ΒΡΕΦΟΖΥΓΟΣ SΕCΑ 376 Class ΙΙΙ

Ηλεκτρονική ζυγαριά βρεφών Seca 376 για γρήγορες και ακριβείς μετρήσεις, με ασύρματη τεχνολογία Seca 360° για την μεταφορά δεδομένων σε εκτυπωτή ή υπολογιστή
Κατασκευαστής: Seca
SKU: 048-36-032

Ψηφιακός Βρεφοζυγός (Class III) Seca 376


Ασύρματη ζυγαριά βρεφών Seca 376 σε σχήμα κέλυφος, ειδικά σχεδιασμένη για τη ζύγιση των μωρών και των βρεφών με άνεση και ασφάλεια. Οι ελαφρώς ανυψωμένες πλευρές αποτρέπουν την ολίσθηση με αποτέλεσμα το μωρό να είναι και να νιώθει ασφαλές.
Η ηλεκτρονική ζυγαριά βρεφών seca 376 χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις εθνικές προδιαγραφές κυρίως σε νοσοκομεία, ιατρεία και κινητές νοσηλευτικές υπηρεσίες. Εξυπηρετεί τόσο στον προσδιορισμό του βάρους κατά τον τοκετό όσο και στον έλεγχο της αύξησης βάρους κατά τη διαδικασία ανάπτυξης.
Η ζυγαριά βρεφών Seca 376 διαθέτει μεγάλη LCD οθόνη για ευανάγνωστα αποτελέσματα και μεγάλο δίσκο ζύγισης το οποίο επιτρέπει την ζύγιση ενός μικρού παιδιού έως 20 kg. Η ρυθμιζόμενη λειτουργία απόσβεσης σε συνδυασμό με το πλήκτρο HOLD σας παρέχει γρήγορες και ακριβείς μετρήσεις εξοικονομώντας χρόνο. Η επιφάνεια της ζυγαριάς είναι κατασκευασμένη από υλικό υψηλής ποιότητας καθιστώντας το καθάρισμα εύκολο και γρήγορο.
Η ζυγαριά βρεφών της SECA σας παρέχει έξυπνες λειτουργίες τα οποία καθιστούν την εργασία σας πολύ εύκολη. Με την παρατεταμένη πίεση του πλήκτρου TARE μπορείτε να υπολογίσετε το καθαρό βάρος του μωρού, καθώς η λειτουργία TARE μηδενίζει / αφαιρεί το απόβαρο. Με την απόσβεση (Fil = φίλτρο) μπορείτε να μειώσετε διαταραχές κατά τον καθορισμό του βάρους (π.χ. εξαιτίας κινήσεων ασθενών). Μέσω της λειτουργίας BMIF μπορείτε να καθορίσετε την ποσότητα τροφής, την οποία λαμβάνει ένα βρέφος κατά τη διάρκεια ενός γεύματος. Προς το σκοπό αυτό αποθηκεύετε το τρέχον βάρος. Μετά το γεύμα καλείτε πάλι το αποθηκευμένο βάρος και ζυγίζετε εκ νέου το βρέφος. Η ζυγαριά υπολογίζει τη διαφορά, δηλαδή τη ληφθείσα ποσότητα τροφής.
Το πλήκτρο HOLD σας δίνει τη δυνατότητα να φροντίσετε το μωρό πρώτα και έπειτα να διαβάσετε την μετρηθείσα τιμή. Και αν το επιθυμείτε, η ζυγαριά βρεφών σας παρέχει τη δυνατότητα ενεργοποίησης της λειτουργίας αυτόματης διατήρησης (Αutohold) από το μενού. Με την ενεργοποίηση της αυτόματης διατήρησης (Autohold), συνεχίζει να εμφανίζεται η τιμή μέτρησης σε κάθε διαδικασία ζυγίσματος μετά την ανακούφιση της ζυγαριάς. Συνεπώς δεν είναι απαραίτητη η χειροκίνητη ενεργοποίηση της λειτουργίας διατήρησης (HOLD) για κάθε μεμονωμένη διαδικασία ζυγίσματος.
Η χρονοβόρα χειρόγραφη αρχειοθέτηση αποτελεί πλέον παρελθόν χάρη στην ασύρματη τεχνολογία Seca 360°. Η ασύρματη ζυγαριά βρεφών Seca 376 σας δίνει την δυνατότητα η μετρηθείσα τιμή να διαβιβαστεί ασύρματα σε ασύρματο εκτυπωτή Seca ή στον υπολογιστή σας μέσω του λογισμικού Seca Analytics 105 και του ασύρματου μετασχηματιστή USB Seca 456. Ο υπολογιστής σας μπορεί να λάβει και να αναλύσει τις μετρηθείσες τιμές και να τα μεταφέρει ύστερα στο σύστημα Ηλεκτρονικών Ιατρικών Φακέλων (EMR).
Όταν ρυθμίζετε με τη ζυγαριά βρεφών μία ασύρματη ομάδα, η συσκευή αναζητά περαιτέρω ενεργείς συσκευές από το σύστημα seca 360° wireless. Οι αναγνωρισθείσες συσκευές εμφανίζονται στην οθόνη της ζυγαριάς ως δομοστοιχεία (π.χ. MO 3).
Μαζί με τη ζυγαριά βρεφών Seca 376 θα παραλάβετε και 6 μπαταρίες Mignon τύπου Typ AA, 1,5 Volt

Τεχνικά χαρακτηριστικά:
Χωρητικότητα: 20 kg
Διαβάθμιση: 5 g <7,5 kg> 10 g
Διαστάσεις (ΠxΥxΒ): 62 x 19 x 35.8 cm
Διαστάσεις επιφάνειας ζύγισης (ΠxΥxΒ): 61.5 x 13 x 27.5 cm
Βάρος: 3,7 kg
Τροφοδοσία: Μπαταρίες / Τροφοδοτικό (προαιρετικό)
Μετάδοση δεδομένων: ασύρματη τεχνολογία Seca 360 ° ασύρματο Βαθμονόμηση σύμφωνα με Οδηγία 2009/23/EΚ: Κλάση ΙΙΙ