Anats S.A. Logo

Σύριγγες Ινσουλίνης Ιnsu/Light 0.3ml 30G x 8mm

Σύριγγες Ινσουλίνης Ιnsu/Light 0.3ml 30G x 8mm μη Αποσπώμενη Βελόνα Από Ανοξείδωτο Χάλυβα Aisi 304 Με Τριπλή Πλαγιοτομή, Ατομική Συσκευασία Blister. Rays Ιταλίας.
Κατασκευαστής: Rays
SKU: 257-11-016

Σύριγγες Ινσουλίνης  Ιnsu/Light 0.3ml 30G X8mm

Οι πλαστικές σύριγγες ινσουλίνης InSu/Light ®, μίας χρήσεως αποστειρωμένες, της κατασκευάστριας εταιρείας RAYS srl Ιταλίας, διαθέτουν ενσωματωμένη βελόνα 30Gx8mm, χωρητικότητας 0,3 ml με χάραξη της κλίμακας σε αντίστοιχες μονάδες ινσουλίνης 0 -50.
Είναι κατασκευασμένες σύμφωνα με τις διεθνείς και Ευρωπαϊκές προδιαγραφές, Πιστοποιητικό Ποιότητος CE αριθμ.0546 και από υλικά σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Φαρμακοποιίας.

Χαρακτηριστικά

Α. ΒΕΛΟΝΑ
30Gx8mm είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα χωρίς μαγνητικές ιδιότητες. Η βελόνα είναι ενσωματωμένη, πολύ λεπτή επιτρέποντας την τέλεια λήψη του εναίσιμου υγρού καθώς και την τέλεια έγχυση. Είναι ειδικά τροχισμένη και εμποτισμένη με σιλικόνη ώστε να μην τραυματίζονται οι ιστοί των Διαβητικών.
Β. ΔΙΕΙΣΔΥΤΙΚΟΤΗΤΑ
Έχοντας ως σκοπό την ελαχιστοποίηση του πόνου, οι βελόνες λόγω της τέλειας οξύτητας και λείανσης της αιχμής και της διπλής λίπανσης τους με σιλικόνη παρέχουν άριστη διεισδυτικότητα.
Γ. ΝΕΚΡΟΣ ΟΓΚΟΣ
Είναι το κενό που δημιουργείται μεταξύ της βάσης του εμβόλου της σύριγγας όταν αυτό βρίσκεται στο κατώτατο σημείο του κυλίνδρου και της αρχής της βελόνας.
Ο μηδενικός νεκρός όγκος της σύριγγας InSu/Light ®, είναι σύμφωνος των διεθνών προδιαγραφών.
Δ. ΚΛΙΜΑΚΑ
Η κλίμακα έχει ευκρινείς διαγραμμίσεις σε μαύρο χρώμα, ώστε να μην παρακωλύεται η μέτρηση του όγκου του εναίσιμου υγρού, με κατάλληλο μήκος κυλίνδρου ώστε η ωφέλιμη χωρητικότητα υπερβαίνει τουλάχιστον κατά 1/10 τη βαθμολογημένη χωρητικότητα.
Ε. ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ
Ο κύλινδρος έχει κρυστάλλινη μορφή και επιτρέπει τον εντοπισμό φυσαλίδων αέρα. Τα σχήμα του είναι τέτοιο ούτως ώστε επιτυγχάνεται τέλειο και σταθερό κράτημα. Το ανοιχτό άκρο του κυλίνδρου είναι εφοδιασμένο με πτερύγια κατάλληλου μεγέθους σχήματος και αντοχής για να μπορεί η σύριγγα να κρατείται με ασφάλεια κατά την χρήση χωρίς να κυλάει. Το μήκος του κυλίνδρου είναι τόσο ώστε το έμβολο να μπορεί να τραβηχτεί πίσω κατά τη χρήση του χωρίς να κινδυνεύει να φύγει από τον κύλινδρο. Σε αυτό βοηθάει και η κατασκευή του.
ΣΤ. ΕΜΒΟΛΟ
Το έμβολο παλινδρομεί ελεύθερα, έχει στεγανή επαφή και τέλειο κράτημα κατά τη διαδρομή του μέσα στον κύλινδρο. Με αυτό τον τρόπο αποφεύγεται η είσοδος αέρος κατά την αναρρόφηση του φαρμάκου καθώς και η εκ νέου επανάληψη γεμίσματος και ρύπανση του ασθενούς.
Είναι κατασκευασμένο ώστε η θέση του στη κλίμακα του κυλίνδρου να βεβαιώνεται σίγουρα. Το μήκος του είναι επαρκές ώστε το ελαστικό παρέμβυσμα να δύναται να διέρχεται καθ' όλο το μήκος του κυλίνδρου. Η προέκταση του εμβόλου και ο σχεδιασμός του εξωτερικού άκρου του είναι κατασκευασμένα ώστε να καθιστoύν δυνατή τη διολίσθηση του χωρίς δυσκολία με μέγεθος που επιτρέπει την εφαρμογή της κατάλληλης πίεσης για την έξοδο του εναίσιμου υγρού από τη σύριγγα.

Ζ. ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ
Η αποστείρωση των συριγγών γίνεται με Αιθυλενοξείδιο. Η μέθοδος αυτή αποστείρωσης είναι πλέον σίγουρη και ακίνδυνη για παρόμοια φαρμακευτικά προϊόντα.
Η διάρκεια ισχύος της αποστείρωσης είναι 5 έτη.
Η διάρκεια της αποστείρωσης ισχύει για πέντε έτη.
Η. ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Η συσκευασία πληροί τις διεθνείς και Ευρωπαϊκές προδιαγραφές.
Η σύριγγα είναι συσκευασμένη σε σακουλάκια ανά δέκα τεμάχια, τύπου SELF CONTAINED.
Το υλικό συσκευασίας που χρησιμοποιείται δεν επιτρέπει την είσοδο μικροοργανισμών. (Η βελόνα και το έμβολο φέρουν προστατευτικά καλύμματα ούτως ώστε να εξασφαλίζεται η στειρότητα του προϊόντος).
Ή εμπορική συσκευασία των συριγγών είναι 2.400 τεμάχια ανά κιβώτιο.
Στο περίβλημα κάθε μικρής συσκευασίας των 10 τεμαχίων καθώς και στο κιβώτιο των 2.400 τεμαχίων, είναι τυπωμένα από το εργοστάσιο κατά το στάδιο παραγωγής τα προβλεπόμενα στοιχεία από τους ελληνικούς και διεθνείς κανονισμούς:.
1. Bar code προϊόντος.
2. Ένδειξη CE καθώς και τον αριθμό του πιστοποιητικού CE.
3. Ημερομηνία παραγωγής και αποστείρωσης.
4. Αριθμός παρτίδας.
5. Ημερομηνία λήξης αποστείρωσης.
6. Ένδειξη ότι είναι μίας χρήσης, ελεύθερο πυρετογόνων ουσιών.
7. Ονομασία προϊόντος με πλήρη περιγραφή των προδιαγραφών.
8. Εργοστάσιο κατασκευής και διεύθυνση αυτού.
9. Μέθοδος αποστείρωσης.
10. Ειδικά σήματα διεθνών προδιαγραφών.
11. Οδηγίες χρήσης.
12. Latex Free.
Η τεχνολογία παραγωγής είναι σύμφωνη με τα δεδομένα της ISO9001, UNI CEI EN ISO 13485 DIRECTIVE 93/42/EOK ( οδηγία CEE κανονισμού ιατρικών συσκευών)