Anats S.A. Logo
Blog archive

Η Νοσηλεία Κατ'Οίκον

Η Νοσηλεία Κατ'Οίκον

Η κατ’ οίκον νοσηλεία αποτελεί το θεμέλιο δικαίωμα των αρρώστων και τμήμα της πρωτοβάθμιας φροντίδας σε ολόκληρο τον κόσμο. Συμπεριλαμβάνεται ως νέος κλάδος στα αμερικανικά και ευρωπαϊκά συστήματα υγείας και συνεχώς αναπτύσσεται και σε άλλες χώρες. Ως κατ’ οίκον νοσηλεία θεωρείται η μακρόχρονη νοσηλευτική φροντίδα ασθενών και η μακροχρόνια νοσηλεία τους στην τρίτη ηλικία στο σπίτι. Έχει συνδεθεί με την τρίτη ηλικία στις μέρες μας διότι αρκετοί άρρωστοι προκειμένου να αποφύγουν την ταλαιπωρία της μετακίνησης από και προς το νοσοκομείο ή δεν έχουν τη δυνατότητα να μετακινηθούν , επιλέγουν να νοσηλευθούν στο σπίτι.

Τα Οφέλη της Νοσηλείας κατ' οίκον

Προς αποφυγή περαιτέρω επιπλοκών στις θεραπείες των ασθενών, επαγγελματίες υγείας προτρέπουν τους ασθενείς για τη νοσηλεία κατ' οίκον, Με αυτό τον τρόπο οι ασθενείς αποφεύγουν την μετακίνηση από και προς τις μονάδες υγείας και τους κινδύνους που έπονται από αυτό. Τις ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις που τα τελευταία έτη βρίσκονται σε έξαρση. Την καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση των νοσούντων και των επειγόντων περιστατικών που νοσηλεύονται στις μονάδες υγείας.

Ποιά είναι τα Νοσήλεια;

Τα νοσήλεια κατ’ οίκον ποικίλουν  από χώρα σε χώρα και από ιδιωτικό ή δημόσιο φορέα. Τα πιο συνηθισμένα έχουν ως εξής:

1.      Η καθημερινή καθαριότητα των ασθενών (τοπική καθαριότητα ή λουτρό καθαριότητας)

2.      Ο μικροβιολογικός έλεγχος (αιμοληψία, λήψη δείγματος ούρων και καλλιεργειών)

3.      Η σίτιση και η ενυδάτωση των ασθενών

4.      Η περιποίηση τραυμάτων και κατακλίσεων

5.      Η χορήγηση φαρμάκων και ορών

6.      Η περιποίηση τραχειοστομίας, κολοστομίας, ουρητηροστομίας και γαστροστομίας

7.      Ο καθετηριασμός ουροδόχου κύστεως

8.      Η λήψη ζωτικών σημείων ( πίεση, θερμοκρασία, σφίξεις)

Ενοικίαση Κρεβατιών Νοσηλείας  και Πακέτα Φροντίδας για Ιδιώτες απο την Ανάτς Α.Ε

Για όλους αυτούς τους λόγους που αναφέραμε παραπάνω, η εταιρία μας δημιούργησε το Anats Home Care.

Μέσα απο το Anats Home Care, μπορείτε να Φτιάξετε το δικό σας πακέτο Φροντίδας μέσα απο μία μεγάλη γκάμα αναλωσίμων,κρεβατιών νοσηλείας,διαγνωστικών και θεραπευτικών συσκευών.

Φέρνουμε στο χώρο σας  νοσοκομειακά κρεβάτια κατόπιν συμφωνίας, για κατ'οίκον νοσηλεία.

Όλα τα νοσοκομειακά κρεβάτια προορίζονται για κατ'οίκον νοσηλεία και είναι διαθέσιμα προς ενοικίαση ή πώληση, ανάλογα με την περίπτωση και το χρόνο για τον οποίο τα χρειάζεστε. Κατόπιν επιλογής του τύπου του κρεβατιού και το τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να το αποκτήσετε, μεταφέρουμε και τοποθετούμε τον εξοπλισμό  στο χώρο σας.

Μπορείτε να επιλέξετε μέσα απο μία μεγάλη γκάμα κρεβατιών νοσηλείας, ηλεκτρικά ή χειροκίνητα.

Επίσης μπορείτε να προμηθευτείτε απο εμάς προιόντα αναλώσιμα για την κατ'οίκον νοσηλεία,τα οποία μπορείτε να επιλέξετε  για να καλύψετε όλες τις ανάγκες του νοσηλευόμενου, τον οποίο και φροντίζετε.

Υγρομάντηλα,Σκούφοι Λουσίματος,Γάντια Λάτεξ,Πάνες και Υποσέντονα,Βαμβάκι,Χαρτοβάμβακα,Αποστειρωμένες Γάζες,Ουροδοχεία και Σκωραμίδες,Μάσκες,Αντισηπτικά gel και Αλκοολούχος Λοσιόν,ορθοπεδικά Βοηθήματα και Αναπηρικά Αμαξίδια και πολλά ακόμη προιόντα!

Φτιάξτε το δικό σας πακέτο προιόντων σύμφωνα με τις ανάγκες σας και φροντίστε τους δικούς σας ανθρώπους όπως τους αξίζει!

Επικοινωνήστε μαζί μας για πλήρη προσφορά σύμφωνα με τις ανάγκες σας!

Πρακάτω σας παρουσιάζουμε ενδεικτικά κάποια απο τα προιόντα μας για την κατ'οίκον νοσηλεία.

Leave your comment