Anats S.A. Logo

Αναλυτής Evolution 3000 (220V 50Ηz) Ιταλίας

Evolution Αναλυτής 3000 (220V 50Ηz) Ιταλίας
Κατασκευαστής: Biochemical
SKU: 155-05-100

3000 EVOLUTION ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ


Ο νέος ημιαυτόματος εργαστηριακός αναλυτής 3000 Evolution είναι ιδανικός για χημικές κλινικές δοκιμές.
Ημιαυτόματο φωτομέτρημα για έως και 120 διαφορετικά προγράμματα δοκιμών Απορροφητικό, τελικό σημείο, κινητική, σταθερό χρόνο πολλαπλών προδιαγραφών και διαφορικών δοκιμών, πλήρως διαχειριζόμενο από μικροεπεξεργαστές 10 θέσεις θερμοκοιτίδων προγραμματιζόμενες από 20 ° C έως 40 ° C Ο υπολογισμός πραγματοποιείται αυτόματα έτσι ώστε τα αποτελέσματα να εμφανίζονται και να εκτυπώνονται απευθείας στην απαιτούμενη μονάδα μέτρησης. Εξοπλισμένη με γραφική οθόνη 240x128 εικονοστοιχείων, έξοδο γραφικού εκτυπωτή RS232. Λογισμικό χειρισμού δεδομένων διατίθεται κατόπιν αιτήματος.


Το 3000 Evolution είναι ένα φωτομετρικό φίλτρο παρεμβολής, το οποίο τελεί υπό πλήρη διαχείριση από μικροεπεξεργαστές. Εκτελεί φωτομετρικές μετρήσεις και τις επεξεργάζεται σύμφωνα με προγράμματα με παραμέτρους που μπορούν να εισαχθούν από τον χειριστή. Εκτελεί, με ταχείς και ακριβείς τρόπους, τις σημαντικότερες χημικές και αιματολογικές εξετάσεις.


Μικροκυψελίδες μιας χρήσης (γυαλί ή πλαστικό), με οπτική διαδρομή 1 cm, μπορούν να χρησιμοποιηθούν απλά αφαιρώντας την κυψελίδα ροής από το διαμέρισμα ανάγνωσης και τοποθετώντας την στην δεξιά πλευρά. Έξι φίλτρα περιλαμβάνονται στο όργανο. Η επιλογή του φίλτρου παρεμβολής είναι αυτόματη, με χειριζόμενη διακίνηση που διαχειρίζεται ένας μικροεπεξεργαστής. Αυτή η λειτουργία διευκολύνει την ανάγνωση και εξαλείφει τα σφάλματα επιλογής φίλτρου που μπορεί να προκύψουν σε όργανα που έχουν χειροκίνητη επιλογή.


ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΟΠΤΙΚΗ

Το οπτικό τμήμα είναι πολύ εξελιγμένο: αποτελείται από λαμπτήρα αλογόνου υψηλής ισχύος (20 W), η φωτεινή δέσμη του οποίου επικεντρώνεται σε φακό χαλαζία, επιτρέποντας έτσι την υψηλή ακρίβεια των μετρήσεων ακόμη και όταν χρησιμοποιούνται κυψελίδες μειωμένου όγκου.


ΕΚΚΟΛΑΠΤΗΡΙΟ

Ένας ξηρός επωαστήρας 10 θέσεων, ο οποίος μπορεί να περιέχει τόσο τετραγωνικά όσο και κυλινδρικά δοχεία, επιτρέπει την επώαση του δείγματος πριν από την ανάγνωση. Η θερμοκρασία του επωαστήρα είναι ίση με εκείνη του κυττάρου ανάγνωσης και μπορεί να ρυθμιστεί από 20 ° C έως 40 ° C. Η εκτέλεση των αναλύσεων και του προγραμματισμού οργάνων είναι απλή και πραγματοποιείται μέσω ενός πληκτρολογίου, ακολουθώντας τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη. Η οθόνη αυτή εμφανίζει επίσης τα μηνύματα κατάστασης και σφάλματος / βλάβης. Τα αναλυτικά αποτελέσματα εμφανίζονται απευθείας στις μονάδες μέτρησης που επιλέγονται από το τρέχον πρόγραμμα.


ΓΛΩΣΣΑ

Η γλώσσα των οδηγιών μπορεί να επιλεγεί μεταξύ Αγγλικών και Ιταλών. Δύο άλλες γλώσσες είναι διαθέσιμες κατόπιν αιτήματος. Το όργανο είναι εφοδιασμένο με θερμικό εκτυπωτή 24 κολώνων, ο οποίος μπορεί να τυπώνει αναλυτικά αποτελέσματα καθώς και παραμέτρους προγράμματος. Όλες οι τυπωμένες πληροφορίες αποστέλλονται σε μια σειριακή τυπική έξοδο RS-232. Ο εκτυπωτής μπορεί να αποσυνδεθεί και τα δεδομένα να καταγραφούν στον υπολογιστή. Ένα προηγμένο λογισμικό καθοδηγεί και ελέγχει όλες τις λειτουργίες που εκτελεί ο χρήστης. Ένα ηχητικό σήμα βοηθάει περαιτέρω τον χρήστη, εκπέμποντας έναν ήχο διαφορετικού τόνου από τον συνηθισμένο ήχο, αυτό σημαίνει ότι πιέσατε τις λανθασμένες μονάδες μέτρησης του πλήκτρου.e που επιλέγονται από το τρέχον πρόγραμμα.


ΜΝΗΜΗ

Έως 120 προγράμματα μπορούν να αποθηκευτούν στην EEPROM μέσα στο όργανο. Το όργανο παρέχεται ήδη προγραμματισμένο. Το όργανο είναι εξοπλισμένο με μη πτητική μνήμη αποτελεσμάτων. Μέχρι και 400 αποτελέσματα μπορούν να αποθηκευτούν στο εσωτερικό, για αναχώρηση αργότερα ή στο τέλος της ημέρας. Το αποτέλεσμα μπορεί να ανακληθεί με δοκιμή, ημερομηνία ή αναγνωριστικό. Ο αριθμός αναγνωριστικού δείγματος είναι επιλεγόμενος και εμφανίζεται πριν από τη δοκιμή.

Χαρακτηριστικά


Κύτταρο ροής 18 μL

Τυπικός όγκος εργασίας 500 μL

Ελάχιστος όγκος εργασίας 350 μL

Μεταφέρετε λιγότερο από 1%

Περιστασιακή αντλία εισαγωγής με προγραμματιζόμενο όγκο εισαγωγής και ρύθμιση κενού αέρα

Λειτουργικοί τρόποι απορρόφησης, τελικός, σταθερός, κινητικός, πολλαπλών και διαφορικός

Φασματική περιοχή 320-690 nm

Μήκος κύματος φίλτρου 340-405-492-505-546-578-630 nm. 1 κενή θέση

Μονόχρωμη ανάγνωση, Διχρωματική

Αποθήκευση κενών αντιδραστηρίων

Συμπεριλαμβάνεται Εύρος μέτρησης από -0.200 έως 3.000 O.D.

Φωτομετρική ακρίβεια ± 1% από 0 έως 2.500 O.D.

Φωτομετρική γραμμικότητα ± 1% από 0 έως 2.500 O.D.

Αναπαραγωγιμότητα CV <1% από 0 έως 2.000 O.D.

Αποτέλεσμα μνήμης 400 αποτελέσματα δοκιμών

Επιλογή δείγματος αναγνωριστικού

Πρόγραμμα QC 30 τελευταία αποτελέσματα, 2 επίπεδα για 30 επιλέξιμες δοκιμές με το σχέδιο Levey-Jennings

Τοποθεσίες 10 επωαστήρων. ± 0,2 ° C

Θερμοκρασία του επωαστήρα επιλέξιμη από 20 ° C έως 40 ° C

Τεχνικά Χαρακτηριστικά


Εμφάνιση γραφικών 240x128 εικονοστοιχείων

Γλώσσα Αγγλικά, Ιταλικά, 2 άλλες γλώσσες κατόπιν αιτήματος

8 πλήκτρα πολλαπλών λειτουργιών ή εξωτερική σύνδεση για πληκτρολόγιο PS-2

ενσωματωμένο γραφικό εκτυπωτή με 24 στήλες

Τροφοδοσία αυτόματης εστίασης (80-260 V)

Εξωτερική θύρα Serial RS232

Διαστάσεις 35x34x24 cm

Βάρος 11 Kg