Anats S.A. Logo

Στηθοσκόπιο Παιδικό Διπλού Κώνου ΜΑC

Στηθοσκόπιο παιδικό τύπου Littmann Mac με διπλή κεφαλή
Κατασκευαστής: Mac
SKU: 001-03-003

 Στηθοσκόπιο Παιδικό Τύπου Littmann Mac με Διπλή Κεφαλή

 

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΘΟΣΚΟΠΙΟΥ «MAC ANATS» ΠΑΙΔΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤS A.E.

1. Εφαρμογές
Μια χρήσιμη ακροαστική συσκευή που καταγράφει τους ήχους της καρδιάς, των πνευμόνων και των οργάνων του ανθρωπίνου σώματος.
2. Χαρακτηριστικά γνωρίσματα
Το διπλής χρήσης στηθοσκόπιο περιλαμβάνει 2 τμήματα που είναι σε αντίθετη κατεύθυνση και διαφορετική εσοχή, στα οποία το μεμβρανώδες τμήμα καλύπτει την επίπεδη πλευρά του στηθοσκοπίου και το στρογγυλό τμήμα αντικαθιστά το κώδωνα του γενικού στηθοσκοπίου.
Σύμφωνα με τις ανάγκες θα πρέπει να ταιριάζει το μεμβρανώδες τμήμα του στηθοσκοπίου στην εσοχή. Πριν από τη χρήση τοποθετήστε τα ακουστικά.
Το στηθοσκόπιο έχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα: υψηλή ακουστική, ευκολία στη χρήση και τη μεταφορά.
3. Τα πιεσόμετρα διακρίνονται από τη μετάδοση του ήχου. Το πλαίσιο του ακουστικού είναι φτιαγμένα από συμπαγείς μπρούτζινους σωλήνες. Η ποιότητα του ελατηρίου προσφέρει ελαστικότητα και τέλεια εφαρμογή. Τα ακουστικά εφαρμόζουν τέλεια στα αυτιά. Ο ελαστικός σωλήνας είναι ανθεκτικός και αθόρυβος. Όλα τα κομμάτια του στηθοσκοπίου είναι από νίκελ και χρώμιο.
Τα ακουστικά MAC CHECK ANATS είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τα Διεθνή πρότυπα EN ISO 13485/1996 & EN 46001/08.96, ANSI/AAMI SP10-1992 (FDA) και με την Ευρωπαική οδηγία 93/42 EEC 14/06/93 παράρτημα V, που αφορά τις Ιατρικές Συσκευές