Anats S.A. Logo

Το forDiabetes ανεβαίνει ψηλά…!!!

Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018

Το forDiabetes ανεβαίνει ψηλά…!!!

Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι η εφαρμογή ‘forDiabetes’, κατέκτησε την 7η θέση στα Trendings (τάσεις) στο ηλεκτρονικό κατάστημα Google Play, στην κατηγορία Health & Fitness (Υγεία και Φυσική κατάσταση) και την 1η θέση μεταξύ των εφαρμογών για τον διαβήτη του Google Play, με αναζήτηση τη λέξη 'διαβήτη'.

Το ‘forDiabetes, η εφαρμογή που απευθύνεται σε άτομα με σακχαρώδη διαβήτη και στους θεράποντες ιατρούς τους, με σκοπό τη διευκόλυνσή τους στη διαχείριση της νόσου, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού της, το οποίο καθημερινά αυξάνεται σημαντικά. Η λειτουργικότητα, η ευχρηστία αλλά και τα σημαντικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής βοηθούν τον χρήστη στην παρακολούθηση των παραμέτρων, που επηρεάζουν τον σακχαρώδη διαβήτη (επίπεδο γλυκόζης, σωματική άσκηση, υδατάνθρακες, αρτηριακή πίεση, HbA1c, βάρος, φαρμακευτική αγωγή κλπ) και συμβάλλουν στη βελτίωση της καθημερινότητάς του. Η αυτόματη εισαγωγή δεδομένων από τρίτες εφαρμογές και συσκευές με τη χρήση Bluetooth/NFC σύνδεσης, το ημερολόγιο καταγραφής μετρήσεων και δεδομένων, η εμφάνιση των σημαντικότερων μετρήσεων στην αρχική οθόνη και η εύκολη αναζήτηση / καταχώρηση φαρμάκων είναι μερικές από τις λειτουργίες της εφαρμογής.

Χάρη στη δική σας υποστήριξη από τη μία πλευρά και στη δική μας διάθεση να παρέχουμε μία υπηρεσία υψηλών προδιαγραφών από την άλλη πλευρά, το ‘forDiabetes’ βρίσκεται στην 7η θέση στα trendings, στο GooglePlay.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία μας και εγγυόμαστε ότι θα συνεχίσουμε την ανάπτυξη του ‘forDiabetes’ με την ίδια αγάπη, πάθος και μεράκι!

Anats-Tessera Multimedia

Leave your comment