Anats S.A. Logo

Στηθοσκόπιο Απλό ΜΑC Ενηλίκων

Στηθοσκόπιο απλό Mac Ενηλίκων. Μια χρήσιμη ακροαστική συσκευή που καταγράφει τους ήχους της καρδιάς, των πνευμόνων και των οργάνων του ανθρωπίνου σώματος.
Κατασκευαστής: Mac
SKU: 001-03-001

Στηθοσκόπιο Απλό Mac Ενηλίκων


Εφαρμογές


Μια χρήσιμη ακροαστική συσκευή που καταγράφει τους ήχους της καρδιάς, των πνευμόνων και των οργάνων του ανθρωπίνου σώματος.
1. Χαρακτηριστικά γνωρίσματα
Το διπλής χρήσης στηθοσκόπιο περιλαμβάνει 2 τμήματα που είναι σε αντίθετη κατεύθυνση και διαφορετική εσοχή, στα οποία το μεμβρανώδες τμήμα καλύπτει την επίπεδη πλευρά του στηθοσκοπίου και το στρογγυλό τμήμα αντικαθιστά το κώδωνα του γενικού στηθοσκοπίου.
Σύμφωνα με τις ανάγκες θα πρέπει να ταιριάζει το μεμβρανώδες τμήμα του στηθοσκοπίου στην εσοχή. Πριν από τη χρήση τοποθετήστε τα ακουστικά.
Το στηθοσκόπιο έχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα: υψηλή ακουστική, ευκολία στη χρήση και τη μεταφορά.
2. Τα πιεσόμετρα διακρίνονται από τη μετάδοση του ήχου. Το πλαίσιο του ακουστικού είναι φτιαγμένα από συμπαγείς μπρούτζινους σωλήνες. Η ποιότητα του ελατηρίου προσφέρει ελαστικότητα και τέλεια εφαρμογή. Τα ακουστικά εφαρμόζουν τέλεια στα αυτιά. Ο ελαστικός σωλήνας είναι ανθεκτικός και αθόρυβος. Όλα τα κομμάτια του στηθοσκοπίου είναι από νίκελ και χρώμιο