Anats S.A. Logo

Σχετικά με Εμάς

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Εταιρεία ANATΣ (ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ : 6496701000) ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1982. Είναι μια καινοτόμος εταιρεία στον τομέα υγείας με κύριο αντικείμενο την εισαγωγή, εξαγωγή, κατασκευή και διακίνηση ιατρικών, νοσοκομειακών, παραφαρμακευτικών, ιατροτεχνολογικών προϊόντων, υψηλής ποιότητας και  προηγμένης τεχνολογίας. Εδρεύει σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στον Ταύρο Αττικής. Συνεργάζεται με καταξιωμένες εταιρείες logistics καθώς και μεταφορικές εταιρείες για την ορθή αποθήκευση και διανομή των προϊόντων της.

 

ΟΡΑΜΑ

Προτεραιότητα της είναι η διαρκής βελτίωση της ποιότητας της ανθρώπινης ζωής!

Για την καλύτερη δυνατή κάλυψη των αναγκών των πελατών της παρέχει ένα ευρύ φάσμα αρίστης ποιότητας, αξιοπιστίας και απόλυτης ασφάλειας καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών. Κατορθώνει να ηγείται ενός κεντρικού ρόλου στην ελληνική και διεθνή αγορά, να αναπτύσσεται και να εξασφαλίζει μία συνεχή ανοδική και επιτυχή πορεία. Στα πλαίσια των παραπάνω έχει εγκαταστήσει, εφαρμόζει και συντηρεί ένα σύστημα διαχείρισης ποιότητας που συμμορφώνεται πλήρως με τις απαιτήσεις των ευρωπαϊκών οδηγιών και προτύπων ΕΝ ISO 9001:2015 / EN ISO 13485:2016 / ΔΥ8/1348/04 από το ΕΚΑΠΤΥ (από το 1999).


  

 

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

 

Η ΑΝΑΤΣ Α.Ε. είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος καταξιωμένων και πιστοποιημένων προϊόντων και οίκων του εξωτερικού. Ενδεικτικά αναφέρουμε:

BIOCHEMICAL / NISSEI / RAYS / RADIAN / ROMED / I-HEALTH / BORSAM / CORONATION και πολλούς ακόμα οι οποίοι εμπίπτουν στις ακόλουθες βασικές κατηγορίες:

 

 1. ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ / IN VITRO ΠΡΟΪΟΝΤΑ
 2. ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
 3. ΒΡΕΦΙΚΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ
 4. ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΝΟΣΟKOΜΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
 5. ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ & ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ
 6. ΠΕΛΜΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ

 

Η ANATΣ Α.Ε  κατασκευάζει προϊόντα υπό τη δική της επωνυμία με τα ακόλουθα λογότυπα:

«SAFETY A.T./G», «MAC-CHECK ANATS», «TERMO SAFETY», «TARGET», «ANATS Health Products»

 

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Οι κατηγορίες των πελατών της είναι:

Νοσηλευτικά Ιδρύματα Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα / Διαγνωστικά Κέντρα / Συνεταιρισμοί Φαρμακοποιών / Φαρμακαποθήκες / Φαρμακευτικές εταιρίες / Διανομείς Φαρμακευτικών ειδών / Χονδρεμπόριο Προϊόντων Επαγγελματικού Καθαρισμού και Υγιεινής / Φαρμακεία / Καταστήματα Ιατρικών και Ορθοπεδικών Ειδών / Βιομηχανίες Τροφίμων – Super Market / Ναυτιλιακές Εταιρίες /  Καταστήματα Καλλυντικών / Εξειδικευμένα Προγράμματα Συνεργασίας με eΗealth προϊόντα.  

 

Μέσω αποκλειστικών συνεργασιών εξυπηρετεί και σημαντικές αγορές του εξωτερικού.

 

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ – ΒΡΑΒΕΙΑ

Ενδεικτικά αναφέρονται:

 • Τα προϊόντα που αντιπροσωπεύει καλύπτουν όλα τα πρότυπα ασφαλείας και πληρούν τις απαραίτητες Ευρωπαϊκές και Διεθνείς πιστοποιήσεις
 • Από το 2011 η εταιρεία αναγνωρίζεται από την ICAP στην ομάδα των Strongest Companies in Greece βάση του βαθμού ICAP score την οποία και καθιστά από τις πιο ασφαλείς εταιρείες στην Ελλάδα. Στην ομάδα αυτή συμμετέχουν μόνο μία στις δέκα εταιρείες στην Ελλάδα.
 • Το 2009 η ANATS Α.Ε. αναγνωρίστηκε με το βραβείο του καλύτερου αντιπροσώπου στην Ευρώπη από τον κατασκευαστικό οίκο TRUPHATEK.
 • Το 2011 βραβεύτηκε από τον κατασκευαστικό οίκο BIOCHEMICAL SYSTEMS ως ο πιο καινοτόμος αντιπρόσωπος για την χρήση τεχνολογιών ασύρματης υγείας (eHealth projects).
 • Το 2012 υποστήριξε το έργο του φορέα «Φιλοδασική Ένωση Αθηνών» με σκοπό την αναδάσωση χέρσων εκτάσεων, την ανάπτυξη της φιλοδασικής συνείδησης και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.
 • To 2014 βραβεύτηκε ως ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος εμπορικά αντιπρόσωπος του κατασκευαστικού οίκου NISSEI.
 • Έχει λάβει διακρίσεις στα πλαίσια της εταιρικής της ευθύνης από αρκετούς φορείς με τελευταία διάκριση αυτή των Ιατρών του Κόσμου για την Συμβολή της στην προσπάθεια του φορέα στον τομέα του Μεταναστευτικού το φθινόπωρο του 2015.
 • Το 2018-2019 έχει υποστηρίξει τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» ένα Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο, που ιδρύθηκε το 1988 από γυναίκες που είχαν βιώσει προσωπικά τον καρκίνο του μαστού, με στόχο έναν κόσμο χωρίς θανάτους από καρκίνο μαστού.
 • Κατά τη διάρκεια της Πανδημίας 2019-2022 έχει συμμετέχει με επιτυχία ως βασικός προμηθευτής υλικών για την διάγνωση του SARS-Cov2 αλλά και το εμβολιαστικό πρόγραμμα των αρμόδιων υπουργείων.
 • Έχει λάβει το 2021 τιμητική διάκριση-βραβείο για την συμμετοχή της στην ανάπτυξη και στην κλινική μελέτη του οικοσυστήματος CardioNow από την Ελληνική Εταιρεία Καρδιοαναπνευστικής. Αναζωογόνησης σε συνεργασία με το ερευνητικό κέντρο Δημόκριτος και την υποστήριξη ιατρικού επιτελείου με επικεφαλή τον καρδιολόγο Dr. Μανιώτη Χρήστο.

 

 

Με ευθύνη και σεβασμό για τους συνανθρώπους και τους συνεργάτες μας προσφέρουμε καινοτόμα αξιόπιστα προϊόντα και υπηρεσίες. Η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε τόσα χρόνια μας δεσμεύει να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε και να συμβάλλουμε δυναμικά στην αναβάθμιση της ποιότητας της συνεργασίας μας.