Anats S.A. Logo

Ανυψωτικό Κάθισμα Τουαλέτας 10cm με Μπροστινό Σφιγκτήρα και Βραχίονες 0806702

Ανυψωτικό Κάθισμα Τουαλέτας 10cm Με Μπροστινό Σφιγκτήρα Και Βραχίονες 0806702
Κατασκευαστής: Safety A.T./G
SKU: 318-31-001

Ανυψωτικό Τουαλέτας 10cm με Βραχίονες


Το ανυψωτικό τουαλέτας αυξάνει το ύψος του καθίσματος τουαλέτας και είναι ιδανικό για άτομα με τραυματισμό ισχίου ή γόνατος ή για άτομα που απαιτούν μεγαλύτερο ύψος καθισμάτων. Σχεδιασμένο για άτομα που έχουν δυσκολία να κάθονται κάτω, ή να σηκώνονται από την τουαλέτα. Αυξάνει το ύψος του καθίσματος τουαλέτας κατά 10 cm. Ταιριάζει στα περισσότερα κανονικά καθίσματα τουαλέτας. Ελαφρύ και διαμορφωμένο για άνεση. Εύκολο στην εγκατάσταση και κλειδώνει με ασφάλεια στη λεκάνη τουαλέτας. Είναι κατασκευασμένο με απλότητα, για να Κάνει την τουαλέτα σας τόσο εύκολη όσο θα έπρεπε, διασφαλίζοντας ένα υψηλό επίπεδο άνεσης με το κάθισμα να έχει ένα περίγραμμα για να προσαρμόζεται στις ανάγκες σας.
Εύκολο στον καθαρισμό. Ευρύτερη πρόσθια πρόσβαση για προσωπική υγιεινή. Tα πίσω και τα μπροστινά ανοίγματα επιτρέπουν άνετη πρόσβαση για την προσωπική υγιεινή του χρήστη. Η εσωτερική επιφάνεια του ανυψωτικού καθίσματος τουαλέτας είναι λεία και χωρίς συγκολλητικούς κόμβους που εγγυώνται καλύτερη υγιεινή. Αυτό το χαρακτηριστικό επιτρέπει επίσης να καθαριστείτε και να καθαριστεί εύκολα καρεκλάκι τουαλέτας.
Οι βραχίονες χωρίς εργαλεία μπορούν να αφαιρεθούν ή να προστεθούν ανάλογα με τις ανάγκες. Τα μανίκια και οι δέκτες βραχιόνων είναι κατασκευασμένα από μέταλλο για περισσότερη ανθεκτικότητα.Η πλαστική κατασκευή με βαρύ φορτίο παρέχει πρόσθετη αντοχή και ανθεκτικότητα. Η βελτιωμένη διάταξη ασφάλισης έχει σχεδιαστεί με μεγαλύτερη «βίδα τύπου σκουλήκι» και πλάκα ασφάλισης για την ασφαλή και ασφαλή τοποθέτηση. Ελαφρύ και φορητό. Δεν απαιτούνται εργαλεία για την εγκατάσταση.


Ανυψωτικό τουαλέτας 10cm με βραχίονες


Κωδικός: 0806702
Κάθισμα 10cm με μπροστινό σφιγκτήρα και βραχίονες
Κάνοντας εύκολο να καθίσετε με ασφάλεια και να σηκωθείτε από οποιαδήποτε τουαλέτα
Εύκολη εγκατάσταση, αφαίρεση, αποθήκευση και μεγάλη για ταξίδια
Εργονομικά σχεδιασμένο για άνεση
Το ασφαλές μάνδαλο κλειδώνει με ασφάλεια τις λαβές για πρόσθετη υποστήριξη και εμπιστοσύνη
Ο ρυθμιζόμενος επιλογέας ασφαλίζει με ασφάλεια χωρίς να χρειάζεται εργαλεία για εύκολη ρύθμιση
Απλά καθαρίστε το με ένα κανονικό καθαριστικό μπάνιου