Anats S.A. Logo

Ανταλλακτικά ρολλά Rollove (2τεμ)

Ανταλλακτικά ρολλά RΟLLΟVΕ 2 τεμ. για την συσκευή Foot Care ΕVΕRΥRΑΥS Ιταλίας
Κατασκευαστής: Everyrays
SKU: 257-02-001

Ανταλλακτικά ρολλά Rollove

Περιγραφή: Ανταλλακτικά Ρολά Rollove

Χρήση και Περιγραφή:
Ανταλλακτικές κεφαλές μόνο για τη συσκευή Rollove που χρησιμοποιείται για να μαλακώσει τους κάλλους τωνποδιών και το ξηρό δέρμα. Οι κεφαλές αποτελούνται από ρολό αλουμινίου που περιστρέφεται 3600 40φορές/δευτερόλεπτο 3000 ευρεία γωνία


Συσκευασία
2 τεμάχια/κουτί – 8 κουτιά/συσκευασία πάγκου – 48 συσκευασίες πάγκου/χαρτοκιβώτιο εξαγωγής


Προειδοποιήσεις και Προφυλάξεις:
Προκειμένου να επιτευχθεί η μέγιστη απόδοση και η μεγάλη διάρκεια των κεφαλών, πλύνετε εξονυχιστικά μετά τη χρήση με νερό και τη συγκεκριμένη βούρτσα και πάντα τοποθετείστε το προστατευτικό κάλυμμα μετά τη χρήση της συσκευής.
Για λόγους υγιεινής κάθε ρολό θα πρέπει να χρησιμοποιείται από ένα μόνο πρόσωπο. Διατηρείστε τη νέα κεφαλή στην αυθεντική της συσκευασία πριν ξεκινήσετε να τη χρησιμοποιείτε.


Έλεγχοι Συμμόρφωσης με Πρότυπα:
UNI EN 15309: 2007 – Χαρακτηρισμός Αποβλήτων και Εδάφους – Προσδιορισμός Αρχικής Σύνθεσης με φθορισμό με ακτίνες X.
Όλη η διαδικασία παραγωγής και εμπορίας του προϊόντος είναι πιστοποιημένη από ISO 9001.


Πώς να αλλάξετε τα ρολά:
Αλλάξτε τις κεφαλές που χρειάζονται αλλαγή για καλύτερο αποτέλεσμα. Οι κύλινδροι διαρκούν για μερικές συνεδρίες ανάλογα με τη συχνότητα χρήσης και την έκταση της περιοχής που χρειάζεται θεραπεία. Αντικαταστήστε αν χρειάζεται.
Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή Rollove είναι κλειστή πριν αντικαταστήσετε την κεφαλή.
1. Με το ένα χέρι κρατείστε την κεφαλή, με το άλλο χέρι πατήστε το πλήκτρο απελευθέρωσης, από την πλευρά της μονάδας, Η κεφαλή θα βγει (fig. 9&10).
2. Τοποθετείστε ένα καινούργιο ρολό μέχρι να ακούσετε το χαρακτηριστικό ήχο "κλικ’'. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισάγει την καινούργια κεφαλή στη συσκευή και ότι έχει ενσωματωθεί πλήρως.
Σημείωση: Μην ανάψετε τη συσκευή αν η κεφαλή δεν έχει τοποθετηθεί σωστά

Αποθήκευση:
Κρατείστε την/τις καινούργια/-ιες κεφαλή/-ές στη συσκευασία πριν αρχίσετε να τις χρησιμοποιείτε.

Σωστή Απόρριψη του Προϊόντος:
 το προϊόν δε θα πρέπει να απορρίπτεται μαζί με άλλα οικιακά απόβλητα ανά
την Ευρωπαϊκή Ένωση. Για να αποφύγουμε πιθανή μόλυνση του περιβάλλοντος ή της υγείας του ανθρώπου από μη ελεγχόμενη απόρριψη αποβλήτων, την ανακυκλώνουμε υπεύθυνα έτσι ώστε να προωθηθεί η βιώσιμη επαναχρησιμοποίηση των υλικών πόρων. Προκειμένου να πετάξετε τη χρησιμοποιημένη συσκευή, παρακαλούμε χρησιμοποιείστε τις εταιρείες ανακύκλωσης συσκευών. Μπορούν να πάρουν τη συσκευή για περιβαλλοντική ασφαλή ανακύκλωση.