Anats S.A. Logo

Σύριγγα SΑFΕΤΥ 5cc Χωρίς Βελόνα LUΕR

Σύριγγα 5cc χωρίς βελόνα Luer Safety AT/G αποστειρωμένη, μιας χρήσης. Διάφανο πολυπροπυλένιο, μη τοξικό και μη πυρετογόνο. Ατομική συσκευασία blister.
Κατασκευαστής: Safety A.T./G
SKU: 191-11-005

Σύριγγα 5cc χωρίς βελόνα Luer Safety AT/G

 

Σύριγγα 5cc χωρίς βελόνα Luer Safety AT/G αποστειρωμένη, μιας χρήσης. Διάφανο πολυπροπυλένιο, μη τοξικό και μη πυρετογόνο. Ατομική συσκευασία blister.

Οι σύριγγες, SAFETY A.T/G κατασκευάζονται αποκλειστικά από την ΑΝΑΤΣ Α.Ε. για την διάθεσή τους στην Διεθνή, Ευρωπαική και Ελληνική αγορά.
Είναι κατασκευασμένες, σύμφωνα με τις διεθνείς και Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ISO7886-1:1993 Πιστοποιητικό Ποιότητος CE αριθμ.0653 και από υλικά σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Φαρμακοποιίας.
Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των συριγγών είναι αρίστης ποιότητας ειδικό και ατοξικό πολυπροπυλένιο για τον κύλινδρο, πολυαιθυλένιο για το έμβολο και σιλικοωισμένο ελεύθερο ελαστικού (latex free) για πιθανές αλλεργικές αντιδράσεις για το ελαστικό παρέμβυσμα όπως κα ελεύθερο philate.
Η αποστείρωση των συριγγών γίνεται με Αιθυλενοξείδιο. Η μέθοδος αυτή αποστείρωσης είναι πλέον σίγουρη και ακίνδυνη για παρόμοια φαρμακευτικά προϊόντα.
Η διάρκεια ισχύος της αποστείρωσης είναι 5 έτη.
Μετά την ημερομηνία παραγωγής ο χρόνος λήξης των υλικών ειναι πέντε (5) έτη.

 

Κάθε σύριγγα αποτελείται από 2 ή 3 μέρη:
1. Τον αριθμημένο κύλινδρο, ο οποίος είναι υψηλής διαφάνειας.
Η κλίμακα έχει ευκρινείς διαγραμμίσεις, ώστε να μην παρακωλύεται η μέτρηση του όγκου του εναίσιμου υγρού.
2. Το έμβολο και το latex free παρέμβυσμα, το οποίο έχει διπλό δακτύλιο για να εξασφαλίζει πλήρη στεγανότητα και φέρει λεπτή επικάλυψη σιλικόνης για την εύκολη μετακίνησή του εμβόλου μέσα στον κύλινδρο.
3. Την βελόνα, (σε κωδικούς που περιέχουν) η οποία είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι , έχει καθαριστεί με υπέρηχους από ξένα υλικά στο εσωτερικό της, η δε αιχμή έχει υποστεί τριπλό τρόχισμα για να μην προκαλεί πόνο, κατά την διείσδυση στο δέρμα.
- Ο σωλήνας της βελόνας κόβεται με ηλεκτρονικό υπολογιστή σε σχήμα αυλού. Έτσι επιτρέπει την ομαλή εισροή του υγρού, και την εύκολη αναρρόφηση από την αμπούλα φαρμάκου.
- Το σώμα της βελόνας και η επιφάνειά της είναι επικαλυμμένα με Σιλικόνη. Έχει ατσάλινο δικτύωμα ώστε να μην απελευθερώνεται (γλιστρά ή χαλαρώνει) ακόμα και μετά από την τριβή ή την πίεση διείσδυσης στις αμπούλες φαρμάκου.
Έχοντας ως σκοπό την ελαχιστοποίηση του πόνου, οι βελόνες λόγω του τριπλού τροχίσματος, της τέλειας λείανσης της αιχμής και της διπλής λίπανσης τους με σιλικόνη παρέχουν άριστη διεισδυτικότητα.

 

Συσκευασία

Η συσκευασία πληρεί τις διεθνής και Ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Η σύριγγα παραδίδεται πλήρως συναρμολογημένη με τη βελόνα ήδη τοποθετημένη επάνω στη σύριγγα (για 1/2,5/5/10ml) και μη συναρμολογημένη με τη βελόνα δίπλα στη σύριγγα,(για την 20ml) Κάθε μία σύριγγα είναι συσκευασμένη σε φάκελο από αρίστης ποιότητας θερμοσυγγολούμενo υλικό (μαλακό blister). Το υλικό αυτό είναι ιατρικό χαρτί και πλαστικό φιλμ ούτως ώστε να επιτυγχάνεται πλήρη στεγανότητα και προφύλαξη στειρότητας. Φέρει δε όλες τις απαραίτητες ενδείξεις όπως:
1. Περιγραφή προϊόντος.
2. Εμπορική ονομασία
3. Σήμανση CE και αριθμός σήμανσης 0653
4. Τα στοιχεία του κατασκευστή για τις Σύριγγες και τιςι βελόνες SAFETY A.T/G.
5. Χώρα παραγωγής.
6. Οδηγίες χρήσης στα Ελληνικά και σε 4 διεθνείς γλώσσες.
7. Μέγεθος σύριγγας και βελόνας.(σε κωδικούς που περιέχουν)
8. Ότι είναι Στείρα.
9. Ημερομηνία παραγωγής και αποστείρωσης.
10. Ημερομηνία λήξης αποστείρωσης.
11. Μέθοδος Αποστείρωσης.
12. Ένδειξη ότι είναι μιας χρήσης, και ελεύθερη πυρετογόνων ουσιών.
13. Ένδειξη να μην χρησιμοποιείται με παραλδεύδη.
14. Κωδικός προϊόντος.
15. Αριθμός παρτίδας.
16. Ένδειξη ανοίγματος συσκευασίας.
 Τις ίδιες ενδείξεις έχουν όλες οι σύριγγες, αλλάζει μόνο το μέγεθος της βελόνας και το μέγεθος της σύριγγας.
Οι ενδείξεις της ατομικής συσκευασίας είναι ίδιες με αυτές που αναγράφονται τόσο στις μικρές συσκευασίες (κουτάκι) όσο και στη μεγάλη συσκευασία (κιβώτιο).