Anats S.A. Logo

Επιμανίκια Λευκά PE Rays

Επιμανίκια με λάστιχο PE, 20 mircon, λευκά. Ένα μέγεθος 40x20 εκ. RAYS Ιταλίας.
Κατασκευαστής: Rays
SKU: 257-30-019

Επιμανίκια Λευκά PE Rays

Επιμανίκια με λάστιχο PE, 20 mircon, λευκά. Ένα μέγεθος 40x20 εκ. RAYS Ιταλίας.

Εμπορική ονομασία: Lifeguard Sleeve cover – PE 20
Κωδικός: SLV20W
Περιγραφή: Προστατευτικό ένδυμα μιας χρήσης από πολυαιθυλένιο 20 μικρών μέτρα 40x20, άκρα με ελαστικό
Χρώμα: λευκό
Μέγεθος: ένα μέγεθος
Υλικό κατασκευής: πολυαιθυλένιο
Πρότυπα αναφοράς: συμμορφώνεται με την οδηγία 89/686 της ΕΟΚ (και τις μεταγενέστερες τροποποιήσεις) σχετικά με τα DPI,που εφαρμόζεται από το νομοθετικό διάταγμα 475/92 (και τις μεταγενέστερες τροποποιήσεις) και από το πρότυπο UNI EN 340/04 (μέγεθος σώματος και αντίστοιχα μεγέθη).
Προορισμός χρήσης: Το μανίκι Lifeguard® Professional είναι ένα ένδυμα μιας χρήσης σχεδιασμένο για την υγιεινή και την προστασία από τους κινδύνους των εργαζομένων.
Περιορισμοί χρήσης: Η επιλογή του μανικιού πρέπει να γίνεται σύμφωνα με τις ειδικές ανάγκες του χώρου το είδος του κινδύνου και τις σχετικές περιβαλλοντικές συνθήκες.
Η ευθύνη της αναγνώρισης και επιλογής του χιτωνίου (DPI) επαρκής / κατάλληλη καταβάλλεται από τον εργοδότη. Ως εκ τούτου, καλό είναι να ελέγξετε, πριν από τη χρήση, την καταλληλότητα των χαρακτηριστικών αυτού του μοντέλου περιβλήματος
στις ανάγκες σας. Η Rays srl δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη αν το  Lifeguard® Professional μανίκι χρησιμοποιείται ακατάλληλα.
Δεν επαναχρησιμοποιούντε μετά τη χρήση.
Περιορισμοί ασφαλείας: Το μανίκι Lifeguard® Professional δεν είναι κατάλληλο για όλες τις εφαρμογές που δεν υπάρχουν σε αυτό και ιδίως εκείνων που δεν εμπίπτουν στις προστατευτικές διατάξεις.
Πρόσωπο της κατηγορίας II ή III Κατηγορία που ορίζεται στο
νομοθετικό διάταγμα αριθ. 475 της 04.12.1992.
Προετοιμασία για χρήση: Πριν από τη χρήση, πραγματοποιήστε έναν οπτικό έλεγχο του περιβλήματος για να βεβαιωθείτε για την Κατάσταση ασφάλειας και ιδίως ότι είναι σε άριστη κατάσταση, καθαρό και άθικτα.
Εάν το χιτώνιο δεν είναι άθικτο (ορατή ζημιά, όπως ρωγμές ή κηλίδες), επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή για αντικατάσταση.

Συντήρηση: Μην πλένετε. Το πλύσιμο βλάπτει τα χαρακτηριστικά προστασίας.
Μην στεγνώνετε με στεγνωτήρια. Μην στεγνώνετε. Μη σιδερώνετε. Εύφλεκτο υλικό. Μην προσεγγίζετε τις φλόγες ή την έντονη θερμότητα.
Αλλεργικές ουσίες: Πιθανή παρουσία παρακαλώ αναφέρετε τις περιπτώσεις αλλεργιογόνων ουσιών που μέχρι τώρα παρατηρούνται ενδεχομένως δεν είναι γνωστές στην υπερευαισθησία του παρασκευαστή.
Απόρριψη: Η απόρριψη πρέπει να γίνεται σύμφωνα με τους ισχύοντες εθνικούς κανονισμούς. Η αποτέφρωση ή η υγειονομική ταφή πρέπει να διεξάγονται υπό ελεγχόμενες συνθήκες. Κάθε περιορισμός της εξάλειψης εξαρτάται αποκλειστικά από τον τύπο της μόλυνσης στην οποία έχει υποβληθεί το προϊόν.
Αποθήκευση: Αποθηκεύστε σύμφωνα με τις συνήθεις τεχνικές συντήρησης σε καθαρό και στεγνό μέρος μακριά από πηγές θερμότητας και φωτός.

Παραγωγικά πρότυπα: PPE της κατηγορίας Ι.
Συσκευασία: Συσκευασία: 2000 τεμάχια / χαρτοκιβώτιο - 100 τεμάχια / φάκελο
Κατασκευαστής: Rays SPA