Anats S.A. Logo

Διαγνωστικό Τέστ Αντισωμάτων Covid-19

Αξιόπιστο και γρήγορο διαγνωστικό τεστ ανοσοχρωματογραφίας για την ποιοτική ανίχνευση των IgG and IgM αντισωμάτων του Κορωνοϊού (2019-nCoV) στο ανθρώπινο ολικό αίμα, δειγμάτων ορού ή πλάσματος. Για την διεξαγωγή του τεστ δεν χρειάζεται πρόσθετος εξοπλισμός. Αποτέλεσμα σε 15 λεπτά. Τα τεστ είναι μόνο για επαγγελματική χρήση. Αναλυτικές οδηγίες χρήσης συνοδεύουν τα τεστ. Η συσκευασία περιέχει 25 τεστ. Διατηρούνται σε θερμοκρασία δωματίου.
Κατασκευαστής: Bioplus
SKU: 348-05-019

Διαγνωστικό Τέστ Αντισωμάτων Covid-19 Bioplus

Αξιόπιστο και γρήγορο διαγνωστικό τεστ ανοσοχρωματογραφίας για την ποιοτική ανίχνευση των IgG and IgM αντισωμάτων του Κορωνοϊού (2019-nCoV) στο ανθρώπινο ολικό αίμα, δειγμάτων ορού ή πλάσματος. Για την διεξαγωγή του τεστ δεν χρειάζεται πρόσθετος εξοπλισμός. Αποτέλεσμα σε 15 λεπτά. Τα τεστ είναι μόνο για επαγγελματική χρήση. Αναλυτικές οδηγίες χρήσης συνοδεύουν τα τεστ. Η συσκευασία περιέχει 25 τεστ. Διατηρούνται σε θερμοκρασία δωματίου.

Μετά τη μόλυνση και πολλαπλασιασμό του ιού, ο οργανισμός παράγει αντισώματα και κύτταρα που μπλοκάρουν ή σκοτώνουν τον ιό. Τα αντισώματα αρχίζουν να παράγονται περίπου 3-4 ημέρες μετά την εμφάνιση των πρώτων συμπτωμάτων και συνεχίζουν να βρίσκονται στο αίμα για μήνες, τουλάχιστον (δεν ξέρουμε ακόμα για πόσο καιρό, γιατί ο ιός είναι καινούριος). Κανένας μας δεν έχει αντισώματα εναντίον του ιού πριν τη μόλυνση, γι’ αυτό και μεταδίδεται τόσο γρήγορα και εύκολα. Το τεστ αντισωμάτων δε μετράει, λοιπόν, τον ιό αλλά την αντίδραση στον ιό. Έλληνες επιστήμονες συνέβαλλαν στο παρελθόν σημαντικά στην ανάπτυξη αυτής της τεχνολογίας.

 

Aριθμος

ΕΟΦ

Covid-19

:

56358/28-05-2020