες πλήρους μήκους και αποσπώμενες εργονομικές λαβές ώθησης.

Γάντι Νιτριλίου 3,2mil Small Safety

311-12-341
Γάντι Νιτριλίου Safety χωρίς πούδρα 3,2mil Small

Καρέκλα μεταφοράς ασθενή Mespa Flexi 3

FLEXI3
Καρέκλα μεταφοράς ασθενή Mespa Flexi 3 με σύγχρονη ρύθμιση πλάτης και στήριξης ποδιών, εργονομικές ράβδοι ώθησης και επικάλυψη από συνθετικό δέρμα. Ιδανικό για κλινικές και νοσοκομεία με δυνατότητα τοποθέτησης του ασθενή και σε οριζόντια θέση, σε μορφή φορείου.

Καρέκλα μεταφοράς ασθενή Mespa Quattro SW

QUATTROSW
Καρέκλα μεταφοράς ασθενή Mespa Quattro SW με Ενσωματωμένο σύστημα πέδησης στις λαβές ώθησης, Υποδοχή για ουροσυλλέκτη και στατώ ορρού και τμήμα στήριξης ποδιών απο ABS.Δυνατότητα στοίβαξης 10 καρέκλών σε 3, 10 μέτρα,μια ιδανική επιλογή για κλινικές και νοσοκομεία!

Φορείο Μεταφοράς Ασθενών INMOCLINC 10005

INMO10005
Το Φορείο μεταφοράς ασθενών Inmoclinc 10005 είναι ένα καροτσάκι μεταφοράς, ρυθμιζόμενο σε ύψος από χαλύβδινη κατασκευή με εποξειδική επικάλυψη, σε γκρι χρώμα, ρυθμιζόμενο σε ύψος με σύστημα υδραυλικής αντλίας, δράση πεντάλ και πτυσσόμενες πλευρικές ράγες. Ιδανικό για κλινικές και νοσοκομεία.

Φορείο Μπάνιου Ασθενών INMOCLINC 10300

INMO10300
Το φορείο μπάνιου ασθενών Inmoclinc 10300 είναι ένα καρότσι μπάνιου, ρυθμιζόμενο σε ύψος κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και εποξειδική επίστρωση, με ρυθμιζόμενο ύψος με σύστημα υδραυλικής αντλίας, δράση πεντάλ και υδατοστεγές στρώμα από PVC με οπή αποστράγγισης και βρύση. Ιδανικό για κλινικές και Νοσοκομεία.

Τροχήλατο Νοσηλείας72010

INMO72010
Το Φαρμακευτικό τροχήλατο νοσηλείας Inmoclinc 72010 είναι ένα καρότσι με 16 κάδους φαρμάκων, κατασκευασμένο από αλουμίνιο και χαλύβδινη κατασκευή με εποξειδική επίστρωση με επάνω βάση ABS , Πλευρική λαβή ώθησης, 4 ράφια με 16 δοχεία διανομής φαρμάκων και 2 συρτάρια. Ιδανικό για κλινικές και νοσοκομεία.

Εξεταστική Κλίνη Inmoclinc 14770

INMO14770
Υδραυλικό κρεβάτι εξέτασης και θεραπείας Inmoclinc 14770 κατασκευασμένη από χαλύβδινη κατασκευή με εποξειδική επίστρωση με υδραυλικό ρυθμιζόμενο ύψος, ρυθμιζόμενη πλάτη καθίσματος και αναπνευστική οπή.

Υδραυλική εξεταστική κλίνη μικροχειρουργικής 14756

INMO14756
Υδραυλική εξεταστική κλίνη και κρεβάτι μικρών χειρουργικών επεμβάσεων Inmoclinc. Το κρεβάτι 14756 είναι κατασκευασμένο από χαλύβδινη κατασκευή με εποξική επικάλυψη, με δύο τμήματα, υδραυλικό ρυθμιζόμενο ύψος, ρυθμιζόμενο πλάτη και τραπέζι από ανοξείδωτο χάλυβα για χειρουργική επέμβαση στα άκρα.

Πολυθρόνα Αιμοληψίας 21184

INMO21184
Πολυθρόνα Αιμοληψίας Inmoclinc 21184 ,κατασκευή με εποξειδική επίστρωση, Ρυθμιζόμενη πλάτη και υποπόδιο και Ανακλινόμενα και ρυθμιζόμενα πλαινά τραπεζάκια.

Ψηφιακός Ζυγός Βρεφών ROMED BS003

010-36-001
Ο Βρεφοζυγός Romed BS-003 είναι μια ψηφιακή ζυγαριά υψηλής ακρίβειας.

Διαγνωστική Συσκευή Εξέτασης Ματιών Visiolite® Master

518-05-001
Η συσκευή Visiolite® προορίζεται για χρήση σε τμήματα υγιείας και προληπτικής ιατρικής. Τριπλά καινοτόμο σε τεχνολογία ευρεσιτεχνίας. Ένας συνδυασμός οπτικής, ηλεκτρονικής και υπολογιστικής υψηλής τεχνολογίας για την εκτέλεση μετρήσεων οπτικής οξύτητας και οθόνη για οπτικά προβλήματα.

Ασύρματη Ζυγαριά Λιπομετρητής iHealth Fit HS2s

IHEALTH FIT HS2S
Η Ασύρματη Ζυγαριά Λιπομετρητής ανάλυσης σώματος iHealth Fit HS2S με τη μέτρησή της εμφανίζει βάρος, ΒΜΙ (Δείκτης Μάζας Σώματος), άπαχο, βάρος οστών, ποσοστό μυς, τη μάζα νερού, το σωματικό λίπος, την καθημερινή θερμιδική πρόσληψη και το σπλαχνικό λίπος.

Αντισηπτικό Gel Safety 500ml Χαμομήλι

604-99-550
Αντισηπτική Γέλη καθαρισμού χεριών με αλκοόλη 70% χωρίς ξέβγαλμα. Εξαιρετικά φιλικό προς το δέρμα. Χρησιμοποιείτε οπουδήποτε είναι απαραίτητη η απολύμανση.

Αντισηπτικό Gel Safety 1000ml Χαμομήλι

604-99-101
Αντισηπτική Γέλη καθαρισμού χεριών με αλκοόλη 70% χωρίς ξέβγαλμα. Εξαιρετικά φιλικό προς το δέρμα. Χρησιμοποιείτε οπουδήποτε είναι απαραίτητη η απολύμανση.

Αντισηπτικό Gel Safety 4lt Χαμομήλι

604-99-440
Αντισηπτική Γέλη καθαρισμού χεριών με αλκοόλη 70% χωρίς ξέβγαλμα. Εξαιρετικά φιλικό προς το δέρμα. Χρησιμοποιείτε οπουδήποτε είναι απαραίτητη η απολύμανση.

Τεστ Ταχείας Ανίχνευσης Αντιγόνου (Rapid Test) της Joysbio

628-05-002
Το Τέστ Αντιγόνου JoysBio Covid-19 Ταχείας (Rapid) διάγνωσης ελέγχου αντιγόνου με ρινικό επίχρισμα (NS) ελάχιστης επεμβατικής χρήσης. Τα αντιγονικά τεστ ταχείας διάγνωσης JoysBio , σε κάθε περίπτωση πραγματοποιούνται από άτομα που έχουν σχέση με το ιατρικό επάγγελμα και τις εργαστηριακές ειδικότητες, ώστε να εκτιμηθεί το αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την κλινική εικόνα του.

Ψηφιακό Παλμικό Οξύμετρο Meditech Oxyo Pro

632-05-001
Ψηφιακό Παλμικό Οξύμετρο Meditech Oxyo Pro, με έγχρωμη Oled Οθόνη, θήκη μεταφοράς, Αυτόματη απενεργοποίηση, Παλμικό ιστόγραμμα, Ρύθμιση συναγερμού, για την Μέτρηση κορεσμού οξυγόνου και καρδιακών παλμών.

Πιεσόμετρο Ασύρματο Καρπού iHealth ΒΡ7 SENSE BP7 BLUETOOTH

374-01-002
Με το πιεσόμετρο BP7 iHealth μπορείτε να παίρνετε ασύρματα τις μετρήσεις της αρτηριακής σας πίεσης, τοποθετώντας την ασύρματη μονάδα πιεσομέτρου στον καρπό σας! Τα αποτελέσματα θα εμφανιστούν αμέσως στο iOS Smartphone ή το Tablet σας. Η δωρεάν εφαρμογή της iHealth σας επιτρέπει να οργανώνετε τις μετρήσεις σας και να δημιουργείτε διαγράμματα που θα σας βοηθήσουν στην παρακολούθηση της προσωπικής σας υγείας.

Κρεβάτι νοσηλείας Ηλεκτρικό πολυσπαστό Mespa NG 5000

NG5000
Νοσοκομειακό Κρεβάτι νοσηλείας Mespa NG 5000. Σε 5 διαθέσιμες αποχρώσεις. Με ηλεκτρονικές ρυθμίσεις της πλάτης, υποπόδιο, ύψος, πίνακας ελέγχου νοσοκόμου, 2 πίνακες ελέγχου για το νοσηλευτικό προσωπικό, 2 πίνακες ελέγχου για τη χρήση των ασθενών.

Μετρητής Ουρικού Οξέως Ua Sure

222-05-003
Μετρητής Ua Sure Ουρικού Οξέως της Apex-bio

Επίθεμα Γάζας Αποστειρωμένο Safety 15x15cm 10τεμ

418-15-030
Επίθεμα Γάζας Safety AT/G Αποστειρωμένο, 15x15εκ. 12ply,απο 100% φυσικό βαμβάκι άριστης ποιότητας. Συσκευασμένο ατομικά σε φάκελο,μίας χρήσεως.

Επίθεμα Γάζας Αποστειρωμένο Safety 15x30cm 10τεμ

418-15-031
Επίθεμα Γάζας Safety AT/G Αποστειρωμένο, 15x30εκ. 8ply,απο 100% φυσικό βαμβάκι άριστης ποιότητας. Συσκευασμένο ατομικά σε φάκελο,μίας χρήσεως.

Επίθεμα Γάζας Αποστειρωμένο Safety 36x40cm 10τεμ

418-15-032
Επίθεμα Γάζας Safety AT/G Αποστειρωμένο, 36x40εκ. 16ply,απο 100% φυσικό βαμβάκι άριστης ποιότητας. Συσκευασμένο ατομικά σε φάκελο,μίας χρήσεως.