Κατηγορίες
Κατασκευαστές

Γυναικολογικά αναλώσιμα

View as Grid List
Sort by
Display per page

ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ CLEAR TEST ROMED

010-05-001
Το τέστ HCG(HumanChorionicGonadotropin) είναι ενός σταδίου πλευρική χρωματογραφική ανοσοβιολογική εξέταση. . Το τέστ αποτελείται από aconjugatepadπου περιέχει μονόκλωνα β-HCGαντισώματα συζευγμένα προς κολλοειδή χρυσό και μεμβράνη νιτροκυτταρίνης επικαλυμμένα με μονόκλωνα a-HCGαντισώματα στην περιοχή ελέγχου του τέστ και goatIgGστην περιοχή ελέγχου του τέστ.

ΓΑΝΤΙΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ SΜΑLL RΟΜΕD

010-12-081
Romed αποστειρωμένα γάντια γυναικολογικά και μαιευτικής χρήσης Small. Τα γάντια είναι κατασκευασμένα από λάτεξ φυσικού καουτσούκ και είναι μακρύτερα από τα κανονικά χειρουργικά γάντια. Αυτά τα γάντια παρέχουν εξαιρετική προστασία εξαιτίας του επιπλέον μήκους και προφυλάσουν από μολύνσεις.

ΓΑΝΤΙΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕDΙUΜ RΟΜΕD

010-12-082
Romed αποστειρωμένα γάντια γυναικολογικά και μαιευτικής χρήσης Medium. Τα γάντια είναι κατασκευασμένα από λάτεξ φυσικού καουτσούκ και είναι μακρύτερα από τα κανονικά χειρουργικά γάντια. Αυτά τα γάντια παρέχουν εξαιρετική προστασία εξαιτίας του επιπλέον μήκους και προφυλάσουν από μολύνσεις.

ΓΑΝΤΙΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ LΑRGΕ RΟΜΕD

010-12-083
Romed αποστειρωμένα γάντια γυναικολογικά και μαιευτικής χρήσης Large. Τα γάντια είναι κατασκευασμένα από λάτεξ φυσικού καουτσούκ και είναι μακρύτερα από τα κανονικά χειρουργικά γάντια. Αυτά τα γάντια παρέχουν εξαιρετική προστασία εξαιτίας του επιπλέον μήκους και προφυλάσουν από μολύνσεις.

ΔΑΚΤΥΛΑ SΜΑLL ΕΛΑΣΤΙΚΑ

010-30-001
Δάκτυλα latex, με πούδρα, Small

ΔΑΚΤΥΛΑ ΜΕDΙUΜ ΕΛΑΣΤΙΚΑ

010-30-002
Δάκτυλα latex, με πούδρα, Medium