ΜΑΣΚΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ 3PLY ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΑ

Μη αποστειρωμένη μάσκα μιας χρήσεως 3ply σε συκευασία 50 τεμαχίων. Χωρίς ίνες γυαλιού, σχήματος φυσούνας, με λάστιχα συγκράτησης ώστε να εξασφαλίζει άνετη τακτοποίηση. Επίσης διαθέτει μαλακό και προσαρμόσιμο κλιπ μύτης χωρίς σκληρό αλουμίνιο με επικάλυψη νικελίου.
Manufacturer: Safety AT/G
SKU: 591-30-001

Μάσκα Μιας Χρήσεως 3ply με λάστιχο 50 τεμ

Μη αποστειρωμένη μάσκα μιας χρήσεως 3ply  σε συκευασία 50 τεμαχίων.
Χωρίς ίνες γυαλιού, σχήματος φυσούνας, με λάστιχα συγκράτησης   ώστε να εξασφαλίζει άνετη τακτοποίηση. Επίσης διαθέτει μαλακό και προσαρμόσιμο κλιπ μύτης χωρίς σκληρό αλουμίνιο με επικάλυψη νικελίου.

Κατασκευασμένη με 3 στρώσεις υφάσματος,Πρότυπο γενικής προστατευτικής μάσκας προσώπου, το οποίο είναι ικανό να φιλτράρει τη γύρη, τα βακτηριακά σωματίδια και να αποτρέπει την εκπνοή ρύπων από το στόμα και τη μύτη.

Πεδίο εφαρμογής GB/T 32610-2016
Αυτοί είναι οι τυπικοί όροι και ορισμοί, ταξινόμηση, τεχνικές απαιτήσεις, μέθοδος δοκιμής, κανόνες επιθεώρησης, συσκευασίες, ετικέτες και απαιτήσεις αποθήκευσης της καθημερινής προστατευτικής μάσκας. Αυτό το πρότυπο ισχύει για προστατευτική μάσκα για το φιλτράρισμα σωματιδίων κάτω από το περιβάλλον της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στην καθημερινή μας ζωή. Αυτό το πρότυπο Δεν ισχύει για περιβάλλον υποξίας, υπό λειτουργία νερού, διαφυγής, πυροπροστασίας, ιατρικής και βιομηχανικής καταστολής σκόνης και άλλων ειδικών βιομηχανιών. Αυτό το πρότυπο δεν είναι κατάλληλο για βρέφη και μικρά παιδιά.


Χαρακτηριστικά

• Χρώμα: μπλε, ένα μέγεθος, μη τοξική και μη αντι-αντανακλαστική
• Μέγεθος: ένα μέγεθος – διαστάσεις cm 17.5x9.5
• Πρότυπα Standards GB/T 32610-2016
• Βάρος: 35g/mq + 25g/mq + 18g/mq)
 
• Συσκευασία: πακέτο των 50 τεμαχίων