Anats S.A. Logo

Ασύρματος Μετρητής Σακχάρου iHealth Gluco+ (BG5S-kit)

Παρακολουθήστε τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σας με ή χωρίς smartphone. Έχουμε αναπτύξει τον ασύρματο μετρητή γλυκόζης αίματος iHealth Gluco για να δημιουργήσουμε το iHealth Gluco +, ενσωματώνοντας την τεχνολογία Bluetooth για να κάνουμε τη σύνδεση ακόμη πιο απλή. Το iHealth Gluco +, σχεδιασμένο για διαβητικούς ασθενείς, μετρά τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Τα αποτελέσματα εμφανίζονται στην οθόνη ή στην εφαρμογή iHealth Gluco-Smart. Παρακολουθήστε τα αποτελέσματα και συμβουλευτείτε το ιστορικό σας.Το iHealth Gluco + είναι ένα ιατροτεχνολογικό προϊόν in vitro διαγνωστικό .
Κατασκευαστής: iHealth
SKU: 374-05-007

Ασύρματος Μετρητής Σακχάρου iHealth Gluco+ (BG5S-kit)

 

Παρακολουθήστε τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σας με ή χωρίς smartphone.
Έχουμε αναπτύξει το μετρητή γλυκόζης αίματος iHealth Gluco για να δημιουργήσουμε το iHealth Gluco +, ενσωματώνοντας την τεχνολογία Bluetooth για να κάνουμε τη σύνδεση ακόμη πιο απλή. Το iHealth Gluco +, σχεδιασμένο για διαβητικούς ασθενείς, μετρά τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Τα αποτελέσματα εμφανίζονται στην οθόνη ή στην εφαρμογή iHealth Gluco-Smart. Παρακολουθήστε τα αποτελέσματα και συμβουλευτείτε το ιστορικό σας.Το iHealth Gluco + είναι ένα ιατροτεχνολογικό προϊόν in vitro διαγνωστικό .

Πλεονεκτήματα

Παρακολουθήστε τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σας με ή χωρίς smartphone. Με τη σύνδεση Bluetooth, το iHealth Gluco + μετρά τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σας και εμφανίζει τα αποτελέσματα σε μια νέα φιλική προς το χρήστη λευκή οθόνη LED στο smartphone σας. Η μπαταρία  παρέχει αναγνώσεις στάθμης σακχάρου στο αίμα για ένα μήνα. Μόλις η μπαταρία είναι χαμηλή, θα σας ενημερώσει. Κρατήστε τη συσκευή ασφαλή και μεταφέρετέ την μαζί σας εν κινήσει χρησιμοποιώντας την πρακτική θήκη αποθήκευσης.

Η εφαρμογή

Με το ασύρματο συγχρονισμό Bluetooth 4.1 (Bluetooth Low Energy), το iHealth Gluco + συνδέεται αυτόματα με την εφαρμογή iHealth Gluco-Smart. Συνεπώς, οι αναγνώσεις σας συγχρονίζονται άψογα μετά από κάθε χρήση. Συμβουλευτείτε το ιστορικό σας και δείτε γραφήματα που εμφανίζουν τα αποτελέσματά σας ανά πάσα στιγμή και μοιραστείτε τα με τον γιατρό σας με ασφάλεια. Μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε υπενθυμίσεις και να καταγράψετε τα γεύματα και / ή τα φάρμακα για να διαχειριστείτε καλύτερα τον διαβήτη σας.

Χαρακτηριστικά
 
     Διαστάσεις: 98mm x 35mm x 27.8mm
     Ακρίβεια: 20 mg / dL - 600 mg / dL
     Όγκος αίματος: ελάχιστο. 0,7 μL
     Μπαταρία: Li-Ion 3.7VDC
     Βάρος: 32,5g
     Συμβατό μόνο με ταινίες iHealth.

Στο εσωτερικό του κιβωτίου: 1 Μετρητής Σακχάρου Gluco +, 1 θήκη ταξιδίου, 10 ταινίες, 10 λανσέτες, 1 στυλό ανώδυνου τρυπήματος, ένας οδηγός γρήγορης εγκατάστασης, 1 εγχειρίδιο χρήσης, ένα καλώδιο φόρτισης USB.