Anats S.A. Logo

Γάντια νιτριλίου Everyrays Small/Medium

Γάντια νιτριλίου χωρίς πούδρα Φούξια & Μωβ Everyrays (Συσκευασία 20 τεμαχίων) Small/Medium
Κατασκευαστής: Everyrays
SKU: 257-12-270

Γάντια νιτριλίου  Everyrays Small/Medium

Μιας χρήσεως γάντια νιτριλίου, μη αποστειρωμένα,  χωρίς πούδρα, εσωτερικά χλωριωμένα, φούξια και μωβ χρώματος, ανατομική φόρμα, αμφιδέξια, σαγρέ επιφάνεια, ενισχυμένο στον καρπό για να μη στρίβει. Ιδανικά και για χρήση σε εργασίες κουζίνας,καθαρισμό,επεξεργασία τροφίμων,διαγνωστικά εργαστήρια.

Κωδικός Προϊόντος: NIT20PFM+ μέγεθος
Κατάταξη EC: Ιατρική Συσκευή - κατηγορία I

Χρήση:
Προστασία από βιολογικούς παράγοντες, τυχαία επαφή με χημικές ουσίες, κατάλληλο για εξεταστική χρήση, θεραπεία, διαγνωστικά εργαστήρια, καθαρισμό, εργοστάσια χημικής βιομηχανίας, επεξεργασία τροφίμων.

Πλευρά: αμφιδέξια, ανάγλυφη επιφάνεια, ενισχυμένος καρπός για να μη στρίβει.
Χρώμα: φούξια και μωβ
Πάχος Γαντιού: Παλάμη mm 0.08± 0,02, Άκρα δακτύλων mm 0.07 ± 0,02, Καρπός mm 0.06± 0,02

Μηχανικές Ιδιότητες.

Δύναμη εφελκυσμού (Mpa) πρίν τη χρήση Min 14, μετά την χρήση Min 14

Επιμήκυνση πρίν τη χρήση 550%, μετά την χρήση 500%

Διαστάσεις:

ΜΕΓΕΘΟΣΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣΠΛΑΤΟΣ ΠΑΛΑΜΗΣΕΛΑΧΙΣΤΟ ΜΗΚΟΣ
S/M – 6/7NIT20PFMSM80 ± 10 mm240 mm
M/L – 7/8NIT20PFMML95 ± 10 mm240 mm

Χωρίς λαστέξ:
Τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή των γαντιών δεν περιέχουν ουσίες που μπορεί να είναι επιβλαβείς ή να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις. Τα γάντια δεν περιέχουν συστατικά λαστέξ (χωρίς λαστέξ) και για αυτό ενδείκνυται ειδικά για το προσωπικό που είναι ευαίσθητο σε πρωτεΐνες λαστέξ και για χρήση σε τομείς όπου δεν επιτρέπεται η χρήση λαστέξ.
Λιπαντικό Σύστημα:
Το γάντι NIT20PFM είναι χωρίς πούδρα, εσωτερικά χλωριωμένα ώστε να επιτρέπεται η εύκολη χρήση ακόμα και με βρεγμένα χέρια και να ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος αλλεργικών αντιδράσεων. Ή απουσία πούδρας επιτρέπει τη χρήση του γαντιού από ανθρώπους που υποφέρουν από δερματικές ενοχλήσεις που προκαλούνται από το άμυλο καλαμποκιού ή από ευαισθησία του δέρματος.
Έλεγχος και Πιστοποίηση
Το γάντι NIT20PFM έχει ελεγχθεί εκ μέρους του κατασκευαστή για τον προσδιορισμό της ποιότητας, της ιδιαιτερότητας, της ευαισθησίας, και της ασφάλειας για το χρήστη και τον ασθενή:
- Έλεγχος Συμμόρφωσης με EN 455 I-II-III (AQL έλλειψη οπών, διαστάσεις, φυσικές ιδιότητες)
- Έλεγχος Συμμόρφωσης με EN 374 I-II-III (ανθεκτικότητα στη διείσδυση και διαπερατότητα χημικών ουσιών και μικροοργανισμών)

- Έλεγχος EN 388 (ανθεκτικότητα σε μηχανικούς κινδύνους)
- Έλεγχος EN 420 (γενικές απαιτήσεις)
- Έλεγχος MOCA (Υλικά και Άρθρα που προορίζονται για επαφή με τρόφιμα) Υπουργικού Διατάγματος 21/03/73 and sm σε συμφωνία με Κανονισμό
- Πρώτες Ύλες και παραγωγή σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές U.S. FDA & GMP.
Όλη η διαδικασία παραγωγής και εμπορίας του προϊόντος είναι πιστοποιημένη από ISO 9001 e ISO 13485.

Ανθεκτικότητα στη Διείσδυση - EN 374- II – Μικροβιολογικός Κίνδυνος:
Έλεγχος Απώλειας Αέρα Εγκρίθηκε
Έλεγχος Απώλειας Νερού Εγκρίθηκε

Ημερομηνία Λήξης:
Η διάρκεια ζωής του εξεταστικού γαντιού λαστέξ χωρίς πούδρα είναι 5 έτη, δεδομένου ότι τηρούνται οι συνθήκες φύλαξης

Αποθήκευση: φυλάξτε το προϊόν μακριά από το άμεσο ηλιακό φως, φυλάξτε το προϊόν σε ξηρό και δροσερό μέρος. Κρατήστε το μακριά από πηγές όζοντος ή εστίες ανάφλεξης.
Καθαρισμός: Τα γάντια δεν είναι σχεδιασμένα να καθαρίζονται ή να πλένονται.
Οδηγίες Χρήσης
Αυτά τα γάντια έχουν σχεδιαστεί για μια χρήση και η απόρριψή τους θα πρέπει να γίνεται σε τακτική βάση. Για περισσότερες πληροφορίες για την απόδοση του γαντιού μπορείτε να συμβουλευτείτε:
- Τις έντυπες οδηγίες στη συσκευασία του προϊόντος.

Προφυλάξεις:
Πριν χρησιμοποιήσετε το γάντι βεβαιωθείτε ότι κάθε γάντι δεν έχει ελάττωμα ή ατέλεια , σε περίπτωση αμφιβολίας πετάξτε το γάντι και αντικαταστήστε το με άλλο.
Αν τα γάντια έρθουν σε επαφή με χημικές ουσίες:
Αποφύγετε επαφή της χημικής ουσίας με το δέρμα ακόμα και αν η ουσία είναι δηλωμένη ως αβλαβής.
Τα γάντια έχουν κατασκευαστεί για προστασία από τυχαίο πιτσίλισμα ή σύντομη επαφή. Σε περίπτωση τυχαίας επαφής με το δέρμα πλύνετε με άφθονο νερό και σαπούνι.
Τα γάντια που έχουν έρθει σε επαφή με χημική ουσία, θα πρέπει να αφαιρούνται και να πετιούνται όσο το δυνατόν πιο σύντομα.
Βεβαιωθείτε ότι καμία χημική ουσία δεν έχει έρθει σε επαφή με το δέρμα περνώντας μέσα από τον καρπό. Τα γάντια δε θα πρέπει να χρησιμοποιούνται σε εφαρμογές που απαιτούν μηχανική ή θερμική προστασία
Έλεγχος Ποιότητας στην Παραγωγή και στο Τελικό Προϊόν:
Ο κατασκευαστής σταθεροποιεί και συντηρεί ποικιλία διαδικασιών προκειμένου να διασφαλίσει ότι το προϊόν είναι ταυτοποιημένο, ελεγμένο και σε συμφωνία με ποικιλία συγκεκριμένων απαιτήσεων.

Συσκευασία:
NIT20PFC: 20 γάντια/κουτί – 6 κουτιά/συσκευασία πάγκου - 4 συσκευασίες πάγκου/χαρτοκιβώτιο εξαγωγής.
Όταν το κουτί γεμίσει με γάντια, υπόκεινται στον επόμενο έλεγχο σχετικά με το μέγεθος και την ακεραιότητα της συσκευασίας.
Τα 10 κουτιά τοποθετούνται σε υψηλής ποιότητας χαρτοκιβώτια για να εξαχθούν μέσω θαλάσσης. Το μικρότερο μέγεθος του κουτιού τοποθετείται στην πάνω πλευρά το χαρτοκιβωτίου έτσι ώστε να διατηρείται η ακεραιότητα του κουτιού κατά τη διάρκεια της μεταφοράς σε παλέτα και εμπορευματοκιβώτιο.

Απόρριψη:
Αν τα γάντια μολυνθούν με μολυσματικούς παράγοντες ή άλλα δυνητικά επικίνδυνα υλικά, θα πρέπει να απορρίπτονται σε συμφωνία με τους ισχύοντες Εθνικούς Κανονισμούς. Η αποτέφρωση ή η απόρριψη των γαντιών θα πρέπει να γίνεται υπό ελεγχόμενες συνθήκες.

 

Product tags