RSS

Νέα

Συμμετοχή της εταιρίας Anats Α.Ε στο <<Άρωμα Ζωής>>
Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη: Προσφορά της Anats S.A στην διοργάνωση του Δήμου Αλίμου για δωρεάν μέτρηση σακχάρου! 14 Νοεμβρίου Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη.Με επιτυχία διεξήχθη η δράση της δωρεάν μέτρησης σακχάρου που διοργάνωσε ο Δήμος Αλίμου για την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη. Κάτοικοι της περιοχής γέμισαν τα δύο ΚΕΠ του Αλίμου και είχαν δωρεάν μέτρηση σακχάρου και γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης προσφορά της εταιρίας Anats.
Το forDiabetes ανεβαίνει ψηλά…!!! -Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018
Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι η εφαρμογή ‘forDiabetes’, κατέκτησε την 7η θέση στα Trendings (τάσεις) στο ηλεκτρονικό κατάστημα Google Play, στην κατηγορία Health & Fitness (Υγεία και Φυσική κατάσταση) και την 1η θέση μεταξύ των εφαρμογών για τον διαβήτη του Google Play, με αναζήτηση τη λέξη 'διαβήτη'.
Ήρθε η mobile εφαρμογή "fordiabetes" που αναπτύσσεται αποκλειστικά σε συνεργασία με την ελληνική εταιρεία Tessera Multimedia. Τί είναι η εφαρμογή fordiabetes; Στοχεύει στην ενημέρωση του κοινού για την εξέλιξη της εφαρμογής καθώς και την καταγραφή από τους χρήστες κάθε σχολίου, κάθε πρότασης βελτίωσης, κάθε νέου χαρακτηριστικού που θεωρούν ότι θα μπορούσε να τους διευκολύνει αν μελλοντικά συμπεριληφθεί στην εφαρμογή. Το "fordiabetes" αποτελεί μία καινοτόμα mobile και web εφαρμογή, η οποία απευθύνεται σε άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη και στον θεράποντα ιατρό τους.
Η εταιρία μας ,σε συνδυασμό με τις πρόσφατες καταστροφές στην Αττική,στηρίζει την μεγάλη προσπάθεια και προσφορά βοήθειας της Ε.Δ.Κ.Ε στις πυρόπληκτες και όχι μόνο περιοχές για την περίθαλψη των ζώων που χρειάζονται την βοήθεια όλων μας. Μετά απο επικοινωνία με το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου,προσφέραμε στις εγκαταστάσεις τους μεγάλη ποσότητα υλικών φαρμακευτικής περίθαλψης, η οποία θα ενισχύσει την προσπάθεια της Εθελοντικής Δράσης Κτηνιάτρων Ελλάδος για περίθαλψη των ζώων που έχουν ανάγκη. Μία συνεργασία που θα συνεχιστεί μέχρι να πάψουν τα αδέσποτα ζώα να θεωρούνται “πληγή” και να αποκτήσουν τη θέση που τους αξίζει στην καρδιά όλων των Ελλήνων.
Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018, στις εγκαταστάσεις της εταιρίας μας, η επίσημη παρουσίαση του αυτόματου απινιδωτή AED HeartGuardian HR-501 της RadianQbio. Μετά την ανάληψη της επίσημης αντιπροσωπείας του απινιδωτή HeartGuardian AED της Radian,στην Ελλάδα,την Κύπρο και τις χώρες των Βαλκανίων,ήρθε η ώρα και για την παρουσίαση του προιόντος απο την Κορεατική εταιρία,στις εγκαταστάσεις της εταιρίας μας.
Η Anats ΑΕ υπέβαλε πρόταση στον Α’ κύκλο της ενιαίας δράσης ‘Ερευνώ – Δημιουργώ – Καινοτομώ’, η οποία και εγκρίθηκε για χρηματοδότηση. Η δράση στοχεύει στη(ν): σύνδεση της έρευνας και της καινοτομίας με την επιχειρηματικότητα και ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, της παραγωγικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων προς διεθνείς αγορές,με σκοπό τη μετάβαση στην ποιοτική καινοτόμα επιχειρηματικότητα και την αύξηση της εγχώριας προστιθέμενης αξίας.
ANATS S.A in MWC Mobile World Congress 2018 Barcelona -Τρίτη, 3 Απριλίου 2018
Η έκθεση World Mobile Congress (WMC) στη Βαρκελώνη: Τα smartphones που ξεχώρισαν Η έκθεση World Mobile Congress διεξήχθη στη Βαρκελώνη από τις 26 Φεβρουαρίου έως τη 1 του Μάρτη και δεν υπήρχε αμφιβολία ότι θα βλέπαμε και φέτος όλες τις μεγάλες εταιρείες στο τομέα της τεχνολογίας σε αρκετές παρουσιάσεις των πιο εντυπωσιακών εκθεμάτων τους τα οποία θα καθορίσουν την παγκόσμια αγορά καθώς και τις νέες τάσεις σε ότι αφορά την πρόοδο στον τομέα αυτό. Η Samsung, η Sony, η LG, η Nokia, η Huawei, η Xiaomi καθώς και άλλες εταιρείες στο χώρο αυτό, παρουσίασαν τα προϊόντα τους τα οποία θα κυκλοφορήσουν το προσεχές διάστημα.
Στις εγκαταστάσεις της εταιρίας μας έγινε και φέτος η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Το παρόν έδωσαν η διοίκηση, όλα τα στελέχη και τα μέλη της εταιρίας.