Anats S.A. Logo

Σαπούνι 25gr 71312 ICOBABY

Φυσικό σαπούνι 25gr από γάλα θηλυκού όνου (γαιδούρας) 71312 Ico Baby. Φυσικό προϊόν χωρίς απορρυπαντικά. Με βιταμίνες (Α, B, C, D, E), μέταλλα και ιχνοστοιχεία τα οποία διατηρούν την κυτταρική ενυδάτωση, τη θρέψη και την εξομάλυνση του δέρματος.
Κατασκευαστής: Icobaby
SKU: 157-60-031

Σαπούνι από Γάλα Θυληκού όνου Icobaby

 

Το σαπούνι από γάλα γαϊδούρας ICO BABY είναι εξολοκλήρου χειροποίητο. Ο κατασκευαστής χρησιμοποιεί μόνο τα καλύτερα συστατικά για τη σύνθεσή του. Περιέχει ένα ευρύ φάσμα από βιολογικά αιθέρια έλαια.

Διαθέσιμο σε 25gr και 100gr.

 

Το γάλα γαϊδούρας είναι γνωστό στις μέρες μας για τα οφέλη που παρέχει στο δέρμα.Η χρήση του είναι εξωτερική σε μορφή σαπουνιού καθώς είναι πολύ αποτελεσματικό σε ξηρό, ευαίσθητο, επιρρεπές σε κακή επούλωση με αλλεργικές ευαισθησίες, ρυτιδιασμένο, γερασμένο δέρμα και ειδικά όταν αναζητάμε μια αναγεννητική και αντιοξειδωτική επίδραση στο δέρμα.

[Το γάλα γαϊδούρας είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και υψηλής πεπτικότητας και είναι ιδανικό σε περιπτώσεις εξάντλησης, αδυναμίας, κακής θρέψης και μεταχείρησης.Μπορεί να βελτιώσει το ανοσοποιητικό σύστημα καθώς περιέχει ανοσοσφαιρίνη και λυσοζύμη (μεμονωμένα, και μπορεί να βρεθεί στο μητρικό γάλα).Οι πλούσιοι ολιγοσακχαρίτες του το κάνουν κατάλληλο για την ευαισθησία στην δυσκοιλιότητα, στις αλλεργίες και στην ανισορροπία την εντερικής μικροχωρίδας.Είναι υψηλής πεπτικότητας και το γάλα γαϊδούρας είναι χαμηλό σε λιπαρά και καζεΐνη.]

 

Η συσκευασία είναι κατασκευασμένη από ανακυκλωμένο χαρτί.

Τα μελάνια που χρησιμοποιούνται στην εκτύπωση έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε βαρέα μέταλλα.