Anats S.A. Logo

Απολυμαντικός Αφρός Καθαρισμού Romed 500ml

Ο αφρός απολύμανσης Romed είναι ένας ισχυρός καθαριστής επιφανείας πολλαπλών χρήσεων με γρήγορα αποτελέσματα. Η φόρμουλα με άλας τεταρτοταγούς αμμωνίου έχει σχεδιαστεί ειδικά για έντονο καθαρισμό σε νοσοκομεία, κλινικές, σχολεία, ξενοδοχεία, γυμναστήρια, γραφεία, καταστήματα κ.λπ. Ο αφρός εξουδετερώνει δυσάρεστες οσμές και αφήνει ένα ευχάριστο και φρέσκο άρωμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις επιφάνειες, ακόμη και σε περιοχές με δύσκολη πρόσβαση καθώς το σπρέι λειτουργεί σε κάθε γωνία.
Κατασκευαστής: Romed
SKU: 010-08-003

Απολυμαντικός Αφρός Καθαρισμού Romed 500ml

Ο αφρός απολύμανσης Romed είναι ένας ισχυρός καθαριστής επιφανείας πολλαπλών χρήσεων με γρήγορα  αποτελέσματα. Η φόρμουλα με άλας τεταρτοταγούς αμμωνίου έχει σχεδιαστεί ειδικά για έντονο καθαρισμό σε νοσοκομεία, κλινικές, σχολεία, ξενοδοχεία, γυμναστήρια, γραφεία, καταστήματα κ.λπ. Ο αφρός εξουδετερώνει δυσάρεστες οσμές και αφήνει ένα ευχάριστο και φρέσκο άρωμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις επιφάνειες, ακόμη και σε περιοχές με δύσκολη πρόσβαση καθώς το σπρέι λειτουργεί σε κάθε γωνία.

Βασικά χαρακτηριστικά:
- Ο τύπος με άλας τεταρτοταγούς αμμωνίου είναι γνωστό ότι είναι αποτελεσματικός
- Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις επιφάνειες
- Ειδικά σχεδιασμένο για γρήγορο και έντονο καθαρισμό σε νοσοκομεία, κλινικές, σχολεία, ξενοδοχεία, γυμναστήρια, γραφεία, καταστήματα κ.λπ.
- Εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές και αφήνει ένα ευχάριστο και φρέσκο ​​άρωμα
- Ιδανικό για περιοχές με δύσκολη πρόσβαση καθώς το σπρέι λειτουργεί σε κάθε γωνία
- Μόνο για επαγγελματική χρήση


Οδηγίες χρήσης:
Φοράτε προστατευτικά γάντια και ρούχα. Απλώστε καλά στην επιφάνεια σε απόσταση 20 cm. Αφήστε να δράσει για 15 λεπτά. Απλώς αφαιρέστε με ένα στεγνό πανί.


Προειδοποιήσεις:
Εξαιρετικά εύφλεκτο αεροζόλ. Δοχείο υπό πίεση: μπορεί να εκραγεί εάν θερμανθεί. Μακριά από παιδιά. Μακριά από θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, ανοιχτές φλόγες και άλλες πηγές ανάφλεξης. Απαγορεύεται το κάπνισμα. Μην ψεκάζετε σε ανοιχτή φλόγα ή άλλη πηγή ανάφλεξης. Μην τρυπάτε ή καίτε ακόμα και μετά τη χρήση. Προστατέψτε το φως του ήλιου. Μην εκθέτετε σε θερμοκρασίες άνω των 50 ° C / 122 ° F. Προκαλεί σοβαρά εγκαύματα στο δέρμα και βλάβη στα μάτια. Φοράτε προστατευτικά γάντια και ρούχα πριν από τη χρήση. Σε περίπτωση κατάποσης: ξεπλύνετε το στόμα, μην προκαλέσετε εμετό. Εάν στα μάτια: ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά, αφαιρέστε τους φακούς επαφής εάν υπάρχουν. Εάν στο δέρμα (ή στα μαλλιά): Αφαιρέστε αμέσως όλα τα μολυσμένα ρούχα. Ξεπλύνετε το δέρμα με νερό.

 

Product tags