Anats S.A. Logo

Περιπατητήρας Αναδιπλούμενο ΚΥ913L

Περιπατητήρας Πτυσσόμενος με κίνηση " Βήμα -Βήμα"Κυ913L - 0809396. Ρυθμιζόμενο καθ' ύψος. Με κίνηση βηματοδότη στους βραχίονες κατά επιλογή, μέγιστο βάρος ασθενούς 100 κιλά, εξωτερικό πλάτος 54cm, εσωτερικό πλάτος 46cm, εσωτερικό βάθος 34cm, εξωτερικό πλάτος 76-93Cm
Κατασκευαστής: Safety A.T./G
SKU: 318-26-006

ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΗΡΑΣ ΜΕ ΚΙΝΗΣΗ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ 0809396

Χαρακτηριστικά
• Εγγύηση: 1 έτος.

• Με πτυσσόμενο σκελετό.

• Ρυθμιζόμενος καθ’ ύψος.

• Με κίνηση βηματισμού στους βραχίονες κατ’ επιλογή.

• Μέγιστο βάρος ασθενούς: 100 κιλά

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΛΑΤΟΣ 46cm

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΒΑΘΟΣ 34cm

Εξωτερικό Πλάτος 77-95cm

ΥΨΟΣ 53cm


Οι περιπατητήρες παραδίδονται συναρμολογημένοι & έτοιμοι προς χρήση.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Οι περιπατητήρες μπορούν να χρησιμοποιούνται από άτομα με περιορισμένη κινητικότητα για τις μετακινήσεις εντός και εκτός του σπιτιού.

Πριν χρησιμοποιήσετε τον περιπατητήρα ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ότι:

Ο περιπατητήρας βρίσκεται σε πλήρη έκταση & έχει ασφαλίσει σε αυτή τη θέση. Οι ρόδες (εφόσον διαθέτει)είναι καλά στερεωμένες. Οι χειρολαβές είναι στο ίδιο ύψος και οι βίδες που τις στερεώνουν στο σκελετό είναι καλά σφιγμένες. Δεν υπάρχουν ρωγμές ή σπασίματα στο σκελετό. Σε περίπτωση που παρουσιαστεί πρόβλημα σε οποιοδήποτε από τα παραπάνω ΜΗΝ χρησιμοποιείτε τον περιπατητήρα μέχρι να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

ΛΟΙΠΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

Για να διπλώσετε ή να ανοίξετε τον περιπατητήρα,χρησιμοποιείστε τις λαβές ή το κουμπί (εφόσον διαθέτει) Όταν κάθεστε ή σηκώνεστε χρησιμοποιώντας τον περιπατητήρα πρέπει να πιέζετε τις λαβές προς τα κάτω,ώστε ο περιπατητήρας να μένει ακίνητος και να μη γλιστρά.
Όταν σηκώνεστε από τον περιπατητήρα πρέπει να στηρίζεστε και στις δύο χειρολαβές ισομερώς. Στήριξη μόνο στο ένα χέρι (και χωρίς συνοδό)μπορεί να προκαλέσει βλάβη στη λαβή. Να καθαρίζετε τακτικά τον περιπατητήρα. Μην αφήνετε τον περιπατητήρα βρεγμένο. Μην αφήνετε παιδιά κοντά στον περιπατητήρα χωρίς επίβλεψη.

Εγγύηση

Το προϊόν φέρει εγγύηση καλής λειτουργίας για ένα (1) έτος.Η εγγύηση καλύπτει εργοστασιακές βλάβες & όχι βλάβες που προέρχονται από κακή χρήση/συντήρηση του προϊόντος