Anats S.A. Logo

Αλυσίδα Πιπίλας Ξύλινη 7171 Ico Baby

Αλυσίδα πιπίλας από 100% ξύλο οξιάς 7171 Ico Baby.
Κατασκευαστής: Icobaby
SKU: 157-60-043

ΑΛΥΣΙΔΑ ΠΙΠΙΛΑΣ 7171

Η αλυσίδα πιπίλας 7171 ICO BABY κατασκευάζεται από ξύλο γερμανικής οξιάς .

Προτεινόμενη χρήση της Αλυσίδας:

Σιγουρευτείτε ότι η αλυσίδα είναι σε καλή κατάσταση ελέγχοντας ότι είναι σωστά στερεωμένη.

Mην αυξάνετε το μήκος της αλυσίδας.

Μην συνδέετε την αλυσίδα σε ζώνες ή άλλα αξεσουάρ στα ρούχα του μωρού.

Μην χρησιμοποιείτε την αλυσίδα όταν το μωρό είναι μόνο του στο πάρκο, στο κρεβατάκι ή κούνια.

Χρησιμοποιείστε ένα νωπό πανί για να το καθαρίσετε, να μην χρησιμοποιείτε χημικά προϊόντα.

 Κατασκευάζεται σύμφωνα με τις απαραίτητες απαιτήσεις ασφαλείας και υγείας για το σχεδιασμό και την κατασκευή που καθορίζονται από: - Εναρμονισμένα Πρότυπα: ΕΝ 12586. Άρθρα περί παιδικής χρήσης και φροντίδας – στήριγμα πιπίλας – Απαιτήσεις ασφαλείας και μέθοδοι δοκιμής. EN 71-9:2005-05. Ασφάλεια παιχνιδιών – Οργανικές χημικές ενώσεις: απαιτήσεις. Το ΕΝ 71-9 καθορίζει τις απαιτήσεις για το περιεχόμενο ορισμένων επικίνδυνων οργανικών χημικών ενώσεων από/σε παιχνίδια και υλικά παιχνιδιών μέσω όλων των πιθανών οδών έκθεσης: Από το στόμα, Κατάποση, Επαφή με το δέρμα, Εισπνοή, καθώς χρησιμοποιούνται με τον προβλεπόμενο ή με προβλέψιμο τρόπο.

EN 71-11:2006-01. Ασφάλεια παιχνιδιών. Οργανικές χημικές ενώσεις. Μέθοδοι ανάλυσης. EN 71-3:2002-11. Ασφάλεια παιχνιδιών. Προδιαγραφές για ‘Migration of certain elements’ (Αυτό το πρότυπο περιέχει τις απαιτήσεις οι οποίες καθορίζουν την ποσότητα τοξικών μετάλλων στα υλικά των παιχνιδιών). EN 1811:1999-01. Μέθοδος δοκιμής αναφοράς για την απελευθέρωση του νικελίου από προϊόντα που προορίζονται να έρθουν σε άμεση και παρατεταμένη επαφή με το δέρμα.

Η συσκευασία είναι κατασκευασμένη από ανακυκλωμένο χαρτί.

Τα προιόντα Icobaby είναι συνώνυμα με την καινοτομία και δεσμεύονται απέναντι στα παιδιά και την περιβαλλοντική αειφορία.

Πάντα κατασκευασμένα από οργανικά υλικά, περισσότερα από 15 προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων της βούρτσας από τρίχες κατσίκας, της αλυσίδας οδοντοφυΐας ρίζας orris, το σαπούνι από γάλα γαϊδούρας και τις πιπίλες από φυσικό καουτσούκ, εγγυώνται την καλύτερη φροντίδα για το μωρό με ελάχιστες περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Διότι τα προϊόντα δεν προσφέρουν μόνο την καλύτερη φροντίδα για τα παιδιά, αλλά νοιάζονται για έναν καλύτερο κόσμο γι’ αυτά.