ΑΝΑΣΤΗΜΟΜΕΤΡΟ SΕCΑ 217 ΜΗΧΑΝΙΚΟ

Το φορητό αναστημόμετρο Seca 217 διαθέτει απαράμιλλη σταθερότητα, ένα έξυπνα σχεδιασμένο σύστημα συναρμολόγησης και ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας υλικά.
Κατασκευαστής: Seca
SKU: 048-36-035

Επιδαπέδιο Αναστημόμετρο Seca 217


Το φορητό αναστημόμετρο Seca 217 διαθέτει απαράμιλλη σταθερότητα, ένα έξυπνα σχεδιασμένο σύστημα συναρμολόγησης και ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας υλικά. Το αναστημόμετρο Seca 217 διακρίνεται για την κατασκευή του από τα υλικά υψηλής ποιότητας και το έξυπνα σχεδιασμένο σύστημα συναρμολόγησης το οποίο απλοποιεί την διαδικασία εγκατάστασης. Η σταθερότητα αυτού του αναστημόμετρου είναι απαράμιλλη.

Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για χρήση σε ιατρεία και νοσοκομεία και μεταφέρεται εύκολα σε σχολεία για ιατρικές εξετάσεις και σε σπίτια ασθενών. Όταν αποσυναρμολογηθεί, το αναστημόμετρο μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε θέση. Το αναστημόμετρο Seca 217 έχει πτυσσόμενη ράβδο μέτρησης ύψους η οποία συνδέετε πολύ γρήγορα και απλά μέσα σε λίγα βήματα με την σταθερή πλατφόρμα. Επίσης, δεν χρειάζεται να εφαρμόσετε το αναστημόμετρο στον τοίχο. Είναι πολύ εύκολο να ανεβείτε με ένα βήμα στην επιφάνεια της βάσης, η οποία δεν έχει ανυψωμένες πλευρές ή ακμές.

Το αναστημόμετρο Seca 217 μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε χάρη στην στιβαρή και μεγάλη βάση που έχει. Όλες οι συνδέσεις είναι πολύ σταθερές και το διαχωριστικό ανάμεσα στον τοίχο και την ράβδο μέτρησης εμποδίζει τη ράβδο από ταλάντωση και τρέμουλο, κινήσεις οι οποίες επηρεάζουν την ακρίβεια των μετρήσεων. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά κάνουν το αναστημόμετρο Seca 217 το ιδανικό εργαλείο για όποιον χρειάζεται μια αξιόπιστη συσκευή μέτρησης για τη χρήση σε διαφορετικά σημεία. Η μεγάλη και σταθερή επικεφαλίδα εξασφαλίζει εξαιρετικά ακριβή αποτελέσματα. Είναι κατασκευασμένη από σκληρό πλαστικό που δεν στραβώνει και επανέρχεται ομαλά στη θέση της.

Μια άλλη καλά σχεδιασμένη λεπτομέρεια βρίσκεται στην αμφίπλευρη κλίμακα της ράβδου η οποία επιτρέπει μια ανάγνωση των αποτελεσμάτων κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της μέτρησης και εγγυάται την ακριβή μέτρηση μέχρι το ύψος των 205 εκατοστών.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Εύρος μέτρησης: 20-205 cm
Διαβάθμιση: 1mm
Διαστάσεις, αναστημόμετρο (ΠxΥxΒ): 328 x 2.145 x 574 χιλιοστά
Βάρος συσκευής: 3,6 kg

Προαιρετικά: Προσαρμογέας Seca 437