3D Laser Πελματογράφημα

3D Laser Πελματογράφημα Sole-med

Για ραντεβού: 2107623504

Η γνώση και η σωστή ενημέρωση βοηθούν στη σωστή επιλογή του εξειδικευμένου χώρου, όπου θα εμπιστευτείται τα πόδια σας για ένα άρτιο αποτέλεσμα, και θα σας προσφέρει ανακούφιση, θεραπεία ή την ορθή στήριξη του σώματος σας.

Γιατί να επιλέξω τρισδιάστατο πελματογράφο Laser τεχνολογίας;

Για να γίνει κατανοητό ότι μόνο ένα πελματογράφος τρισδιάστατης Laser τεχνολογίας είναι η κορυφαία επιλογή στην κατασκευή ορθωτικών πάτων, πρέπει να γνωρίσουμε το πόδι μας λίγο καλύτερα. Είναι σημαντικό να γίνει κατανοητό πως ο άκρος πόδας έχει μία πολυσύνθετη δομή όπου αποτελείται από 28 οστά, (7 οστά του ταρσού, 5 μετατάρσια,14 οστά φαλαγγών και 2 σησαμοειδή οστάρια) τα οποία σχηματίζουν  ΤΡΕΙΣ ΚΑΜΑΡΕΣ οι οποίες έχουν μία άρρηκτη σχέση μεταξύ τους, δηλαδή η λειτουργία της μίας επηρεάζει τη λειτουργία  της άλλης. Το αποτέλεσμα είναι ο άκρος πόδας να αποτελεί μία ΘΟΛΩΤΗ κατασκευή με καμάρες, αρθρώσεις και μία εξαιρετική γεωμετρία που του επιτρέπει να στηρίζει και κινεί όλο το σώμα, ενώ μέσω της ελαστικότητας που έχει να αποσβένει τους κραδασμούς.

α) Έσω επιμήκης καμάρα- Πορτοκαλί γραμμή

β) Έξω επιμήκης καμάρα-Κίτρινη γραμμή

γ) Εγκάρσια καμάρα- Κόκκινη γραμμή

Η κατασκευή εξατομικευμένων ορθωτικών πάτων, για πολλά χρόνια στηριζόταν σε μετρήσεις που πραγματοποιούσαν οι ειδικοί επαγγελματίες α) με δισδιάστατες πλατφόρμες-πελματογράφους οι οποίοι μετρούσαν μόνο τα φορτία που δεχόταν το πέλμα του ανθρώπου σε στατική ή δυναμική θέση ή β) με την προηγούμενη γενιά τρισδιάστατων πελματογράφων, όπου ακίδες/εκατοστό ποδιού, ανυψώνονταν γύρω και κάτω από το πόδι καθώς μετρούσαν τις καμάρες και τα σημεία αυξημένης φόρτισης του ποδιού μόνο σε συγκεκριμένα σημεία (κάθε ακίδα μόνο ένα σημείο) και όχι σε όλο το μήκος του πέλματος. 

Ωστόσο, ο άκρος πόδας (πέλμα του ποδιού) όπως προαναφέρθηκε, αποτελεί μία τρισδιάστατη θολωτή κατασκευή, Δεν θα μπορούσε η δισδιάστατη μέτρηση να καλύψει ολοκληρωμένα τις ανάγκες ενός τρισδιάστατου μοντέλου, καθώς έλειπαν δύο πολύ σημαντικά δεδομένα που δεν μπορούσαν να μετρηθούν με τους παλαιότερους τρόπους:

α) Μέτρηση της αρχιτεκτονικής (καμάρες ύψος-βάθος) του ποδιού, και

β) Μέτρηση των γωνιακών κλίσεων του ποδιού

Ο 3D Laser πελματογράφος Sole-medκαινοτομεί με τεχνολογία τελευταίας γενιάς καθώς έχει σχεδιαστεί από επιστήμονες και ειδικούς της υγείας. Αποτελεί την εξέλιξη όλων των προηγούμενων πελματογράφων και είναι γνωστοποιημένος στον FDA Αμερικής (Οργανισμός Φαρμάκων και Τροφίμων Αμερικής). Παραμετροποιεί όλα τα απαραίτητα δεδομένα που χρειάζεται η ορθή και επιτυχής κατασκευή ενός εξατομικευμένου πάτου καθώς είναι :

Ο μόνος τρισδιάστατος Laser πελματογράφος που μετράει και δίνει αποτελέσματα για:

1) Την αρχιτεκτονική και τη μορφολογία του άκρου πόδα με ακρίβεια χιλιοστού σε όλο το μήκος του ποδιού

2) Τη γωνιακή κλίση της ποδοκνημικής άρθρωσης (πρηνισμός-υπτιασμός)

3) Τις γωνίες και τις αποστάσεις όλων των σημείων του πέλματος

3) Τις θέσεις μέγιστης φόρτισης του άκρου πόδα

4) Την επιφάνεια στήριξης

Η ακτίνα Laser καταγράφει με εξαιρετική ακρίβεια και την πιο μικρή λεπτομέρεια όλων των δεδομένων του ποδιού!

Σημαντική διαφορά είναι πως οι φορτιακές πλατφόρμες, μετρούν δισδιάστατα αλλά κάνουν τρισδιάστατη απεικόνιση του αποτελέσματος. Αυτό αποτελεί μία απλή γραφιστική δυναμική και όχι μία ουσιαστική μέτρηση που αφορά τα δεδομένα που χρειαζόμαστε για την ορθή και άρτια κατασκευή ενός εξατομικευμένου πέλματος. 

Αρκεί ένας σύγχρονος πελματογράφος για την ορθή κατασκευή ενός ζεύγους εξατομικευμένων πελμάτων;

Η κατασκευή εξατομικευμένων ορθωτικών πάτων, είναι μία πολυσύνθετη διαδικασία για να προσφέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Στο εμβιομηχανικό κέντρο κατασκευής εξατομικευμένων πάτωνν Sole-med, η κατασκευή τους  ακολουθεί μία λεπτομερής διαδικασία η οποία είναι απαραίτητη για το ορθό αποτέλεσμα. 

1) 3D Laser Πελματογράφημα Sole-med

2) Aξιολόγηση ιατρικού ιστορικού

3) Αξιολόγηση ατομικών δεδομένων (ύφος υποδημάτων, κ.α.) που καθορίζουν τον όγκο του πέλματος (Από πολύ λεπτό έως πολύ ενισχυμένο). 

4) Καταγραφή και ανάλυση όλων των παραπάνω

5) Σχεδιασμός του εξατομικευμένου πέλματος όχι μόνο για κάθε άτομο, αλλά για κάθε πόδι ξεχωριστά

6) Κατασκευή του εξατομικευμένου πέλματος με υλικά κορυφαίας ποιότητας

7) Παράδοση και έλεγχος των πελμάτων για την ορθή εφαρμογή στα υποδήματα 

8) Αναλυτικές οδηγίες χρήσης, συντήρησης και καθαρισμού των ορθωτικών πάτων

9) Παράδοση ασκησιολόγιου σύμφωνα με τις ανάγκες του ατόμου 

10 ) Δωρεάν επανέλεγχος των πάτων μετά από ένα μήνα, για να εντοπιστούν πιθανά προβλήματα και να διορθωθούν άμεσα)

11) Δωρεάν επανέλεγχος και συντήρηση των πάτων μετά από έξι μήνες. 

Το εμβιομηχανικό κέντρο Sole-med χρησιμοποιεί μία πληθώρα εξειδικευμένων υλικών, που είναι πιστοποιημένα με CE και σύμφωνα με όλες τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα. Το E.V.A.  ως βασικό υλικό κατασκευής των εξατομικευμένων πάτων και οι κόλλες που χρησιμοποιούμε, είναι υλικά υποαλλεργικά, αντιμυκητισιακά, αντιβακτηριδιακά και με την υψηλότερη βαθμίδα βιοσυμβατότητας με το ανθρώπινο σώμα. Καλύπτουμε ένα τεράστιο φάσμα, από πολύ μαλακά υλικά, μέτριας πυκνότητας ή μεγάλης πυκνότητας (πιο σκληρά), αντιολισθητικά, κρίνοντας πάντα σε ατομικό επίπεδο το βέλτιστο αποτέλεσμα για κάθε άνθρωπο που μας εμπιστεύεται. Ειδικά υλικά για κατηγορίες υψηλού κινδύνου ή άλγους, όπως διαβητικό πόδι, αρθρίτιδες κλπ. Η επίσκεψη στο χώρο μας για πελματογράφημα είναι δωρεάν και δεν υποχρεώνει σε παραγγελία εξατομικευμένων πάτωνν, ενώ σας προσφέρει σημαντική πληροφόρηση για το σώμα σας. Οι συνεργάτες μας ποδίατροι, φυσικοθεραπευτές και ορθοπεδικοί έχουν υποστηρίξει, ανακουφίσει και θεραπεύσει άτομα όλων των ηλικιών και αναγκών με επιτυχία. Οι ορθωτικοί πάτοι δεν συνταγογραφούνται από τον ΕΟΠΥΥ, εκτός των περιπτώσεων ασθενή με σακχαρώδη διαβήτη και συμπτώματα διαβητικού ποδιού.

Κάθε άτομο είναι μία μοναδική περίπτωση που με σεβασμό αλλά και υψηλή τεχνογνωσία του προσφέρουμε την κορυφαία λύση για το σώμα!

Προτεραιότητά μας είστε εσείς!

Πονάς; Κουράζεσαι; Χρειάζεσαι θεραπεία μέσω ειδικών πάτων;

Έχεις δοκιμάσει άλλους πάτους και έχει απογοητευθεί;

Η λύση είναι εδώ!

Η σύγχρονη κατασκευή εξατομικευμένων πάτων απαιτεί σύγχρονες μεθόδους, 

και η εταιρεία ΑΝΑΤΣ ΑΕ μετά από 38 χρόνια παρουσίας και εμπειρίας στον χώρο της υγείας,

προσφέρει την κορυφαία λύση!

Εξατομικευμένοι ορθωτικοί πάτοι που θα αλλάξουν την καθημερινότητά σου

 

Κλείσε ραντεβού και πραγματοποίησε ΔΩΡΕΑΝ το πιο σύγχρονο πελματογράφημα,

στο εξειδικευμένο κέντρο εμβιομηχανικής άκρου πόδα 

ΑΝΑΤΣ Α.Ε.

Πατριάρχου Ιωκείμ 13 - Ταύρος

Τηλ: 210 7623 504 -210 7623 505

Κινητό Υπευθύνου : Κ. Δημήτρης 6978907713

Κατόπιν Ραντεβού 

e-mail:info@anats.gr

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΟΜΒΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΗ ΤΣΑΛΔΑΡΗ(Πρώην Χαμοστέρνας)

ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ & PARKING : ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΔΩ

Επαγγελματίες Φυσικοθεραπευτές-Ορθοπεδικοί-Ποδολόγοι-Ορθοπεδικά Είδη, που ενδιαφέρονται να συνεργαστούν με την εταιρεία μας, ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι πελματογράφησης στην περιοχή τους, μπορούν να καλούν στα άνωθι τηλέφωνα, για περισσότερες πληροφορίες και όρους συνεργασίας.