Anats S.A. Logo

Κρέμα ποδιών τονωτική 75ml

Κρέμα ποδιών Τονωτική 75ml Everyrays Κρέμα ποδιών τονωτική και αναζωγονητική κατά της κόπωσης των ποδιών με μενθόλη, χωρίς οινόπνευμα και paraben 75 ml Everyrays Ιταλίας.
Κατασκευαστής: Everyrays
SKU: 257-08-012

Κρέμα ποδιών Τονωτική 75ml Everyrays

Γέλη με αναζωογονητική επίδραση που φέρνει άμεση ανακούφιση στα κουρασμένα πόδια και τα πόδια, δημιουργώντας στο δέρμα μια έντονη αίσθηση φρεσκάδας.

"Η γέλη αναζωογόνησης Everyrays με κρύο αποτέλεσμα προσφέρει άμεση ανακούφιση στα κουρασμένα πόδια και πόδια, δίνοντας και έντονη αίσθηση φρεσκάδας στο δέρμα. Επιπλέον, η κρέμα είναι πλούσια σε φυσικά συστατικά που εστιάζονται στη βελτίωση της μικροκυκλοφορίας, προκειμένου να μειωθεί η φούσκωμα αίσθηση των ποδιών.
"
Με: μενθόλη, εκχύλισμα καστανιάς, εκχύλισμα rusco, εκχύλισμα κόκκινου κρασιού, εκχύλισμα ginkgo
"Αναζωογονητική και τόνωση θεραπεία πηκτής, με ένα φρέσκο ​​αποτέλεσμα που προσφέρει άμεση ανακούφιση στα κουρασμένα πόδια και πόδια, δημιουργώντας στο δέρμα ένα έντονο συναίσθημα φρεσκάδας.
Η κρέμα πηκτής περιέχει πολλά συστατικά φυσικής προέλευσης: μινθόλη, με αναζωογονητικές ιδιότητες, εκχύλισμα καστανιάς, που αυξάνει την τριχοειδή αντοχή και ενδείκνυται σε χρόνια φλεβική ανεπάρκεια και τριχοειδή ευαισθησία, το ruscus που είναι γνωστό αγγειοσυσταλτικό στην περιφερική μικροκυκλοφορία, το κόκκινο εκχύλισμα αμπέλου, χρήσιμο για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες και την προστατευτική δράση των κυτταρικών μεμβρανών, το γινγκό, που βελτιώνει τον κυτταρικό μεταβολισμό και την φαρνεσόλη, ένα αποσμητικό συστατικό.
"Η κρέμα είναι δερματολογικά ελεγμένη και δοκιμάζεται με νικέλιο.
Η κρέμα δεν περιέχει αλκοόλ. Η κρέμα είναι Paraben Free. "

Εφαρμόστε το τζελ με ένα απαλό μασάζ στα πόδια και τα πόδια, μέχρι την πλήρη απορρόφηση.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ:
ΜΕΝΘΟΛΗ
Με αναζωγονητικές ιδιότητες
ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΑΓΡΙΟΚΑΣΤΑΝΙΑΣ
ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΤΩΝ ΤΡΙΧΟΕΙΔΩΝ. ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΦΛΕΒΙΚΗΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΡΑΥΣΤΌΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΧΟΕΙΔΩΝ.
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ RUSCO
ΑΓΓΕΙΟΣΥΣΤΑΛΤΙΚΟ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΜΙΚΡΟΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΚΟΚΚΙΝΑ ΑΜΠΕΛΟΦΥΛΑ
ΜΕ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΙΣ ΚΥΤΑΡΡΙΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ.
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ GINKO
Βελτιώνει τον κυτταρικό μεταβολισμό και βοηθάει στην πρόληψη της υπεροξείδωσης λιπιδίων.
FARNESOL
Αποσμητικό

Συσκευασία:

- Πρωτογενής Συσκευασία: σωληνάριο 75 ml

- Δευτερογενής Συσκευασία: Κουτιά που περιέχουν 12 σωλήνες


Αποθήκευση: Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος, σε θερμοκρασίες κάτω των 25 ° C. Εγγυόμαστε για το προϊόν μόνο αν η συσκευασία είναι άθικτη.

Ημερομηνία λήξης:
Ισχύει για 5 έτη από την ημερομηνία κατασκευής. Η ημερομηνία λήξης ισχύει εφόσον το προϊόν αποθηκεύεται σωστά.


Διάθεση: Η διάθεση πρέπει να διεξάγεται σύμφωνα με την Εθνική συμφωνία. Η αποτέφρωση ή η διάθεση θα πρέπει να διενεργείται υπό την εποπτεία. Εάν το προϊόν δεν έχει έλθει σε επαφή με ς παράγοντες λοιμώξεων ή άλλα επικίνδυνα υλικά δεν παράγουν τοξικά κατάλοιπα.