Anats S.A. Logo

Επιτοίχιος Μετασχηματιστής Heine EN 200

Επιτοίχιος μετασχηματιστής Heine EN 200
Κατασκευαστής: Heine
SKU: 048-30-009

Επίτοιχη μονάδα τροφοδοσίας Heine EN200


Επίτοιχη μονάδα τροφοδοσίας Heine EN200 με δύο λαβές τροφοδοσίας. Πρακτική και όμορφη λύση για το ιατρείο σας.
Η επίτοιχη μονάδα τροφοδοσίας Heine EN200 είναι εξοπλισμένη με τεχνολογία ομαλής εκκίνησης που αυξάνει τη φωτεινότητα του λαμπτήρα σταδιακά, επιμηκύνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής του και προστατεύοντάς τον από πρόωρη φθορά.

Η επίτοιχη μονάδα τροφοδοσίας Heine EN200 προσφέρει εξαιρετική εξοικονόμηση ενέργειας για μικρότερα κόστη λειτουργίας, καθιστώντας την παράλληλα φιλική προς το περιβάλλον. Οι επιφάνειες της επιτοίχιας βάσης είναι επίπεδες χωρίς σχισμές και επιτρέπουν έτσι τη βέλτιστη υγειονομική διαχείριση. Επιπλέον η απουσία μηχανικού διακόπτη μειώνει τον κίνδυνο επιμόλυνσης.
Η επίτοιχη μονάδα τροφοδοσίας Heine EN200 επιτρέπει την ταυτόχρονη χρήση λαβών. Λόγω του γαλβανικού διαχωρισμού, οι λαβές μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα για σκοπούς εξέτασης, ανεξάρτητα η μία από την άλλη. Επιπλέον χάρη στην τεχνολογία αιχμής της βάσης, η λαβή ανάβει και σβήνει αυτόματα, χωρίς μηχανικούς διακόπτες, όταν αφαιρείται ή επιστρέφεται στη μονάδα. Η επίτοιχη μονάδα τροφοδοσίας Heine EN200 διαθέτει σπιράλ καλώδια μήκους εργασίας 3 μέτρων έκαστο.
Η επίτοιχη μονάδα τροφοδοσίας Heine EN200 είναι ένα επεκτάσιμο σύστημα. Διαθέτει διεπαφή USB και μπορεί να επεκταθεί με συσκευές Heine, όπως το νέο ψηφιακό επιτοίχιο πιεσόμετρο Heine EN200 BP, αλλά και της πρακτικής θήκης/διανομέα των χωνακίων μιας χρήσης AllSpec.


Χαρακτηριστικά:
• Τεχνολογία ομαλής εκκίνησης (Soft start)
• Οι κεφαλές κλειδώνουν στις λαβές αποτρέποντας την μη εξουσιοδοτημένη αφαίρεσή τους
• Μαγνητικός μηχανισμός On/Off
• Δεν υπάρχουν αφαιρούμενα μέρη με πιθανότητα απώλειας
• Δεν απαιτείται καμία συντήρηση
• Προηγμένος εργονομικός σχεδιασμός λαβής για χρήση με ένα χέρι
• Διαρκής έλεγχος φωτεινότητας επάνω στην κάθε λαβή
• Εξαιρετικής ποιότητας καλώδιο σπιράλ μήκους 3m.
Η επίτοιχη μονάδα τροφοδοσίας Heine EN200 δεν συνοδεύεται από διαγνωστικές λαβές.