Anats S.A. Logo

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ (COVID - 19): ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ & ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2020

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ (COVID - 19): ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ


 
Αξιότιμοι κυρίες κύριοι,
 
Η ANATS ΑΕ λαμβάνει τα παρακάτω μέτρα για την προστασία των εργαζομένων, των πελατών και των συνεργατών μας από τον κορωνοϊό ( COVID - 19) σύμφωνα με τις οδηγίες των επίσημων Κρατικών Αρχών και Φορέων.  
 
 
Στα κεντρικά Γραφεία της Εταιρείας:
 
Υπάρχουν διαθέσιμα αντισηπτικά υγρά, στα σημεία εισόδου αλλά και σε κάθε ανεξάρτητο χώρο γραφείων. Οι υπάλληλοι και τα στελέχη της εταιρείας οφείλουν να πλένουν τακτικά τα χέρια τους και να απολυμαίνουν τα χέρια τους κατά την είσοδό τους. Επιπλέον ενθαρρύνονται να το κάνουν σε τακτά διαστήματα στη διάρκεια της ημέρας, ιδιαίτερα όταν έρχονται σε επαφή με επισκέπτες ή υπαλλήλους πελατών, συνεργάτες ή οδηγούς. Οι οδηγοί του τμήματος διανομής ακολουθούν την παραπάνω οδηγία απολύμανσης των χεριών, διαθέτουν μαζί τους αντισηπτικά υγρά και χρησιμοποιούν γάντια μιας χρήσης για την παράδοση των εμπορευμάτων καθώς και προστατευτική μάσκα. Οι υπεύθυνοι πωλήσεων και ιατρικής ενημέρωσης διακόπτουν τις επισκέψεις τους στα φαρμακεία και στα ιατρεία για όσο διαρκεί η έξαρση της πανδημίας του κορωναϊού στη χώρα μας. Οι φαρμακοποιοί και οι ιατροί θα εξυπηρετούνται τηλεφωνικά καθώς και με άλλα ηλεκτρονικά μέσα. Οι εργαζόμενοι έχουν λάβει σαφείς οδηγίες για τις επικοινωνίες που πρέπει να κάνουν, σε περίπτωση που νιώσουν αδιαθεσία ή “ύποπτα” συμπτώματα (πχ τηλέφωνο επικοινωνίας ΕΟΔΥ και επικοινωνία με ανωτέρους), ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την προστασία του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας και κατ’ επέκταση των πελατών και των συνεργατών μας.
 
 
Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος εντός του χώρου εργασίας και η εξυπηρέτηση των συνεργατών μας θα πραγματοποιείται με εναλλακτικά μέσα.
 
 
 
 
Ελπίζουμε με την προσπάθεια όλων μας να περιοριστεί στο ελάχιστο η εξάπλωση του ιού και να επανέλθουμε το συντομότερο δυνατόν στους φυσιολογικούς μας ρυθμούς.  

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ (COVID - 19): ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ

Αξιότιμοι κυρίες κύριοι, Η ANATS ΑΕ σας ενημερώνει ότι λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί με τον κορονοϊό τα περισσότερα προϊόντα παρουσιάζουν ελλείψεις λόγω της αυξημένης ζήτησης και των περιορισμών παραγωγής και μεταφορών τόσο στις Ευρωπαϊκές όσο και στις Ασιατικές αγορές. Η εταιρεία ΑΝΑΤΣ ΑΕ προσπαθεί να αναπληρώνει τα αποθέματα. Ωστόσο για τις ανάγκες κάλυψης σε κάθε κωδικό παρακαλούμε όπως να επικοινωνήσετε μαζί μας διότι η διαθεσιμότητα αλλάζει ραγδαία. Όπως είναι ευνόητο υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες δεν ισχύουν οι συμφωνημένες τιμολογιακές και πιστωτικές πολιτικές. Ευελπιστούμε  να επανέλθει η αγορά σε φυσιολογικούς ρυθμούς το συντομότερο δυνατό. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και ευχόμαστε κουράγιο και αυστηρή τήρηση των κανόνων ατομικής προστασίας. Στοιχεία επικοινωνίας  ΑΝΑΤS S.A. Imports-Exports-Distribution of Medical & Hospital Products  Πατριάρχου Ιωακείμ 13, Ταύρος ΤΚ 17778, Τηλ. 210-7623213 FAX 210-7625077 ΔΟΥ ΦΑΕ Αθηνών ΑΦΜ 998936093,   Α.Μ.Α.Ε. 59149/01/Β/05/359 Email. info@anats.gr WEB Site www.anats.gr
 
 
 
Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση χρειαστείτε.  
 
Με εκτίμηση, Πασχάλης Ανάτσης


Leave your comment