Λίγα λόγια για εμάς...

ΕΤΑΙΡΙΑ
Η Εταιρεία ANATS ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1982 και από το 2008 έχει πάρει την νομική μορφή που έχει μέχρι σήμερα. Είναι μια σύγχρονη επιχείρηση στον τομέα υγείας με κύριο αντικείμενο εργασίας την εισαγωγή, εξαγωγή, κατασκευή και διακίνηση ιατρικών, νοσοκομειακών, παραφαρμακευτικών προϊόντων, ιατροτεχνολογικού υλικού, εξειδικευμένα προϊόντα ατομικής προστασίας, υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας. Εδρεύει σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Αθήνα. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει επεκτείνει της δραστηριότητες της και σε άλλους τομείς όπως τροφίμων, καλλυντικών, προϊόντων περιποίησης κ.λ.π. Δείτε περισσότερα...

Some of our trusted brands

Προτεινόμενα Προϊόντα

ΑΠΙΝΙΔΩΤΗΣ HEART GUARDIAN HR-501 RADIAN AED

496-05-001
AYTOMATOΣ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗΣ RADIAN MONTEΛΟ HR501 Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας υποβάλλουμε αυτή την πρόταση για τον αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή RADIAN. O αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής RADIAN, είναι μια φορητή ηλεκτρική συσκευή (σε μέγεθος φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή), κατασκευασμένος στη Κορέα, και χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της ξαφνικής καρδιακής ανακοπής.

ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΣΤΗΘΟΥΣ BREASTLIGHT™

510-05-001
Το Breastlight είναι μια συσκευή εξέτασης στήθους. Το Breastlight είναι ένα επαναστατικό προϊόν που επιτρέπει στις γυναίκες να δουν το εσωτερικό του στήθους τους. Λειτουργεί διαχέοντας ένα δυνατό φως μέσα στον ιστό του στήθους. Το φως αυτό είναι απόλυτα ασφαλές! Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το Βreastlight όσο συχνά το επιθυμείτε. Πάνω από το 80% των γυναικών που το χρησιμοποιούν, δηλώνουν πως νιώθουν μεγαλύτερη σιγουριά για την υγεία του στήθους τους. Κάντε το Breastlight κομμάτι της καθημερινότητάς σας και αποκτήστε ένα επιπρόσθετο εργαλείο στην προσπάθεια για έγκαιρη πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού

ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΟ ΜΠΡΑΤΣΟΥ iHEALTH CLEAR BPM1

374-01-005
Το Ασύρματο Πιεσόμετρο Μπράτσου iHealth Clear μετρά την πίεση του αίματος και τον ρυθμό των παλμών. Έχει σχεδιαστεί για χρήση από δύο άτομα χάρη στα δύο κουμπιά στο περίβλημα που αρχίζουν τη μέτρηση. Η σύνδεση WiFi επιτρέπει στο πιεσόμετρο να συνδέεται αυτόματα με το ασφαλές iHealth Cloud και ο χρήστης μπορεί να συμβουλεύεται τις μετρήσεις τους ανά πάσα στιγμή στην εφαρμογή iHealth MyVitals.

ΘΕΡΜΟΦΟΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΤΕRΜΟ-SΑFΕΤΥ 60

324-16-001
Θερμοφόρα ηλεκτρική TERMO-SAFETY 60. Διαστάσεις : 32Χ40 cm. Iσχύς: 220-240V / 50 Hz / 60 WattΧειριστήριο 3 θέσεων θερμοκρασίας (1-2-3)..Με αφαιρούμενο πλενόμενο κάλυμμα.

ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΟ ΜΠΡΑΤΣΟΥ DS-11 ΝΙSSΕΙ

028-01-104
Αυτόματο ψηφιακό πιεσόμετρο μπράτσου Nissei DS 11 πολλαπλών χρήσεων και άνετο. Ειδικά για άτομα με αρρυθμία. Κλινικά ελεγμένο και πιστοποιημένο ESH2010. Υψηλής ποιότητας και σύγχρονης τεχνολογίας (Fuzzy measurement και I.Q. System). Mέτρηση κατά τη διάρκεια του φουσκώματος. Ενδειξη κίνησης σώματος. Περιχειρίδα 22-42cm. 60μνήμες. Ιαπωνίας NISSEI DS-11.

ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΡΟΛΟΙ ACTIVITY TRACKER iHEALTH WAVE AM4

374-05-006
Το Smartwatch iHealth Wave AM4 είναι ένα activity tracker σε σχήμα ρολογιού που καταγράφει τον αριθμό βημάτων σου, την απόσταση που διανύεις, τις θερμίδες που καις καθώς και τον ύπνο σου. Στην οθόνη του θα δεις όχι μόνο τα προηγούμενα, αλλά και την ώρα και την ημερομηνία. Μπορείς επίσης να ρυθμίσεις ακόμα και το ξυπνητήρι σου και να το φοράς συνεχώς, ιδανικά ακόμα κι εκτός των ωρών εξάσκησης, μιας και διαθέτει αντίσταση σε νερό, βροχή και ιδρώτα. Στο πακέτο θα βρεις 2 χρωματιστά λουράκια καρπού κι ένα κλιπ ζώνης για να το φοράς όπου θες και να ταιριάξει με κάθε στυλ!

ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΜULΤΙCΑRΕ ΙΝ 3 ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ

155-05-010
In Vitro διαγνωστική συσκευή τριών (3) παραμέτρων Γλυκόζης - Τριγλυκεριδίων και Χοληστερόλης MULTICARE IN. Παρέχεται ειδικό λογισμικό για ανάλυση των μετρήσεων σε Η/Y (προαιρετικό). Κλινικά ελεγμένο και πιστοποιημένο από το νοσοκομείο Careggi και το τμήμα Κρίσιμης Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Φλωρεντίας, Ιταλίας.

ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ iHEALTH CARDIOLAB

374-01-004
Το iHealth CardioLab είναι μία ασύρματη συσκευή καταγραφής και υπολογισμού Καρδιαγγειακών παραμέτρων.Μια Εκπληκτική συσκευή υπολογισμού Καρδιακών Παραμέτρων μέσω ipad!

ΓΑΝΤΙ ΝΙΤΡΙΛΙΟΥ ΜΑΥΡΟ SAFETY 3,2mil MEDIUM

311-12-802
Γάντι Νιτριλίου μαύρο Safety χωρίς πούδρα,3,2mil Medium

ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΣΑΚΧΑΡΟΥ iHEALTH GLUCO+ BG5S KIT

374-05-007
Παρακολουθήστε τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σας με ή χωρίς smartphone. Έχουμε αναπτύξει τον ασύρματο μετρητή γλυκόζης αίματος iHealth Gluco για να δημιουργήσουμε το iHealth Gluco +, ενσωματώνοντας την τεχνολογία Bluetooth για να κάνουμε τη σύνδεση ακόμη πιο απλή. Το iHealth Gluco +, σχεδιασμένο για διαβητικούς ασθενείς, μετρά τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Τα αποτελέσματα εμφανίζονται στην οθόνη ή στην εφαρμογή iHealth Gluco-Smart. Παρακολουθήστε τα αποτελέσματα και συμβουλευτείτε το ιστορικό σας.Το iHealth Gluco + είναι ένα ιατροτεχνολογικό προϊόν in vitro διαγνωστικό .

ΚΡΕΒΑΤΙ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ MESPA MS 1000

MS1000
Υδραυλικό Νοσοκομειακό Κρεβάτι Mespa MS 1000 με 2 μανιβέλες. Το κρεβάτι νοσηλείας MS 1000 είναι Με υδραυλική ρύθμιση ύψους, πλάτη, ρύθμιση βάσης ποδιού με στρόφαλο, πλατφόρμα στρώματος 4 στρωμάτων και βαθμιαία ρυθμιζόμενο στήριγμα ποδιών.

ΦΟΡΕΙΟ ΑΣΘΕΝΩΝ MESPA VELO BASIC

MSVELO
Φορείο Ασθενών Mespa Velo Basic τροχήλατο με χειροκίνητη ρύθμιση πλάτης , πτυσσόμενες, πλήρεις πλευρικές ράγες με μηχανισμό ασφάλισης και αποσπώμενες εργονομικές ράβδους ώθησης.

ΦΟΡΕΙΟ ΑΣΘΕΝΩΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ MESPA MS 1200

MS1200
Υδραυλικό Φορείο Ασθενών Mespa MS 1200 με χειροκίνητη ρύθμιση πλάτης αερίου, υδραυλική ρύθμιση ύψους, πτυσσόμενες πλευρικές ράγες πλήρους μήκους και αποσπώμενες εργονομικές λαβές ώθησης.

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΑΙΜΟΛΗΨΙΑΣ MESPA FLEXI 3K

FLEXI3K
Πολυθρόνα Αιμοληψίας Mespa Flexi 3K με επιφάνεια με από συνθετικό δέρμα, με ρυθμιζόμενο στήριγμα πλάτης και στήριξης ποδιού, Ρυθμιζόμενου ύψους υποδοχή για στατώ ορρού και ρυθμιζόμενου ύψους υποβραχιόνια.

ΓΑΝΤΙ ΝΙΤΡΙΛΙΟΥ 3,2mil SAFETY SMALL

311-12-341
Γάντι Νιτριλίου Safety χωρίς πούδρα 3,2mil Small

ΚΑΡΟΤΣΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΣΘΕΝΗ FLEXI 3 MESPA

FLEXI3
Καρέκλα μεταφοράς ασθενή Mespa Flexi 3 με σύγχρονη ρύθμιση πλάτης και στήριξης ποδιών, εργονομικές ράβδοι ώθησης και επικάλυψη από συνθετικό δέρμα.Ιδανικό για κλινικές και νοσοκομεία με δυνατότητα τοποθέτησης του ασθενή και σε οριζόντια θέση,σε μορφή φορείου.

ΚΑΡΟΤΣΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΣΘΕΝΗ ΜΕΣΠΑ QUATTRO SW

QUATTROSW
Καρέκλα μεταφοράς ασθενή Mespa Quattro SW με Ενσωματωμένο σύστημα πέδησης στις λαβές ώθησης, Υποδοχή για ουροσυλλέκτη και στατώ ορρού και τμήμα στήριξης ποδιών απο ABS.Δυνατότητα στοίβαξης 10 καρέκλών σε 3, 10 μέτρα,μια ιδανική επιλογή για κλινικές και νοσοκομεία!

ΦΟΡΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΣΘΕΝΩΝ INMOCLINC 10005

INMO10005
Το Φορείο μεταφοράς ασθενών Inmoclinc 10005 είναι ένα καροτσάκι μεταφοράς, ρυθμιζόμενο σε ύψος από χαλύβδινη κατασκευή με εποξειδική επικάλυψη, σε γκρι χρώμα, ρυθμιζόμενο σε ύψος με σύστημα υδραυλικής αντλίας, δράση πεντάλ και πτυσσόμενες πλευρικές ράγες.Ιδανικό για κλινικές και νοσοκομεία.

ΦΟΡΕΙΟ ΜΠΑΝΙΟΥ ΑΣΘΕΝΩΝ INMOCLINC 10300

INMO10300
Το φορείο μπάνιου ασθενών Inmoclinc 10300 είναι ένα καρότσι μπάνιου, ρυθμιζόμενο σε ύψος κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και εποξειδική επίστρωση, με ρυθμιζόμενο ύψος με σύστημα υδραυλικής αντλίας, δράση πεντάλ και υδατοστεγές στρώμα από PVC με οπή αποστράγγισης και βρύση.Ιδανικό για κλινικές και Νοσοκομεία.

ΤΡΟΧΗΛΑΤΟ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ 72010

INMO72010
Το Φαρμακευτικό τροχήλατο νοσηλείας Inmoclinc 72010 είναι ένα καρότσι με 16 κάδους φαρμάκων, κατασκευασμένο από αλουμίνιο και χαλύβδινη κατασκευή με εποξειδική επίστρωση με επάνω βάση ABS , Πλευρική λαβή ώθησης, 4 ράφια με 16 δοχεία διανομής φαρμάκων και 2 συρτάρια. Ιδανικό για κλινικές και νοσοκομεία.

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΚΛΙΝΗ 14770

INMO14770
Υδραυλικό κρεβάτι εξέτασης και θεραπείας Inmoclinc 14770 κατασκευασμένη από χαλύβδινη κατασκευή με εποξειδική επίστρωση με υδραυλικό ρυθμιζόμενο ύψος, ρυθμιζόμενη πλάτη καθίσματος και αναπνευστική οπή.

ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΚΛΙΝΗ ΜΙΚΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ 14756

INMO14756
Υδραυλική εξεταστική κλίνη και κρεβάτι μικρών χειρουργικών επεμβάσεων Inmoclinc. Τοκρεβάτι 14756 είναι κατασκευασμένο από χαλύβδινη κατασκευή με εποξική επικάλυψη, με δύο τμήματα, υδραυλικό ρυθμιζόμενο ύψος, ρυθμιζόμενο πλάτη και τραπέζι από ανοξείδωτο χάλυβα για χειρουργική επέμβαση στα άκρα.

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΑΙΜΟΛΗΨΙΑΣ 21184

INMO21184
Πολυθρόνα Αιμοληψίας Inmoclinc 21184 ,κατασκευή με εποξειδική επίστρωση, Ρυθμιζόμενη πλάτη και υποπόδιο και Ανακλινόμενα και ρυθμιζόμενα πλαινά τραπεζάκια.

Vendi Stevia Praline Line

516-66-300
Σοκολάτες γάλακτος και υγείας χωρίς προσθήκη ζάχαρης, με Stevia σε συσκευασία 32 τεμαχίων σε 4 υπέροχες γεύσεις:, Praline Ganache Nibs, Praline Gianduia, Praline Crispy Hazelnut Praline και Praline Orange Ganache.

Vendi Stevia Solid-Line

516-66-100
Σοκολάτες γάλακτος και υγείας χωρίς προσθήκη ζάχαρης, με Stevia (φυσικό γλυκαντικό).

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΖΥΓΟΣ ΒΡΕΦΩΝ ROMED BS003

010-36-001
Ψηφιακή Ζυγαριά Βρεφών Romed BS003.Ο Βρεφοζυγός Romed BS-003 είναι μια ψηφιακή ζυγαριά υψηλής ακρίβειας.

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΜΑΤΙΩΝ VISIOLITE MASTER

518-05-001
Η συσκευή Visiolite® προορίζεται για χρήση σε τμήματα υγιείας και προληπτικής ιατρικής. Τριπλά καινοτόμο σε τεχνολογία ευρεσιτεχνίας. Ένας συνδυασμός οπτικής, ηλεκτρονικής και υπολογιστικής υψηλής τεχνολογίας για την εκτέλεση μετρήσεων οπτικής οξύτητας και οθόνη για οπτικά προβλήματα.

ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΛΙΠΟΜΕΤΡΗΤΗΣ IHEALTH FIT HS2S

IHEALTH FIT HS2S
Η Ασύρματη Ζυγαριά Λιπομετρητής ανάλυσης σώματος iHealth Fit HS2S με τη μέτρησή της εμφανίζει βάρος, ΒΜΙ (Δείκτης Μάζας Σώματος), άπαχο, βάρος οστών, ποσοστό μυς, τη μάζα νερού, το σωματικό λίπος, την καθημερινή θερμιδική πρόσληψη και το σπλαχνικό λίπος.

ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ GEL SAFETY 500ml ΧΑΜΟΜΗΛΙ

604-99-550
Αντισηπτική Γέλη καθαρισμού χεριών με αλκοόλη 70% χωρίς ξέβγαλμα. Εξαιρετικά φιλικό προς το δέρμα. Χρησιμοποιείτε οπουδήποτε είναι απαραίτητη η απολύμανση.

ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ GEL SAFETY 1000ml ΧΑΜΟΜΗΛΙ

604-99-101
Αντισηπτική Γέλη καθαρισμού χεριών με αλκοόλη 70% χωρίς ξέβγαλμα. Εξαιρετικά φιλικό προς το δέρμα. Χρησιμοποιείτε οπουδήποτε είναι απαραίτητη η απολύμανση.

ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ GEL SAFETY 4lt ΧΑΜΟΜΗΛΙ

604-99-440
Αντισηπτική Γέλη καθαρισμού χεριών με αλκοόλη 70% χωρίς ξέβγαλμα. Εξαιρετικά φιλικό προς το δέρμα. Χρησιμοποιείτε οπουδήποτε είναι απαραίτητη η απολύμανση.

ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ iHEALTH LINA HS2 BLUETOOTH

374-36-005
Η iHealth Lina είναι μια έξυπνη ζυγαριά Bluetooth που μετράει το βάρος σας και το ΔΜΣ σας. Χάρη στο μικρό της μέγεθος και το μικρό βάρος της, θα χωρέσει σε οποιοδήποτε χώρο.

ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΟ ΚΑΡΠΟΥ iHEALTH SENSE BP7 BLUETOOTH

374-01-002
Με το πιεσόμετρο BP7 iHealth μπορείτε να παίρνετε ασύρματα τις μετρήσεις της αρτηριακής σας πίεσης, τοποθετώντας την ασύρματη μονάδα πιεσομέτρου στον καρπό σας! Τα αποτελέσματα θα εμφανιστούν αμέσως στο iOS Smartphone ή το Tablet σας. Η δωρεάν εφαρμογή της iHealth σας επιτρέπει να οργανώνετε τις μετρήσεις σας και να δημιουργείτε διαγράμματα που θα σας βοηθήσουν στην παρακολούθηση της προσωπικής σας υγείας.

ΟΞΥΜΕΤΡΟ ΠΑΛΜΙΚΟ ΔΑΚΤΥΛΟΥ Μ160

466-05-001
Οξύμετρο παλμικό δακτύλου Μ160, με οθόνη OLED και με θήκη μεταφοράς.

ΚΡΕΒΑΤΙ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΠΟΛΥΣΠΑΣΤΟ MESPA NG 5000

NG5000
Νοσοκομειακό Κρεβάτι νοσηλείας Mespa NG 5000. Σε 5 διαθέσιμες αποχρώσεις. Με ηλεκτρονικές ρυθμίσεις της πλάτης, υποπόδιο, ύψος, πίνακας ελέγχου νοσοκόμου, 2 πίνακες ελέγχου για το νοσηλευτικό προσωπικό, 2 πίνακες ελέγχου για τη χρήση των ασθενών.

Vendi Stevia Classic-Line

516-66-200
Σοκολάτες χωρίς προσθήκη ζάχαρης, με Stevia σε συσκευασία 32 τεμαχίων σε 4 υπέροχες γεύσεις:σοκολάτα γάλακτος με κομμάτια αμυγδάλου, σοκολάτα γάλακτος με κομμάτια πορτοκαλιού,σοκολάτα υγείας με κομμάτια φουντουκιού, σοκολάτα γάλακτος με κομμάτια καραμέλας. Κατάλληλες για ανθρώπους που πάσχουν απο Διαβήτη.

ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΟΥΡΙΚΟΥ ΟΞΕΩΣ UA SURE

222-05-003
Μετρητής Ua Sure Ουρικού Οξέως της Apex-bio φορητός

ΕΠΙΘΕΜΑ ΓΑΖΑΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ SAFETY 15x15cm 10τεμ

418-15-030
Επίθεμα Γάζας Safety AT/G Αποστειρωμένο, 15x15εκ. 12ply,απο 100% φυσικό βαμβάκι άριστης ποιότητας. Συσκευασμένο ατομικά σε φάκελο,μίας χρήσεως.

ΕΠΙΘΕΜΑ ΓΑΖΑΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ SAFETY 15x30cm 10τεμ

418-15-031
Επίθεμα Γάζας Safety AT/G Αποστειρωμένο, 15x30εκ. 8ply,απο 100% φυσικό βαμβάκι άριστης ποιότητας. Συσκευασμένο ατομικά σε φάκελο,μίας χρήσεως.

ΕΠΙΘΕΜΑ ΓΑΖΑΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ SAFETY 36x40cm 10τεμ

418-15-032
Επίθεμα Γάζας Safety AT/G Αποστειρωμένο, 36x40εκ. 16ply,απο 100% φυσικό βαμβάκι άριστης ποιότητας. Συσκευασμένο ατομικά σε φάκελο,μίας χρήσεως.