ΥΠΟΣΕΝΤΟΝΟ MEDIPAD 90x180 20τεμ

Υποσέντονα Medipad 90x180 αδιάβροχα, απορροφητικά, για εξασφάλιση καθαριότητας, υγιεινής και άνεσης σε θέματα ακράτειας.Σε συσκευασία των 20 τεμαχίων.
Κατασκευαστής: Mediform
SKU: 323-30-013

Υποσέντονα Medipad 90x180 20τεμ

Υποσέντονα Medipad 90x180 αδιάβροχα, απορροφητικά, για εξασφάλιση καθαριότητας, υγιεινής και άνεσης σε θέματα ακράτειας.Σε συσκευασία των 20 τεμαχίων.

Το αναλώσιμο απορροφητικό υποσέντονο MEDIPAD είναι ένα πρακτικό προϊόν το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού εξασφαλίζοντας την καθαριότητα, την υγιεινή και την άνεση για ενήλικες και ασθενείς με προβλήματα ακράτειας αλλά και μωρά. Λόγω της μαλακής και μακρόβιας σύνθεσης το δέρμα προστατεύεται από την υγρασία και τις φλεγμονές που προκαλούνται από συνεχή ακινησία στο κρεβάτι. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε νοσοκομεία για να εξασφαλίσει την υγιεινή μετά από χειρουργικές επεμβάσεις. Το ειδικό μη υφασμένο υλικό που επιτρέπει στα υγρά να περάσουν προκειμένου να απορροφηθούν από το χνοώδη πολτό δίνει μια αυξημένη αίσθηση στεγνότητας στο δέρμα. Είναι εύκολο να τοποθετηθούν στην επιφάνεια του κρεβατιού και να κρατήσουν την υγρασία για μεγαλύτερη απορρόφηση.

Παράλληλα το υποσέντονο MEDIPAD είναι μια πολύ χρήσιμη λύση στις μητέρες ως επιπλέον προστασία για την αλλαγή του βρέφους. Επιπλέον, τα μεγαλύτερα παιδιά ηλικίας περίπου 4 ετών συνήθως τείνουν να μουσκεύουν το κρεβάτι τους κατά τη διάρκεια της νύχτας. Τα υποσέντονα για τα μωρά προστατεύουν τα κρεβάτια και διευκολύνουν την καθημερινή ζωή τόσο της μητέρας όσο και του παιδιού.

Χαρακτηριστικά:

  • Υγιεινή και άνεση
  • Αδιάβροχο κάλυμμα από πολυαιθυλένιο για την αποτροπή διαρροής
  • Επιπλέον απορρόφηση για να κρατήσει την επιδερμίδα υγιή
  • Προστατέψτε τα σεντόνια, τους καναπέδες, τις καρέκλες και οποιαδήποτε δύσκολη για καθάρισμα επιφάνεια
  • Κλειδώνει την υγρασία και τις δυσάρεστες οσμές

Τα MEDIPAD είναι ελληνικής παραγωγής και παράγονται σύμφωνα με το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας το οποίο είναι σε συμμόρφωση με το ISO 9001-2008