Anats S.A. Logo

Μεταλλικό πλαίσιο στηθοσκοπίου Target

Ανταλλακτικό μεταλλικό πλαίσιο στηθοσκοπίου απο την Target. Κατασκευασμένο από αλουμίνιο,το πλαίσιο είναι συμβατό με τα περισσότερα στηθοσκόπια και αναλογικά πιεσόμετρα της αγοράς.
Κατασκευαστής: Target
SKU: 011-02-006

Μεταλλικό πλαίσιο στηθοσκοπίου Target

Ανταλλακτικό μεταλλικό πλαίσιο στηθοσκοπίου απο την Target.
Κατασκευασμένο από αλουμίνιο,το πλαίσιο είναι συμβατό με τα περισσότερα στηθοσκόπια και αναλογικά πιεσόμετρα της αγοράς.
Σχεδιασμένο για να εφαρμόζει καλά στους ακουστικούς πόρους,χωρίς απώλειες ήχου.


Συμβουλές για ορθή χρήση:
Πριν τοποθετήσετε τις ελιές στα αυτιά σας, βεβαιωθείτε ότι δείχνουν προς τα εμπρός, στην αντίθετη από εσάς κατεύθυνση. Αυτό διασφαλίζει ότι οι αυλοί των ακουστικών θα ευθυγραμμίζονται με τους ακουστικούς σας πόρους, για περισσότερη άνεση και μέγιστη μετάδοση ήχου. Κρατώντας τα ακουστικά μπροστά σας και έχοντας έναν αυλό σε κάθε χέρι, τραβήξτε τα ακουστικά για να ανοίξουν και τοποθετήστε τις ελιές στα αυτιά σας.
Αν η εφαρμογή δεν είναι άνετη ή αν η ακουστική απόδοση δεν είναι επαρκής, ρυθμίστε τη δύναμη τάσης στα ακουστικά. Πιέστε μαλακά τους αυλούς των ακουστικών μεταξύ τους για την αύξηση της δύναμης τάσης ή τραβήξτε το ένα μακριά από το άλλο για τη μείωση της δύναμης τάσης.
Η εσφαλμένη τοποθέτηση των ακουστικών (όπως για παράδειγμα η περίπτωση στην οποία οι ελιές δείχνουν προς τα πίσω) ενδέχεται να έχει ως αποτέλεσμα κακή ηχομόνωση και, σε ορισμένες περιπτώσεις, πλήρη φραγή του ήχου.

Στην εταιρία μας θα βρείτε μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών και αξεσουάρ πιεσομέτρων, στηθοσκοπίων και άλων Διαγνωστικών Συσκευών.