ΖΥΓΟΣ SΕCΑ 760 ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΠΛΕ

Η ζυγαριά Seca 760 είναι κατάλληλη για τα φαρμακεία και γυμναστήρια, καθώς και τα ξενοδοχεία, διατροφικά συμβουλευτικά κέντρα και τα νοικοκυριά. Η κλασσική ζυγαριά δεκαετιών από την seca έχει ιδιότητες που την καθιστούν σύγχρονη ακόμη και σήμερα. Η ζυγαριά είναι πάντα έτοιμη για χρήση, επειδή δεν χρειάζεται ούτε ηλεκτρική ενέργεια ούτε μπαταρίες. Η ανθεκτική μηχανική ζυγαριά ζυγίζει γρήγορα, άνετα και με ακρίβεια. Οι λάτρεις του κλασσικού σχεδιασμού θα βρουν αυτό που αναζητούν σε αυτή την κλίμακα, του οποίου η διακριτική εμφάνιση αφήνει μια μόνιμη εντύπωση. Διαθέσιμα χρώματα: εκρού, μαύρο, μαύρο / λευκό, κόκκινο και μπλε.
Κατασκευαστής: Seca
SKU: 048-36-033

Μηχανικός Ζυγός Δαπέδου Seca 760


Η κλασσική best seller ζυγαριά με καντράν της SECA, με μοντέρνο σχεδιασμό σε όλο το περίβλημα και την βάση σε διάφορα μοντέρνα χρώματα .
Η ζυγαριά Seca 760 είναι κατάλληλη για τα φαρμακεία και γυμναστήρια, καθώς και τα ξενοδοχεία, διατροφικά συμβουλευτικά κέντρα και τα  νοικοκυριά.
Η κλασσική ζυγαριά δεκαετιών από την seca έχει ιδιότητες που την καθιστούν σύγχρονη ακόμη και σήμερα. Η ζυγαριά είναι πάντα έτοιμη για χρήση, επειδή δεν χρειάζεται ούτε ηλεκτρική ενέργεια ούτε μπαταρίες. Η ανθεκτική μηχανική ζυγαριά ζυγίζει γρήγορα, άνετα και με ακρίβεια. Οι λάτρεις του κλασσικού σχεδιασμού θα βρουν αυτό που αναζητούν σε αυτή την κλίμακα, του οποίου η διακριτική εμφάνιση αφήνει μια μόνιμη εντύπωση.
Διαθέσιμα χρώματα: εκρού, μαύρο, μαύρο / λευκό, κόκκινο και μπλε.

Ιδιότητες

Ισχυρή κατασκευή.
Μεγάλη και εύκολη στην ανάγνωση κλήση.
Χαμηλό προφίλ και μεγάλη πλατφόρμα.
Ακριβής και ανθεκτική.

Τεχνικά Χαρακτηριστικα


Χρώμα μπλε
Καθαρό βάρος 0,6 τετραγωνικά 3,5 kg
Πλάτος πλατφόρμας 265 mm
Ύψος πλατφόρμας 70 mm
Βάθος πλατφόρμας 265 mm
Πλάτος προϊόντος 303 mm
Ύψος προϊόντος 118 mm
Βάθος προϊόντος 470 mm
Διαβάθμιση 1 kg
Χωρητικότητα 150 kg