Anats S.A. Logo
Blog archive

Που χρησιμεύουν τα Ρινικά Γυαλάκια Οξυγόνου;

Προϊόντα για την Οξυγονοθεραπεία

Παροχή οξυγόνου από τη μύτη με ελαφριά ρινική διάταξη, εύκολη τοποθέτηση, Τα ρινικα γυαλακια επιτρέπουν την  ελευθερία κινήσεων και δίνουν  ευχάριστη αίσθηση καθώς  έχουν μηδαμηνό βάρος και μικρό μέγεθος. Η τροφοδοσία οξυγόνου γίνεται αποκλειστικά απο τη μύτη ενώ ο αγωγός της ρινικής διάταξης είναι 2 μέτρων για ευκολία κινήσεων.

Με τη ρινική κάνουλα μπορούν να χορηγηθούν συγκεντρώσεις οξυγόνου 24% έως 45% με ταχύτητες ροής 1 έως 6 lit/min. Τα γυαλάκια είναι εύκολα στη χρήση και δεν ενοχλούν τον ασθενή, καθώς επίσης δεν παρεμποδίζουν τη λήψη τροφής και την ομιλία.
Ο πρότυπος Οver-the-ear σχεδιασμός (ο πιο δημοφιλής στη βιομηχανία) και ο μαλακός διάφανος σωλήνας εξασφαλίζουν την σωστή εφαρμογή και την αποτελεσματική χρήση της ρινικής κάνουλας. Επιπρόσθετα, για να επιτευχθεί η μέγιστη άνεση των ασθενών, η κάνουλα στο τμήμα της μύτης έχει ενισχυθεί με ένα καμπυλωτό ανατομικό χείλος που εφαρμόζει άνετα κάτω απο τη μύτη, στηρίζοντας και διασφαλίζοντας τη σωστή τοποθέτηση των άκρων στη ρινική δίοδο.


Τα γυαλάκια παροχής οξυγόνου επιδιώκουν να εξασφαλίσουν την υψηλότερη αξιοπιστία και λειτουργικότητα. Ο διάφανος σωλήνας μήκους 2.10m (100% χωρίς λατέξ) παρέχει στον ασθενή αυξημένη κινητικότητα και ευκολία. Τα καμπυλωτά ρινικά άκρα εφαρμόζουν άνετα στα ρουθούνια και διασφαλίζουν τη συνεχή και ομαλή κατανομή του οξυγόνου.
Δώστε τους ασθενείς σας την απαραίτητη υποστήριξη οξυγόνου με μια ρινική κάνουλα που παρέχει απλότητα και άνεση.

Προτεινόμενη Χρήση


Για την ασφαλή και αξιόπιστη παροχή ιατρικού οξυγόνου σε ενήλικες, με απλότητα και άνεση του ασθενή.
Έχουν ελάχιστο βάρος και μικρό μέγεθος. Διατίθενται και σε παιδικά και βρεφικά μεγέθη.
Θα πρέπει να αλλάζετε τακτικά τα ρινικά γυαλιά οξυγόνου τόσο για λόγους υγιεινής αλλά και σωστής λειτουργίας της συσκευής.

Leave your comment