Anats S.A. Logo

Ο ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ. Στηρίζει την προωθητική ενέργεια της Anats Α.Ε και το <<Άλμα Ζωής>>

Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2018

Η εταιρία ΑΝΑΤΣ Α.Ε. με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης προχώρησε σε μία πολύ σημαντική κίνση δίνοντας  μέρος των εισόδων των πωλήσεων της για την στήριξη του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών Με Καρκίνο μαστού ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ.

Με την ειδική σήμανση επάνω στη συσκευασία των εξεταστικών γαντιών που φέρουν και την αποκλειστική εμπορική επωνυμία Safety AT/G ενημερώνει τους πελάτες και καταναλωτές για την κίνηση αυτή δίνοντας ένα ακόμα κίνητρο σε όσους θέλουν να συμμετέχουν στη στήριξη της λειτουργίας και των δραστηριοτήτων του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».

Αυτή την προσπάθεια υποστηρίζει και ενισχύει ο όμιλος ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ με ενεργή συμμετοχή στην προώθηση των προιόντων με την ειδική σήμανση στη συσκευασία.

Για όσους δέν γνωρίζουν, πάμε να δούμε τί είναι το Άλμα Ζωής.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού "Άλμα Ζωής" είναι Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο και ιδρύθηκε το 1988 από γυναίκες που είχαν βιώσει προσωπικά τον καρκίνο του μαστού. Η μοναδικότητά του έγκειται στο γεγονός ότι όλα τα μέλη του, οι εθελόντριες και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είναι γυναίκες με εμπειρία καρκίνου του μαστού.

Στόχος του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» είναι:

– η οργανωμένη αλληλοβοήθεια

– η ψυχοκοινωνική στήριξη

– η ενημέρωση για τα δικαιώματα των γυναικών με εμπειρία καρκίνου μαστού

– η ενημέρωση όλων των γυναικών στην Ελλάδα για τον καρκίνο του μαστού

– η προαγωγή της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης

Με οδηγό τις ανάγκες των ασθενών με μεταστατικό καρκίνο μαστού, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» έχει δημιουργήσει ένα mobile application που έχει σαν στόχο να γίνει χρήσιμο εργαλείο για κάθε γυναίκα με μεταστατικό καρκίνο μαστού.

Mobile app : MY alma
…μία εφαρμογή για κάθε γυναίκα με μεταστατικό καρκίνο μαστού

Αν είσαι γυναίκα με μεταστατικό καρκίνο μαστού, έχουμε φτιάξει ένα εργαλείο ώστε να έχεις ενημέρωση και υποστήριξη… στο χέρι σου.

Γνωρίζουμε πως η διάγνωση της μετάστασης είναι ένα γεγονός που φέρνει πολλές αλλαγές στη ζωή των ασθενών και μπορεί να δημιουργήσει μια νέα πραγματικότητα.

Η Mobile εφαρμογή “My Alma” υλοποιείται με την υποστήριξη του διεθνούς βραβείου SPARC που απονεμήθηκε στο «Άλμα Ζωής», μέσω της συνεργασίας της Ένωσης για το Διεθνή Έλεγχο του Καρκίνου (UICC) με τη Pfizer Inc, καθώς και με την επιστημονική επιμέλεια της Ογκολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Οι λειτουργίες του app “MY alma”:

  • Δυνατότητα δημιουργίας προφίλ για εξατομίκευση της εμπειρίας.
  • Emo-meter: Σύστημα ενδυνάμωσης και διαχείρισης των συναισθημάτων, με tips βελτίωσης, μέσω της απλής ερώτησης «Πώς αισθάνεσαι σήμερα;».
  • Το σώμα μου: Καταγραφή της σωματικής κατάστασης και προτάσεις για βελτίωσή της μέσω της απλής ερώτησης «Πώς αισθάνεσαι σωματικά;».
  • Σύστημα στόχων (μείωση αλκοόλ, ήπια άσκηση, διακοπή καπνίσματος) με επιβράβευση για κάθε «κατάκτηση» που βελτιώνει την ποιότητα ζωής.
  • Τοίχος μηνυμάτων ενδυνάμωσης: Ο καθένας έχει τη δυνατότητα να δημοσιεύσει υποστηρικτικά μηνύματα, σε έναν «τοίχο» δύναμης και ελπίδας.
  • Ημερολόγιο: Προσωπικό ημερολόγιο για καταγραφή των σημαντικότερων γεγονότων, των ιατρικών ραντεβού και των θεραπειών για την καλύτερη οργάνωση της καθημερινότητας.
  • Επίσης, ημερολόγιο με δράσεις του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» με δυνατότητα υπενθύμισης.
  • Videos με απλές ασκήσεις yoga για το σπίτι, με τεχνικές mindfulness και συμβουλές διαχείρισης συναισθημάτων.
  • Ενημέρωση: Ιατρικά άρθρα, νέα και συμβουλές.
  • Σημεία ενδιαφέροντος: Καταγραφή των κοντινότερων σημείων που πιθανώς χρειάζονται οι γυναίκες με μεταστατικό καρκίνο μαστού, με χάρτη, οδηγίες πρόσβασης και στοιχεία επικοινωνίας. Περιλαμβάνονται Νοσοκομεία, Ιατρεία Πόνου, Καταστήματα με είδη για τον καρκίνο του μαστού.
  • Επεξήγηση όρων που σχετίζονται με την ασθένεια.
  • Παρενέργειες: επεξήγηση των βασικότερων παρενεργειών που πιθανώς προκύπτουν από τις θεραπείες.

Leave your comment