Anats S.A. Logo

Γνωρίστε την εφαρμογή ForDiabetes σε συνεργασία με την εταιρία Tessera

Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018

Γνωρίστε την εφαρμογή ForDiabetes σε συνεργασία με την εταιρία Tessera

Ήρθε η mobile εφαρμογή "fordiabetes" που αναπτύσσεται αποκλειστικά σε συνεργασία με την ελληνική εταιρεία Tessera Multimedia.

Την εφαρμογή την κατεβάζετε:
Για Android http://bit.ly/2kIRJ4u
Για IOS https://apple.co/2J4bkuu

Τί είναι η εφαρμογή fordiabetes;

Η εφαρμογή forDiabetes είναιi μια δωρεάν ελληνική mobile εφαρμογή για την αυτοδιαχείριση του σακχαρώδους διαβήτη. Κυκλοφορεί στα ελληνικά, σε δύο εκδόσεις:

Για Android http://bit.ly/2kIRJ4u
Για IOS https://apple.co/2J4bkuu

Η εφαρμογή βοηθά στην παρακολούθηση όλων των δεδομένων που αφορούν τον διαβήτη (επίπεδο γλυκόζης, σωματική άσκηση, υδατάνθρακες, αρτηριακή πίεση, HbA1c, βάρος, φαρμακευτική αγωγή κλπ).

Στοχεύει στην ενημέρωση του κοινού για την εξέλιξη της εφαρμογής καθώς και την καταγραφή από τους χρήστες κάθε σχολίου, κάθε πρότασης βελτίωσης, κάθε νέου χαρακτηριστικού που θεωρούν ότι θα μπορούσε να τους διευκολύνει αν μελλοντικά συμπεριληφθεί στην εφαρμογή.

Το "fordiabetes" αποτελεί μία καινοτόμα mobile και web εφαρμογή, η οποία απευθύνεται σε άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη και στον θεράποντα ιατρό τους.

Φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα εργαλείο αυτοδιαχείρισης του ΣΔ με αυτοματοποιημένη εισαγωγή δεδομένων από έξυπνες συσκευές και ένα εργαλείο εξατομικευμένου υπολογισμού δόσης ινσουλίνης. Παράλληλα θα προβαίνει στην αναγνώριση οξέων καταστάσεων (επεισόδια υπογλυκαιμίας ασθενούς με ΣΔ) και στην έγκαιρη ειδοποίηση προκαθορισμένων ατόμων. Τέλος θα συμβάλλει στην αύξηση της προστιθέμενης αξίας των ιατρικών υπηρεσιών καλλιεργώντας μία αμφίδρομη σχέση μεταξύ ιατρών και ασθενών.

Στόχος μας είναι η εφαρμογή να συνδράμει στη βελτίωση της καθημερινότητας και της ψυχολογίας των ασθενών με ΣΔ, κατά συνέπεια και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Μέσω της εφαρμογής θα προωθείται ένας ισορροπημένος τρόπος ζωής, γεγονός που αναμένεται να συμβάλλει στον περιορισμό των περιστατικών κρίσεων και των δαπανών, που σχετίζονται με τη νόσο (άμεσες και έμμεσες).

Παράλληλα αναμένεται να σημειωθεί ευαισθητοποίηση του κοινωνικού περίγυρου των ασθενών αναφορικά με τη νόσο και με τα πλεονεκτήματα ενός υγιούς τρόπου ζωής, με οφέλη τόσο για κάθε άτομο προσωπικά όσο και για την κοινωνία και την οικονομία στο σύνολό της, με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της κοινωνικής ευημερίας των πολιτών.

Μπορείτε να δείτε και την αντίστοιχη ιστοσελίδα του forDiabetes https://fordiabetes.app

Σας ευχαριστούμε και αναμένουμε τη συνεργασία σας.

Tessera Facebook Page

ForDiabetes Facebook Page

Anats Facebook Page

Leave your comment