Διαγνωστικές Συσκευές

View as Grid List
Sort by
Display per page

ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΝΗΣ HEMOSMART GOLD

222-05-009
HemoSmart Gold Ψηφιακός μετρητής Αιμοσφαρίνης με επιπρόσθετο υπολογισμό του Αιματοκρίτη. Αμεσα αποτελέσματα σε 30 δευτερόλεπτα με μικρό δείγμα αίματος και 10 θέσεις μνήμης.

ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΓΑΛΑΚΤΙΚΟΥ ΟΞΕΩΣ THE EDGE

222-05-001
Μετρητής Γαλακτικού Οξέως Edge της Apex-bio

ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΟΥΡΙΚΟΥ ΟΞΕΩΣ UA SURE

222-05-003
Μετρητής Ua Sure Ουρικού Οξέως της Apex-bio φορητός

Μετρητής σακχάρου iHealth Gluco BG5

374-05-002
iHealth Gluco ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΣΑΚΧΑΡΟΥ BG5 Το iHealth Gluco είναι ένας μετρητής σακχάρου με κομψό σχέδιο που μετρά τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Μέσω του smartphone και του tablet μπορείτε επίσης να ορίσετε ειδοποιήσεις για την καλύτερη διαχείριση του διαβήτη σας όπως το πότε πρέπει να πάρτε τα χάπια σας.Με μια συσκευή συνδεδεμένη στην κλασσική υποδοχή των iphone, μπορεί κανείς να ελέγχει καθημερινά τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Η μικρή συσκευή που συνδέεται στο iphone, δέχεται τα ειδικά stick τα οποία όταν έρχονται σε επαφή με μια σταγόνα αίμα, μπορούν να μετρήσουν την ποσότητα σακχάρου στο αίμα. Πολύ καλά νέα για χιλιάδες άτομα που έχουν πρόβλημα διαβήτη, η απλά θέλουν να προσέξουν την υγεία και διατροφή τους.

ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΜULΤΙCΑRΕ ΙΝ 3 ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ

155-05-010
In Vitro διαγνωστική συσκευή τριών (3) παραμέτρων Γλυκόζης - Τριγλυκεριδίων και Χοληστερόλης MULTICARE IN. Παρέχεται ειδικό λογισμικό για ανάλυση των μετρήσεων σε Η/Y (προαιρετικό). Κλινικά ελεγμένο και πιστοποιημένο από το νοσοκομείο Careggi και το τμήμα Κρίσιμης Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Φλωρεντίας, Ιταλίας.

ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΟG-CΑRΕ ΣΑΚΧΑΡΟΥ

155-05-080
Μετρητής σακχάρου OGCare. Τεχνολογία ταινιών ηλεκτροδίων χωρίς κωδικοποίηση. Αμεσα αποτελέσματα σε 5 δευτερόλεπτα με μικρό δείγμα αίματος 5μL. 300 θέσεις μνήμης & εύρος μέτρησης 20-600mg/dl. Δυνατότητα επισήμανσης των αποτελεσμάτων μετά από γεύμα. Το σύστημα OGCare περιλαμβάνει:• OG Care μετρητής • OG Care ταινίες• στυλό ανώδυνου τρυπήματος• αποστειρωμένοι σκαρφιστήρες •Δυνατότητα μεταφοράς δεδομένων σε H/Y