Anats S.A. Logo

Κρέμα ποδιών Anti Crack 75ml Everyrays

Κρέμα ποδιών για σκασμένες φτέρνες Anti Crack 75ml Everyrays Κρέμα ποδιών για θεραπεία σκασμένων φτερνών με βουτυροκακάο χωρίς οινόπνευμα και paraben 75ml Everyrays Ιταλίας.
Κατασκευαστής: Everyrays
SKU: 257-08-010

Κρέμα ποδιών για σκασμένες φτέρνες Anti Crack 75ml Everyrays

Η κρέμα ποδιών για την θεραπεία σκασμένων φτερνών έχει σχεδιαστεί για να
επιτρέψει μια ενεργή διαδικασία επανόρθωσης του δέρματος, διεγείρει τη γρήγορη και φυσική διαδικασία ανανέωσης του ξηρού και σκασμένου δέρματος γύρω από τη φτέρνα. Σταματάει τα σκασίματα στην φτέρνα και καταπραΰνει το δέρμα, αφήνοντας το απαλό και λείο.

"Η κρέμα ποδιών Everyrays Anti-crack έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει μια ενεργή διαδικασία επιδιόρθωσης του δέρματος, διεγείροντας μια γρήγορη και φυσική διαδικασία αναγέννησης του δέρματος.
Αυτή είναι η πιο πλούσια θεραπεία μεταξύ των κρέμες ποδιών Everyrays, η καλύτερη επιλογή για όσους θέλουν μια πολύ μαλακτική κρέμα παρουσία ξηρού ραγισμένου δέρματος, ιδιαίτερα γύρω από τη φτέρνα.
Η παρουσία ουρίας και πλούσιων φυτικών βουτύρων, όπως karitè, cupuacua και βούτυρο κακάο, εξασφαλίζει την μαλακτική και μαλακτική δράση της θεραπείας. "
Με: βούτυρο κακάο, ουρία, αλόη, βούτυρο καριτών, πανθενόλη, βιταμίνες C και Ε
"Μια πολύ πλούσια θεραπεία για το ξηρό δέρμα, ιδιαίτερα για την περιοχή της φτέρνας.
Η κρέμα περιέχει βασικά συστατικά φυσικής προέλευσης: την ουρία που εισχωρεί βαθιά μέσα στην επιδερμίδα, διατηρώντας την ενυδάτωση και την επανυδάτωση του ξηρότερου δέρματος, της αλόης, με καταπραϋντικές και αντιγηραντικές ιδιότητες, το βούτυρο karitè με πλούσια ενυδατική δράση, Το βούτυρο Cupuacu ενισχύει και ενυδατώνει το δέρμα, αυξάνει την ελαστικότητα και τη ζωτικότητα του δέρματος. Το βούτυρο κακάο είναι μαλακτικό και προστατευτικό, η πανθενόλη βοηθά να διατηρείται το δέρμα υγιές και εύπλαστο, οι βιταμίνες C και E έχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες, για τη φυσική ομορφιά του δέρματος. "
"Η κρέμα είναι δερματολογικά ελεγμένη και δοκιμάζεται με νικέλιο.
Η κρέμα δεν περιέχει αλκοόλ. Η κρέμα είναι Paraben Free. "

Εφαρμόστε με ένα ήπιο μήνυμα. Χρησιμοποιείτε τακτικά για να διατηρείτε το δέρμα μαλακό και απαλό.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ:
ΟΥΡΙΑ 5% διαπερνά την επιδερμίδα, διατηρώντας την ενυδάτωση και την επανυδάτωση ακόμα και τα πιο ξηρό και σκασμένο δέρμα, αφήνοντάς το ενυδατωμένο και απαλό.
ALOE Καθησυχάζει, με αντι-ερυθρότητας ιδιότητες
ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΡΙΤΑΣ Καταπραϋντική και ενυδατική
CUPUACU Ενισχύει και ενυδατώνει το δέρμα. Μη λιπαρή και διεισδύει βαθιά χωρίς να αφήνει ίχνη, αυξάνει την ελαστικότητα και ζωντάνια.
ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΚΑΟ Με μαλακτικές και προστατευτικές ιδιότητες
PANTHENOL Καθησυχαστικό, βοηθάει να κρατήσει το δέρμα υγιές και απαλό
ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ C κ α ι E Με αντιοξειδωτικές ιδιότητες

Συσκευασία:
- Πρωτογενής Συσκευασία: σωληνάριο 75 ml
- Δευτερογενής Συσκευασία: Κουτιά που περιέχουν 12 σωλήνες


Αποθήκευση:
Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος, σε θερμοκρασία κάτω των 25 ° C. Το προϊόν είναι εγγυημένο μόνο αν η συσκευασία είναι άθικτη.

Ημερομηνία λήξης:
Η κανονική διάρκεια ζωής της κρέμας για την θεραπεία των σκασμένων φτερνών για τα πόδια είναι 5 χρόνια. Η ημερομηνία λήξης ισχύει εφόσον το προϊόν αποθηκεύεται σωστά.


Διάθεση:
Διάθεση πρέπει να διεξάγεται σύμφωνα με την Εθνική συμφωνία.
Η αποτέφρωση ή η διάθεση θα πρέπει να διενεργείται υπό την εποπτεία. Εάν το προϊόν δεν έχει έλθει σε επαφή με παράγοντες λοιμώξεων ή άλλα επικίνδυνα υλικά δεν παράγει τοξικά κατάλοιπα.