Anats S.A. Logo

Sorry - this product is no longer available

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ SΟFΤ& USΒ ΜULΤΙCΑRΕ ΙΝ

Λογισμικό Software & Usb Multicare In
Κατασκευαστής: Multicare In
SKU: 155-05-016

Λογισμικό χειρισμού δεδομένων multiCareIn


Με το Λογισμικό χειρισμού δεδομένων Multicare In μπορείτε να διαχειριστείτε πολλαπλούς ασθενείς με έναν μετρητή αποθηκεύοντας και διαχειρίζοντας τα δεδομένα των μετρήσεών τους σε Χοληστερίνη,Τριγλυκερίδια και Σάκχαρο.
Ιδανικό για Κλινικές και Ιατρεία που διαχειρίζονται μεγάλο αριθμό ασθενών.
Θα λύσει τα χέρια κάθε γιατρού και θα του εξοικονομήσει πολύ χρόνο που θα μπορεί να αφοσιώσει στην εργασία του,βοηθώντας τον παράλληλα να έχει άμεση πρόσβαση στο ιστορικό κάθε ασθενή,ώστε να μπορεί να διαχειριστεί τα δεδομένα του.


Στη συσκευασία θα βρείτε ένα cd εγκατάστασης του λογισμικού και ένα καλώδιο σύνδεσης USB για σύνδεση στον υπολογιστή σας.
Για να εγκαταστήσετε σωστά το λογισμικό διαχείρισης δεδομένων για το multiCareIn ακολουθήστε τις οδηγίες. Και τα δύο αρχεία έχουν ληφθεί από το διαδίκτυο και χρησιμοποιείται το CD-ROM ή το κλειδί USB,

Είναι δυνατοί δύο τρόποι εγκατάστασης: αυτόματη και χειροκίνητη. Η αυτόματη εγκατάσταση είναι δυνατή μόνο σε λειτουργικά συστήματα 64 bit. οδηγόςUSB Περιέχει ενημερωμένη έκδοση του προγράμματος οδήγησης USB που απαιτείται για επικοινωνία με τη συσκευή. Το πρόγραμμα οδήγησης βασίζεται στο τσιπ TUSB 3410. Διπλό κλικ του αρχείου εγκατάστασης για την εγκατάσταση του προγράμματος οδήγησης με μη αυτόματο τρόπο.

Λογισμικό Περιέχει αρχείο εγκατάστασης λογισμικού. Κάντε διπλό κλικ στο αρχείο μέσα σε αυτό το φάκελο για εγκατάσταση λογισμικού με μη αυτόματο τρόπο. Εγχειρίδιο χρήστη Περιέχει αυτό το εγχειρίδιο σε μορφή pdf.


Ελάχιστες απαιτήσεις PC και απαραίτητα υλικά

Ένας υπολογιστής με λειτουργικό σύστημα Microsoft Windows® με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

• 512 MHz Intel® Pentium 2 ή καλύτερα

• Ελάχιστη 256 MB RAM

• 200 MB ελεύθερο στον σκληρό δίσκο

• Microsoft Windows® XP Home και Professional (SP2 ή νεότερη έκδοση), Windows® 7 ή Windows® 8

• Θύρα USB για σύνδεση μετρητή

• Εκτυπωτής (για την εκτύπωση αναφορών σε χαρτί)

• ποντικι και πληκτρολογιο ή οθόνης αφής

• Καλώδιο σύνδεσης για multiCareIn