Anats S.A. Logo

Παγοκύστη Ice Pack 250 Soft

Παγοκύστη Ice Pack 250 Μαλακή
Κατασκευαστής: Safety A.T./G
SKU: 393-16-003

Παγοκύστη Ice Pack 250 Μαλακή

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Πάχος:
Όλα τα πακέτα πάγου Ice Gear Ice Packs της Mediline Isothermal Solutions Η σκληρή σειρά πρέπει να συμμορφώνεται με τις παραμέτρους που ορίζονται για τον σχετικό τύπο πακέτου Ice Gel στον παραπάνω πίνακα. Το πάχος κάθε αντίστοιχου παγωμένου πακέτου πάγου Gel, μετά την κατάψυξη του στερεού και της απόψυξης, πρέπει να ισούται με το μετρημένο πάχος (± 1,0 mm) πριν από την κατάψυξη.
Ευρωστία
Όλα τα πακέτα Ice Gel Ice Isolemal Solutions της Mediline Isothermal δεν πρέπει να προσκολλώνται έντονα μεταξύ τους κατά την κατάψυξη και πρέπει να αντέχουν κατά την απόψυξή τους δύο μέτρα σταγόνα σε κάθε όψη, άκρη και γωνία χωρίς να παρουσιάζουν διαρροές.
Διαρροή
Όλα τα πακέτα πάγου πάστας πάσης φύσης της Mediline Isothermal Solutions Hard Series πρέπει να αντέχουν τουλάχιστον 40 κιλά. ομοιόμορφα κατανεμημένο φορτίο στην επίπεδη επιφάνεια και δεν πρέπει να παρουσιάζει διαρροή.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Εγκρίσεις
Όλες οι σκληρές σειρές λυχνιών Ice Gel Ice Change Gel Isotermal Solutions της σειράς Ιδδρωμικές λύσεις συμμορφώνονται με τις βασικές απαιτήσεις του κανονισμού 10/2011 / ΕΚ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, των οδηγιών PQS E005 της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας και του προτύπου ISO EN 12546-3: 2000. Σύμφωνα με τη νομοθεσία της ΕΕ, είναι ευθύνη του πελάτη να διασφαλίσει ότι το παρεχόμενο προϊόν είναι κατάλληλο για την προβλεπόμενη χρήση.
Διάρκεια Ζωής
Η συμμόρφωση των προϊόντων στις τεχνικές προδιαγραφές αυτού του δελτίου δεδομένων παρέχεται για 24 μήνες μετά την ημερομηνία παράδοσης, υπό την προϋπόθεση ότι θα αποθηκεύονται κατάλληλα. Κατάλληλη αποθήκευση περιλαμβάνει προστασία π.χ. άμεσο ηλιακό φως, βροχή, πολύ χαμηλές θερμοκρασίες ή πολύ υψηλές θερμοκρασίες για μεγάλο χρονικό διάστημα, κλπ.
Πληροφορίες Ποιότητας
Οι αποκλίσεις στις προδιαγραφές του προϊόντος σε αυτό το φύλλο δεδομένων από 0,15% ή λιγότερο (δηλαδή 15 στοιχεία ανά 10.000 τεμάχια) θεωρούνται αποδεκτές και συνεπώς δεν μπορούν να θεωρηθούν ως ελαττώματα.

Περιγραφή  Ice Pack 250 Soft

Διαστάσεις (mm)   120 x 130 x 18,60

Ανοχή PCM ± 2,5 mm

Ονομαστικό βάρος(Sf.) 250

Αποδεκτή απόκλιση βάρους (Sr.) ± 5