Anats S.A. Logo

Ουροσυλλέκτες Κλίνης 2000cc

Ουροσυλλέκτες ποστειρωμένοι Κλίνης 2000cc, με χωρητικότητα 2 λίτρων. Διαθέτει διπλές ραφές ασφαλείας και ευκρινή διαβάθμιση ανά 100ml. Διαθέτει επίσης ειδικό σημείο εγκοπής προκειμένου να απορρίπτονται εύκολα και με ασφάλεια τα ούρα. Η βαλβίδα βοηθάει στην αποφυγή της παλινδρόμησης των ούρων. Τεμάχια Συσκευασίας 25 Κιβώτιο 250
Κατασκευαστής: Safety A.T./G
SKU: 191-06-001

Ουροσυλλέκτες Κλίνης 2000cc

 

Περιγραφή Προϊόντος

 

 

1. Προβλεπόμενη χρήση: Στην κλινική, ο σάκος ούρων χρησιμοποιείται κυρίως για την υποστήριξη της εξαγωγής καθετήρα μιας χρήσης και την αποθήκευση ούρων.

2. Αποστείρωση: Αποστειρωμένο με αέριο EO

3. Περιγραφή:

3.1Δομή και αρχή Ο σάκος ούρων αποτελείται από το πώμα σύνδεσης 、συνδετήρα pipe σωλήνα εισόδου device συσκευή στερέωσης valve βαλβίδα ελέγχου bag σακούλα αποθήκευσης ούρων και διακόπτη εκκένωσης. Όταν χρησιμοποιείτε, αφαιρέστε το καπάκι της άρθρωσης, τοποθετήστε το σύνδεσμο στον σύνδεσμο του καθετήρα, τα ούρα θα εισρέουν κατά μήκος του σωλήνα ο σάκος αποθήκευσης. Ο σάκος ούρων θα συλλέξει και θα αποθηκεύσει τα ούρα, όταν γεμίσει ο σάκος, πρέπει να ανοίξετε τη βαλβίδα εκκένωσης για να αποβάλλετε τα ούρα.

3.2 Προδιαγραφή: Οι προδιαγραφές των σάκων ούρων είναι οι εξής:

α Σύμφωνα με τις διαφορετικές συνθήκες των ασθενών, μπορεί να χωριστεί σε κρεμαστό κρεβάτι 、 κρέμασμα ποδιών

β Σύμφωνα με διαφορετικές απαιτήσεις χρήσης, μπορεί να χωριστεί σε χωρίς βαλβίδα εξάτμισης (τύπου μονής διέλευσης) και σε βαλβίδα εκκένωσης υγρού (αμφίδρομη)

c Σύμφωνα με τη ζήτηση διαφορετικών ανθρώπων, μπορεί να χωριστεί σε 500ml 、 750ml 、 1000ml 、 1500ml 、 2000ml και κ.λπ.

3.3 Χρήση:

1 Σύμφωνα με την απαίτηση, οι κλινικοί ιατροί θα επιλέξουν τις αντίστοιχες προδιαγραφές και θα είναι υπεύθυνοι για την επέμβαση.

2 Ανοίξτε τη συσκευασία και βγάλτε τον σάκο ούρων

3 Τραβήξτε το καπάκι της άρθρωσης, εισάγετε το καπάκι της άρθρωσης στον καθετήρα και δέστε τη σακούλα ούρων στην κρεμάστρα του κρεβατιού

3.4 Προσοχή:

1 Αυτό το προϊόν προορίζεται μόνο για μία χρήση

2 Μην χρησιμοποιείτε όταν η συσκευασία είναι σπασμένη

3 Μη χρησιμοποιείτε όταν η τσάντα έχει διαρροή ή έχει υποστεί ζημιά

4 Το αποστειρωμένο προϊόν ισχύει για 5 χρόνια, μην το χρησιμοποιείτε εάν είναι πέραν της περιόδου ισχύος. 3.5 Μεταφορά και αποθήκευση: 1 Κατά τη μεταφορά, δεν πρέπει να έχει μεγάλο φορτίο prohibited απαγορεύεται το άμεσο ηλιακό φως και η έκπλυση της βροχής 2 Αυτό το προϊόν πρέπει να φυλάσσεται σε καθαρό δωμάτιο με υγρασία όχι μεγαλύτερη από 80%, χωρίς διαβρωτικό αέριο, δροσερό, στεγνό και καλά αεριζόμενο.

Ουροσυλλέκτες κλίνης με χωρητικότητα 2 λίτρων.

Διαθέτει διπλές ραφές ασφαλείας και ευκρινή διαβάθμιση ανά 100ml. 
Διαθέτει επίσης ειδικό σημείο εγκοπής προκειμένου να απορρίπτονται εύκολα και με ασφάλεια τα ούρα.

Η βαλβίδα βοηθάει στην αποφυγή της παλινδρόμησης των ούρων.

 Τεμάχια Συσκευασίας  25

Κιβώτιο 250