Anats S.A. Logo
Blog archive

Εξέταση σακχάρου πριν και μετά τα γεύματα

Μετρητής Σακχάρου OGCare

 

 

Εξέταση πριν και μετά τα γεύματα

Το φαγητό έχει άμεση επίδραση στη γλυκόζη του αίματος, όποτε είναι σημαντικό να εξετάζεστε τακτικά, πριν και μετά από τα γεύματα. Ενδεχομένως να θελήσετε να υιοθετήσετε καθημερινές εξετάσεις, πριν και μετά τα γεύματα.

Γλυκόζη νηστείας

Η εξέταση πριν φάτε τη συγκεκριμένη ημέρα θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε εάν η ινσουλίνη, την οποία παράγει το σώμα σας ή την λαμβάνεται σε ενέσιμη μορφή, ελέγχει τη γλυκόζη του αίματος σας κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Προγευματική γλυκόζη

Η εξέταση πριν από τα γεύματα μπορεί να βοηθήσει στη λήψη αποφάσεων σχετικά με το φαγητό και την ινσουλίνη για το επερχόμενο γεύμα. Εάν τα επίπεδα της γλυκόζης σας είναι πολύ υψηλά, αυτό μπορεί να αποτελέσει ένα επιπλέον κίνητρο για να καταναλώσετε πιο υγιεινές τροφές και για να γνωρίζετε ποιες τροφές πρέπει να αποφεύγετε.

Μεταγευματική γλυκόζη

Η εξέταση μετά από τα γεύματα αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο το γεύμα σας έχει επίδραση στη γλυκόζη τους αίματος σας και εάν το σώμα σας έχει την κατάλληλη ποσότητα ινσουλίνης για να καλύψει το φαγητό που καταναλώσατε. Αυτή είναι η εξέταση που σας βοηθά να μάθετε τα περισσότερα πράγματα για τις διατροφικές επιλογές σας. Καθώς αρχίζετε να μαθαίνετε για το πώς να ζείτε με το διαβήτη, μπορείτε να καταγράφετε τη διατροφή σας και να μπορείτε να καταγράφετε τη διατροφή σας και στη συνέχεια να βρείτε τρόπους χειρισμού των επιπέδων γλυκόζης που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε πιο υγιεινές διατροφικές συνήθειες.

Leave your comment