Κατασκευαστές

Διαγνωστικά Τεστ

View as Grid List
Sort by
Display per page

Τεστ Αντιγόνου COVID-19 WONDFO

615-05-001
Πραγματοποιείται με δείγμα ρινικού ή στοματοφαρυγγικού επιχρίσματος σε 15’. Στηρίζεται στην ανοσοχρωματογραφία. Είναι screening test με υψηλή εξειδίκευση (99,7%) και ευαισθησία (96,2%) βάση κλινικών μελετών.

Τεστ Εγκυμοσύνης CLEAR TEST ROMED

010-05-001
Το τεστ HCG(HumanChorionicGonadotropin) είναι ενός σταδίου πλευρική χρωματογραφική ανοσοβιολογική εξέταση. Αποτελείται από aconjugatepadπου περιέχει μονόκλωνα β-HCGαντισώματα συζευγμένα προς κολλοειδή χρυσό και μεμβράνη νιτροκυτταρίνης επικαλυμμένα με μονόκλωνα a-HCGαντισώματα στην περιοχή ελέγχου του τεστ και goatIgG στην περιοχή ελέγχου του τεστ.

H pylori test Κοπράνων

348-05-007
Το H pylori test είναι μια νέα, γρήγορη και υψηλής αξιοπιστίας συσκευή ανίχνευσης του ελικοβακτηριακού αντιγόνου στα κόπρανα. Εμφανίζει αποτέλεσμα σε 10 λεπτά και αποδεικνύεται ότι είναι μια εξ’ ίσου αποτελεσματική διαδικασία όσο και η ενδοσκόπηση.

Test Syphilis Αb Combo Rapid Τest

348-05-016
Το Syphilis τεστ χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό από σωματίδια επικαλυμμένα με αντιγόνο της σύφιλης και αντι-ανθρώπινης IgG και IgM για την ποιοτική και επιλεκτική ανίχνευση TP αντισωμάτων σε ολικό αίμα, ορό ή πλάσμα. Η σφραγισμένη συσκευασία μίας χρήσης περιέχει σταγονόμετρο δείγματος. Συσκευασία: kit 30 δοκιμασίες.

Test Ναρκωτικών- Ούρων D-ΜD-U54-0502

348-05-011
Το τεστ ναρκωτικών στα ούρα είναι μια ανοσοχρωματογραφική μέθοδος για γρήγορη ποιοτική ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών και των κύριων μεταβολιτών τους στα ανθρώπινα ούρα, από ένα προκαθορισμένο όριο ανίχνευσης. Είναι ένα γρήγορο και αξιόπιστο διαγνωστικό τεστ, κατάλληλο για την ανίχνευση των πιο διαδεδομένων ναρκωτικών ουσιών.

Αλκοόλ Τέστ Ψηφιακό ΑΝ-04

210-14-001
Αλκοόλ Τέστ Ψηφιακό ΑΝ-04