ΨΑΛΙΔΙ UΝΙVΕRSΑL 18cm RΟΜΕD

Ψαλίδι Universal 18cm.Το ψαλίδι Universal, είναι ένα είδος ψαλιδιού που χρησιμοποιείται από το ιατρικό προσωπικό έκτακτης ανάγκης για την γρήγορη και ασφαλή κοπή ρούχων από τους τραυματίες.
Κατασκευαστής: Romed
SKU: 010-35-046

Romed ψαλίδι Universal 18 εκατοστών

Το ψαλίδι Universal μπορεί να κόψει σχεδόν τα πάντα. Το ψαλίδι Universal, είναι ένα είδος ψαλιδιού που χρησιμοποιείται από το ιατρικό προσωπικό έκτακτης ανάγκης για την γρήγορη και ασφαλή κοπή ρούχων από τους τραυματίες.
Συνήθως αποτελούνται από πλαστική χειρολαβή με μεταλλική λεπίδα, η οποία παραδοσιακά κάμπτεται σε επαγγελματικούς βαθμούς, δίνοντάς τους μια ασυνήθιστη εμφάνιση σε σύγκριση με το κανονικό ψαλίδι, αλλά και ένα μακρύτερο "μοχλοβραχίονα". Τα ψαλίδια σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για εξωτερική χρήση και δεν είναι κατάλληλα για χειρουργικές ή επεμβατικές διαδικασίες. Η ανθεκτική κατασκευή τους επιτρέπει να κόβουν μέσα από ισχυρά υλικά όπως ζώνες ασφαλείας αυτοκινήτου, δέρμα και denim, ακόμα και λεπτά μέταλλα και άλλες σκληρές επιφάνειες.
Η φαρδιά, αμβλύ άκρη των ψαλιδιών έχει σχεδιαστεί για να ολισθαίνει στο δέρμα, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο τραυματισμού του ασθενούς κατά την κοπή των ρούχων.
Σφυρηλατημένο, Υψηλά σκληρυμένο, χειροποίητο, οδοντωτό μη αντιολισθητικό άκρο με αμβλύ άκρη, εξαιρετικά μεγάλη off-set πλαστική λαβή. Τα ψαλίδια Universal μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κοπή επίδεσμων και ιατρικής γάζας. Αφαιρέστε τους επίδεσμους μακριά από το δέρμα, αποτρέποντας τυχαίους τραυματισμούς κατά την κοπή και αφαίρεση του επιδέσμου. Οι λεπίδες του ψαλιδιού επίδεσμου είναι γωνιακές με μια αμβλύ άκρη στην κάτω λεπίδα
Αυτά τα ψαλίδια είναι δημοφιλή στους επαγγελματίες του κλάδου, συμπεριλαμβανομένων των νοσηλευτών και των ιατρών .

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

• Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα.

• Το προϊόν συμμορφώνεται με τα πρότυπα ποιότητας ISO 9001, CE, ISO 13485, FDA και άλλα πρότυπα ποιότητας

• Εξαιρετικά γυαλισμένο φινίρισμα για αισθητική και αντοχή στη διάβρωση

• Υψηλός βαθμός ακρίβειας και ευελιξίας κατά τη διεξαγωγή της κλινικής διαδικασίας.

• Από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής.