Anats S.A. Logo

Αντισηπτικό Υγρό SeptoForte Hand 40 1lt

SEPTOFORTE HAND 40 υγρό αλκοολούχο απολυμαντικό των χεριών προσφέρει απαλό καθαρισμό και αντισηψία στα χέρια, μέσω της σύνθεσης του καθώς εξουδετερώνει το 99,99% των μικροοργανισμών και των μικροβίων.
Manufacturer: Safety A.T./G
SKU: 571-08-001

Αντισηπτικό Υγρό SeptoForte Hand 40 1lt

SEPTOFORTE HAND 40 ​υγρό αλκοολούχο απολυμαντικό των χεριών προσφέρει απαλό καθαρισμό και αντισηψία στα χέρια, μέσω της σύνθεσης του καθώς εξουδετερώνει το 99,99% των μικροοργανισμών και των μικροβίων. Απολύμανση των χεριών καταπολεμώντας βακτήρια, μύκητες, ιούς (όπως HIV, Rotavirus, Poliovirus, κ.α.) Κατάλληλο για χρήση σε επαγγελματικούς χώρους εστίασης, βιομηχανιών, ιατρείων, κλινικών, γυμναστηρίων κτλ.

Ιδανικό για επαγγελματίες όλων των κλάδων αλλά και ιδιώτες χρήστες, που επιθυμούν να χρησιμοποιούν προϊόντα υγιεινής με ποιότητα και απολυμαντικές ιδιότητες σε οικονομική συσκευασία χρήσης. Το προϊόν χρησιμοποιείται απευθείας πάνω στα χέρια. Το Septoforte Hand 40, παράγεται από Ελληνική εταιρεία με υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής, που παράγει και αναπτύσει με τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες προ'ι'όντα κατάλληλα για επαγγελματική αλλά και οικιακή χρήση όλων των δραστηριοτήτων από απλό καθαρισμό μέχρι και απαιτητικές λύσεις καθαρισμού.

Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή του προϊόντος είναι βιοαποικοδομίσιμες και συμμορφωμένες με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς με συνέπεια να καθίσταται αβλαβές και φιλικό προς το περιβάλλον.

Το septoforte® HAND 40 είναι ένα σκεύασμα με βάση ισοπροπανόλη, διγλυκονική χλωρεξιδίνη και γλυκερίνη. Το septoforte® HAND 40 έχει ευρύ αντιμικροβιακή δράση (gram θετικά και gram αρνητικά), είναι δραστικό έναντι των μυκήτων και των ιών. Το septoforte® HAND 40 δεν απορροφάται από το δέρμα. Για τα σκευάσματα αυτού του τύπου υπάρχει εκτεταμένη βιβλιογραφική υποστήριξη, καθώς επίσης παγκόσμια και μακροχρόνια κλινική εμπειρία.

Περιοχές εφαρμογής - Χρήστες Χρησιμοποιείται για την απολύμανση των χεριών - για την υγιεινή αντισηψία και το υγιεινό πλύσιμο των χεριών, για το ευρύ κοινό ή για επαγγελματίες του χώρου της εστίασης, ξενοδοχείων, κομμωτηρίων, της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών, ινστιτούτων αισθητικής, γυμναστηρίων, φυσικοθεραπευτηρίων, κλπ

Μέθοδος εφαρμογής Προσθέστε 9 ml septoforte® HAND 40 στα χέρια και τους πήχεις και τρίψτε τα για 1 min. Να φροντίζετε κατά τη διάρκεια εφαρμογής τα χέρια είναι πάντοτε υγρά με το σκεύασμα.

Ανεπιθύμητες ενέργειες-αντενδείξεις Μπορεί καμιά φορά να εμφανιστούν αντιδράσεις ερεθισμού του δέρματος σε σκευάσματα αυτού του τύπου. Έχουν αναφερθεί γενικευμένες αλλεργικές αντιδράσεις ή υπερευαισθησία, αλλά είναι σπανιότατες. Στα άτομα αυτά αντενδείκνυται η χρήση.

Αλληλεπιδράσεις-ασυμβατότητες Το σαπούνι και άλλα ανιονικά τασιενεργά είναι ασύμβατα με την διγλυκονική χλωρεξιδίνη. H δράση της αναστέλλεται σημαντικά παρουσία οργανικών ουσιών, όχι όμως και του αίματος.

Προφυλάξεις   Για εξωτερική χρήση μόνο. Να μην έρχεται σε επαφή με τα μάτια. Να αποφεύγεται η παρατεταμένη επαφή με το δέρμα και να αφήνεται το δέρμα να στεγνώσει μετά τη χρήση του.

Χαρακτηριστικά

Το προϊόν χρησιμοποιείτε αυτούσιο για χρήση απευθείας μέσω της αντλίας ψεκασμού

Η φιάλη με αντλία ψεκασμού είναι έτοιμη προς χρήση για τοποθέτηση απολυμαντικού στα χέρι)

Απολυμαντικό Υγρό με Αλκοόλη

Προσφέρει άριστη Υγιεινή των χεριών)

Εξουδετερώνει το 99,99% των μικροοργανισμών

Καταπολεμά βακτήρια,μύκητες και ιούς)

Φέρει Πιστοποίηση από τον Ε.Ο.Φ

Μακριά από παιδιά 

Μακριά από θερμότητα/σπινθήρες/γυμνές φλόγες/θερμές επιφάνειες

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε)

Σε περίπτωση πυρκαγιάς: Χρησιμοποιήστε νερό για την κατάσβεση)

Αποθηκεύεται σε καλά αεριζόμενο χώρο. Διατηρείται δροσερό

Διάθεση του περιεχομένου/περιέκτη σύμφωνα με τουςτοπικούς/περιφερειακούς/εθνικούς/ διεθνείς κανονισμούς</p>

• Σημείο ανάφλεξης : 17 C 

Product tags