Anats S.A. Logo

Η Ανάτς Α.Ε στηρίζει την Ε.Δ.Κ.Ε και την δράση της για την περίθαλψη των ζώων σε όλη την Ελλάδα.

Κυριακή, 5 Αυγούστου 2018

Η Ανάτς Α.Ε στηρίζει την Ε.Δ.Κ.Ε και την δράση της για την περίθαλψη των ζώων σε όλη την Ελλάδα.

Η εταιρία μας Anats Health Products ,σε συνδυασμό με τις πρόσφατες καταστροφές στην Αττική,στηρίζει την μεγάλη προσπάθεια και προσφορά βοήθειας της Ε.Δ.Κ.Ε στις πυρόπληκτες και όχι μόνο περιοχές για την περίθαλψη των ζώων που χρειάζονται την βοήθεια όλων μας.
Μετά απο επικοινωνία με το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου,προσφέραμε στις εγκαταστάσεις τους μεγάλη ποσότητα υλικών φαρμακευτικής περίθαλψης, η οποία θα ενισχύσει την προσπάθεια της Εθελοντικής Δράσης Κτηνιάτρων Ελλάδος για περίθαλψη των ζώων που έχουν ανάγκη.
Μία συνεργασία που θα συνεχιστεί μέχρι να πάψουν τα αδέσποτα ζώα να θεωρούνται  “πληγή” και να αποκτήσουν τη θέση που τους αξίζει στην καρδιά όλων των Ελλήνων.

Η γνωστοποίηση της μεγάλης πυρκαγιάς στην Αττική πριν λίγες ημέρες και οι πρώτες εικόνες καταστροφής ενεργοποίησαν την ευαισθησία μας για άμεση προσφορά σε κάποιο νευραλγικό σημείο ωστε να προσφέρουμε και εμείς με την σειρά μας ότι ήταν δυνατό στην προσπάθεια των ανθρώπων που βρίσκονταν στη ζώνη πυρός και αντιμετώπιζαν το πρόβλημα εκ των έσω.

Με το άκουσμα οτι μεγάλο μέρος των συνανθρώπων μας εξέφρασαν την απόφασή τους για άμεση προσφορά προς τους πληγένετες ,σκεφτήκαμε οτι θα πρέπει να στραφούμε στο σημείο στο οποίο θα πήγαιναν λιγότερα βλέμματα και λιγότερη βοήθεια (σε σχέση με την ανθρωπιστική βοήθεια) αλλα θα είχε και αυτό εξίσου την άμεση ανάγκη.

Αυτό δέν ήταν άλλο απο την περίθαλψη των ζώων που υπέστησαν και αυτά με την σειρά τους την πυρκαγιά,με αποτέλεσμα πολλά απο αυτά να χάσουν τη ζωή τους,κάποια απο αυτά έχασαν τις οικογένεις και τους ανθρώπους με τους οποίους ζούσαν,αλλα να υπογραμμίσουμε οτι όλα έχασαν τον βιότόπο τους και δέν θα μπορούσαν να επιζήσουν χωρίς την ανθρώπινη βοήθεια.

Αμέσως λοιπόν ήρθαμε σε επικοινωνία με τον κύριο Νίκο Παυλόπουλο, μέλος του σωματείου Ε.Δ.Κ.Ε και ένας άνθρωπος με μεγάλο έργο στην περίθαλψη των ζώων σε όλη την χώρα. Η κάθε επικοινωνία μας με τον κύριο Παυλόπουλο τις ημέρες εκείνες ,τον έβρισκε στη ζώνη πυρός,να ψάχνει για ζώα που είχαν τραυματιστεί ή είχαν παραμείνει στις περιοχές που επλήγησαν,και χρειάζονταν άμεση μεταφορά και περίθαλψη.

Λόγω δικαιολογημένου φόρτου εργασίας αλλα και λόγω του μεγάλου όγκου των εμπορευμάτων μας μας παρέπεπεμψε στον πρόεδρο της Ε.Δ.Κ.Ε κύριο Ιωάννη Μπάτσα, για τον συντονισμό της παράδοσης των βοηθημάτων.

Αμέσως ήρθαμε σε επαφή μαζί του και δρομολογήσαμε την παράδοση των εμπορευμάτων στις εγκαταστάσεις τους.

Μία παράδοση που έγινε με την άμεση ανταπόκριση και συννενόηση του κυρίου Ι.Μπάτσα.

Εκεί τον γνωρίσαμε και τον συγχαίρουμε για το τεράστιο έργο που προσφέρουν στα ζώα σε όλη την χώρα.

Μας μίλησε και μας ανέφερε κάποιες λεπτομέρειες της δράσης και της προσφοράς τους και μας εξήγησε την μεγάλη ανάγκη που έχει το σωματείο  ιδιαίτερα απο εταιρίες ιατρικών υλικών.

Εμείς με την σειρά μας δεσμευόμαστε και για επιπλέον προσφορές στο μέλλον και τονίζουμε οτι θα είμαστε δίπλα τους στο δύσκολο έργο που επιτελούν,προσφέροντας αγάπη και φροντίδα στα ζώα που μας έχουν ανάγκη,όλους μας!

Πάμε να δούμε,για όσους δέν γνωρίζουν, τί είναι η Ε.Δ.Κ.Ε

Τι είναι η Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων (Ε.Δ.Κ.Ε)

Λογότυπο ΕΔΚΕ

Η Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος (Ε.Δ.Κ.Ε) είναι ένα ανεξάρτητο, μη κερδοσκοπικό σωματείο.

Η ίδρυση του σωματείου αυτού αποτελεί καρπό ώριμης σκέψης μιας ομάδας φιλόζωων Ελλήνων κτηνιάτρων οι οποίοι, έχοντας ευαισθητοποιηθεί από την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, αποσκοπούν στο να συνεισφέρουν άμεσα στην εξομάλυνσή της, παρέχοντας αφιλοκερδή κτηνιατρική βοήθεια σε αδέσποτα ή άγρια ζώα που έχουν ανάγκη περίθαλψης ή/και είναι αποκλεισμένα από κτηνιατρική μέριμνα.

Επιπροσθέτως, το σωματείο στοχεύει και στην ενίσχυση του φιλοζωικού αισθήματος, ευελπιστώντας ότι θα πάψουν τα αδέσποτα ζώα να θεωρούνται  “πληγή” και θα αποκτήσουν τη θέση που τους αξίζει στην καρδιά όλων των Ελλήνων.

https://www.edke.gr/

Anats Health Products

Leave your comment