Anats S.A. Logo
Blog archive

Πως περιποιούμαστε ένα τραύμα με αποστειρωμένα αυτοκόλλητα επιθέματα;

Αποστειρωμένες μη επεμβατικές συσκευές, για μικρής διάρκειας χρήση, προορίζεται για τον έλεγχο του μικρόκοσμου της πληγής. Επιτρέπει να σφραγιστεί η πληγή καθώς και όλη την περίμετρο της και είναι ιδανική για χρήση μετά το χειρουργείο ή τον τραυματισμό.

Οδηγίες για χρήση των αυτοκόλλητων επιθεμάτων:

Πριν την εφαρμογή θα πρέπει να πλένετε καλά τα χέρια σας. Ανοίξτε τη συσκευασία και αφαιρέστε το προστατευτικό χαρτί. Κατά την εφαρμογή του επιδέσμου αποφύγετε να αγγίζετε το κεντρικό μαξιλάρι. Κεντράρετε το απορροφητικό ύφασμα στο τραύμα, προσαρμόστε την κόλλα στο καθαρό και στεγνό δέρμα. Αν χρειαστεί, ανανεώστε το. Πριν από τη χρήση, επαληθεύστε την ακεραιότητα του προστατευτικού περιβλήματος. Σε περίπτωση επαναχρησιμοποίησης είναι πιθανό να προσβληθείτε μόλυνση και θα πρέπει να συμβουλευτείτε γιατρό.

Χαρακτηριστικά που χρειάζεται να γνωρίζουμε για τις γάζες:

Αποστειρωμένος μη υφασμένος αυτοκόλλητος επίδεσμος με κεντρικό μη υφαντό υφασμάτινο παλτό.

Χαρακτηριστικά και ιδιότητες:

 Ελαφρύ διαπνέον και λεπτό

 διαφανές ακτίνες Χ, διαπερατό από τον αέρα και τους ατμούς,

 υποαλλεργικό πολυακρυλικό συγκολλητικό κεντρικό επίθεμα:

- μη υφαντό διπλωμένο ύφασμα: έχει μεγαλύτερη απορροφητική ισχύ από το βαμβάκι και δεν ξεφτίζει στις άκρες

- τοποθετείται με διάτρητη πολυεστερική αντικολλητική μεμβράνη: εγγυάται μέγιστη απορρόφηση αίματος ή εξιδρωμάτων και ελάχιστη δυνατότητα προσκόλλησης στο τραύμα.

Τα αυτοκόλλητα επιθέματα μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμα σε τραύματα, αλλά και σε ασθενείς που είναι σε κατάκλιση για την επούλωση των πληγών τους!

Αποτελεί μια ιδανική λύση !

Δείτε εδώ την ποικιλία στα μεγέθη που υπάρχουν.

 
Leave your comment