Πέλμα και Υγεία

 

Πρωτοποριακή Τεχνολογία-Κορυφαία Υλικά- Τεχνογνωσία Και Εμπειρία

3D Laser Πελματογράφημα

& Μέτρηση Γωνίας Πρηνισμού-Υπτιασμού

Η κατασκευή εξατομικευμένων ορθωτικών πάτων, για πολλά χρόνια στηριζόταν σε μετρήσεις που πραγματοποιούσαν οι ειδικοί με δισδιάστατους πελματογράφους οι οποίοι μετρούσαν μόνο τα φορτία που δεχόταν το πέλμα του ανθρώπου. Ωστόσο, ο άκρος πόδας (πέλμα του ποδιού) αποτελεί μία τρισδιάστατη κατασκευή, με καμάρες, αρθρώσεις και μία εξαιρετική γεωμετρία που του επιτρέπει να στηρίζει και να κινεί όλο το σώμα. Δεν θα μπορούσε η δισδιάστατη τεχνολογία να καλύψει ολοκληρωμένα τις ανάγκες ενός τρισδιάστατου μοντέλου, καθώς έλειπαν δύο πολύ σημαντικά δεδομένα που δεν μπορούσαν να μετρηθούν με τους παλαιότερους τρόπους:

1) Μέτρηση της αρχιτεκτονικής του ποδιού

2) Μέτρηση των γωνιακών κλίσεων του ποδιού

Αποκλειστικά ο 3D Laser πελματογράφος Sole-med, είναι η εξέλιξη όλων των προηγούμενων πελματογράφων και έχει σχεδιαστεί από ειδικούς της υγείας, παραμετροποιώντας όλα τα απαραίτητα δεδομένα που χρειάζεται η ορθή και επιτυχής κατασκευή ενός εξατομικευμένου πάτου.

Είναι ο μόνος τρισδιάστατος Laser πελματογράφος που μετράει και δίνει αποτελέσματα για:

1) Την αρχιτεκτονική του άκρου πόδα με ακρίβεια χιλιοστού

2) Τη γωνιακή κλίση της ποδοκνημικής άρθρωσης (πρηνισμός-υπτιασμός)

3) Τις θέσεις μέγιστης φόρτισης του άκρου πόδα

Οι πάτοι εξατομικευμένης κατασκευής Sole-med, σχεδιάζονται αποκλειστικά για κάθε πόδι ξεχωριστά, χρησιμοποιώντας όλα τα αποτελέσματα της τρισδιάστατης μέτρησης και σημαντικών προσωπικών δεδομένων κάθε ενδιαφερόμενου (ηλικία, ασθένειες, χρήση λόγω εργασίας, είδος και στυλυποδημάτων κλπ).

Το EVA ως βασικό υλικό κατασκευής των εξατομικευμένων πάτων και μία πληθώρα άλλων υλικών που συνδυάζονταιι, είναι όλα πιστοποιημένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τις πιστοποιήσεις που απαιτεί η Ευρωπαϊκή Ένωση. Καλύπτουμε ένα τεράστιο φάσμα, από πολύ μαλακά υλικά, μέτριας πυκνότητας ή μεγάλης πυκνότητας (πιο σκληρά), αντιολισθητικά, κρίνοντας πάντα σε ατομικό επίπεδο το βέλτιστο αποτέλεσμα για κάθε άνθρωπο που μας εμπιστεύεται.

Πονάς; Κουράζεσαι; Χρειάζεσαι θεραπεία μέσω ειδικών πάτων;

Έχεις δοκιμάσει άλλους πάτους και έχει απογοητευθεί;

Η λύση είναι εδώ!

Η σύγχρονη κατασκευή εξατομικευμένων πάτων απαιτεί σύγχρονες μεθόδους, και η εταιρεία ΑΝΑΤΣ μετά από 38 χρόνια παρουσίας και εμπειρίας στον χώρο της υγείας, προσφέρει την κορυφαία λύση!

Sole-med

Εξατομικευμένα πέλματα που θα αλλάξουν την καθημερινότητά σου

 

Κλείσε ραντεβού και πραγματοποίησε ΔΩΡΕΑΝ το πιο σύγχρονο πελματογράφημα,

στο εξειδικευμένο κέντρο εμβιομηχανικής άκρου πόδα της εταιρείας

ΑΝΑΤΣ Α.Ε.

Τηλ: 210 7623 504 -210 7623 505

e-mail:info@anats.gr