Anats S.A. Logo

Λαβίδα κυρτή Gross Maier 25cm

Λαβίδα κυρτή Gross Maier 25cm. Οι λαβίδες επιδέσμου Gross Maier χρησιμοποιούνται για τη συγκράτηση επίδεσμων όπως η γάζα.
Κατασκευαστής: Romed
SKU: 010-35-020

Χειρουργική Λαβίδα Gross-Maier Κυρτή


Στο χειρουργείο, ο χειρουργός χρησιμοποιεί μια ποικιλία οργάνων. Οι λαβίδες είναι από τα όργανα που χρησιμοποιούνται.
Οι λαβίδες επιδέσμου Gross Maier χρησιμοποιούνται για τη συγκράτηση επίδεσμων όπως η γάζα. Αυτά είναι ένα πολύ κοινό εργαλείο και, ως εκ τούτου, βρίσκονται σε μια σειρά από αίθουσες έκτακτης ανάγκης και κιτ έκτακτης ανάγκης.
Υπάρχουν πολλές εκδόσεις αυτών των λαβίδων που είναι διαθέσιμες στα νοσοκομεία.
Υπάρχουν κάποιες λαβίδες που δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στον άνθρωπο και επομένως είναι ετικετοποιημένες. Οι λαβίδες βαλίτσας έρχονται σε ποικιλία δίπλα στην κλασική λαβή. Ορισμένες μπορεί μάλιστα να μοιάζουν με τσιμπιδάκια με αμβλεία άκρη που του επιτρέπει να έχει κάποιο βαθμό έλξης. Εκτός από μια εμφάνιση που μοιάζει με λαβίδα, μερικές λαβίδες μπορεί να έχουν λαβές παρόμοιες με αυτές ενός ψαλιδιού.
Οι λαβίδες Gross-Maier μπορούν επίσης να είναι καμπύλες, οι οποίες είναι ιδιαίτερα χρήσιμες όταν αντιμετωπίζεται μια συγκεκριμένη κατάσταση. Υπάρχουν πολλά διαθέσιμα μεγέθη αυτών των λαβίδων επίσης καθώς οι άνθρωποι μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν για μια ποικιλία εφαρμογών. Ένας άλλος λόγος πίσω από την ποικιλία των μεγεθών είναι ότι οι χειρούργοι και το άλλο ιατρικό προσωπικό που τους χρησιμοποιεί θα είχαν χέρια διαφορετικών μεγεθών και ως εκ τούτου η ποικιλία των μεγεθών αυτών των λαβίδων θα βοηθούσε κάθε άτομο να επιλέξει το σωστό.
Όχι μόνο οι λαβίδες Gross – Maier είναι χρήσιμες στη συγκράτηση της γάζας στη θέση της, αλλά αυτό το όργανο χρησιμοποιείται επίσης για την απομάκρυνση ιστών που μπορεί να έχουν μολυνθεί . Οι σιαγόνες χρησιμοποιούνται επίσης εάν απαιτείται καλύτερη θέα της περιοχής τραυματισμού και / ή εάν χρειάζεται να αφαιρεθεί υλικό από ένα τραύμα. Ως εκ τούτου, υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα για τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτές οι λαβίδες και ανάλογα με την κατάσταση.


Τεχνικές προδιαγραφές

Διαστάσεις: 25cm κυρτή

Υλικό: ανοξείδωτο Ατσάλι

Διαδικασία πρόληψης σκουριάς: παθητικοποιημένη

Χρήση: Αριστερό χέρι ή δεξί χέρι

Δοκιμές που έγιναν: Δοκιμή βρασμού, Δοκιμή λειτουργίας, Δοκιμή σχήματος