Anats S.A. Logo

Κρέμα ποδιών Μαλακτική 75ml

Κρέμα ποδιών Μαλακτική 75ml Everyrays Κρέμα ποδιών Μαλακτική με βρώμη και αλόη, χωρίς οινόπνευμα και paraben, 75ml Everyrays Ιταλίας.
Κατασκευαστής: Everyrays
SKU: 257-08-011

Κρέμα ποδιών Μαλακτική 75ml Everyrays

Κρέμα με υψηλή με δυνατότητα αναγέννησης για κάθε τύπο ποδιών, δίνοντας ένα μαλακό και εύπλαστο δέρμα. Ενεργεί στους παράγοντες της τοπικής ξηρότητας και καταπραΰνει το δέρμα.

"Η ενυδατική κρέμα Everyrays Emollient έχει υψηλή αναγεννητική ισχύ για κάθε τύπο ποδιού, δίνοντας ένα απαλό και εύπλαστο δέρμα. Η δράση της στους παράγοντες ξηρού ατοπικού και καταπραΰνει το δέρμα.
Η κρέμα είναι μια λεπτή φυσική θεραπεία, αποτελεσματική στο αποξηραμένο δέρμα, ακόμα και όταν είναι πολύ ευαίσθητη. Φυσικά συστατικά όπως αόλα, βρώμη και λάδι μαρούλα του δίνουν μια ενυδατική και μαλακτική δράση. Προτείνουμε αυτή την κρέμα σαν καθημερινή θεραπεία για την ομορφιά των ποδιών.
Με: αλόη, εκχύλισμα βρώμης, λάδι μαρούλα, πανθενόλη, βούτυρο καριτών, βιταμίνες C και Ε.
"Κρέμα με υψηλή αναγεννητική ισχύ για κάθε τύπο ποδιών, δίνοντας ένα μαλακό και εύπλαστο δέρμα. Η δράση του στους παράγοντες ξηρού ατοπικού και καταπραΰνει το δέρμα.
Η θεραπεία περιέχει πολλά συστατικά φυσικής προέλευσης: ουρία, με πλούσια ενυδατική δράση, λάδι marula, θρεπτικό συστατικό με μαλακτική και αναζωογονητική δράση στο δέρμα, αλλαντοΐνη που αφήνει απαλό, ελαστικό και βελούδινο δέρμα, αλόη, γνωστή για καταπραϋντική και αντιγηραντικές ιδιότητες, εκχυλίσματα βρώμης, αντι-φαγούρα και αντιγήρανση, πανθενόλη, βοηθώντας να διατηρηθεί το δέρμα υγιές και ελαστικό, βούτυρο karitè, καταπραϋντικό και ενυδατικό, βιταμίνες C και E, με αντιοξειδωτικές ιδιότητες, δέρμα."
"Η κρέμα είναι δερματολογικά ελεγμένη και δοκιμάζεται με νικέλιο.
Η κρέμα δεν περιέχει αλκοόλ. Η κρέμα είναι Paraben Free. "

Εφαρμόστε με ένα ήπιο μασαζ. Χρησιμοποιείτε τακτικά για να διατηρείτε το δέρμα μαλακό και απαλό.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ’:
ΟΥΡΙΑ / ΜΟΝΟΣΑΚΧΑΡΊΤΕΣ / ΑΜΙΝΟ
Εχει τη δυνατότητα να διεγείρει τη μικροκυκλοφορία
OLIO MARULA
Θρεπτική, ενυδάτωση με μια μαλακτική και αναζωογονητική δράση στο δέρμα
ALLANTOIN
Αφήνει μαλακή, εύπλαστη και βελούδινη την επιδερμίδα.
ΑΛΟΗ
Με καθησυχαστικές, αντι-ερυθρότητας ιδιότητες.
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΒΡΩΜΗΣ
Ενυδατική, σταματάει την φαγούρα και την ερεθισμό.
PANTHENOL
Καθησυχάζει, βοηθάει να διατηρήσουμε το δέρμα υγιές και απαλό
ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΡΙΤΗ
Καταπραϋντική και ενυδατική
ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ C and E
Αντιοξειδωτικές ιδιότητες

Συσκευασία:

- Πρωτογενής Συσκευασία: σωληνάριο 75 ml

- Δευτερογενής Συσκευασία: Κουτιά που περιέχουν 12 σωλήνες Αποθήκευση: Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος, σε θερμοκρασία κάτω των 25 ° C. Το προϊόν είναι εγγυημένο μόνο αν η συσκευασία είναι άθικτη.

Ημερομηνία λήξης: Η κανονική διάρκεια ζωής της μαλακτικής κρέμας είναι 5 χρόνια. Η ημερομηνία λήξης ισχύει εφόσον το προϊόν αποθηκεύεται σωστά.

Διάθεση: Η διάθεση πρέπει να διεξάγεται σύμφωνα με την Εθνική συμφωνία. Η αποτέφρωση ή η διάθεση θα πρέπει να διενεργείται υπό την εποπτεία. Εάν το προϊόν δεν έχει έλθει σε επαφή με παράγοντες λοιμώξεων ή άλλα επικίνδυνα υλικά δεν παράγει τοξικά κατάλοιπα.